Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 88.478
- 68.719
- 4.933
grizmana herşey gömülürBize baba os lazımken parayı 35 yaşındaki grizmana gömme aklı. Ya sabır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
grizmana herşey gömülürBize baba os lazımken parayı 35 yaşındaki grizmana gömme aklı. Ya sabır.
Ona bir itirazım yok Backstone abim.anlatamadım galiba
saydığım isimlerin hepsi bize gelse helva kıvamında görünürler
kadayıf istemiyozcular her gün bu topçuların başlığına uğrar
Öyleyse iyiTransfer edelim mi etmeyelim mi onu arastirip anlayacagiz.![]()
grizmana herşey gömülür
biz talisca niye girmedik ya
Avatarın harika o yüzden haklisinnOnun ölü hali hiç çekilmiyor bizde olsa geçen sene postalamıştık muhtemelen. Ama ben talisca isteyen tayfadandım yalan yok bizim sara'ya 50 kere tercih ederim
Avatarın harika o yüzden haklisinn
Kaleciyi yerli aldın +1 yabancı kazandın öyle düşün.Abi mantığım basit benim.
30 m euro verdim, karşılığında ne aldım? Bir Alanya 3 puanı ve Lpool maçında ekitike kurtarışı.
Bu mudur yani?
Fb maçında da bir tane hatalı gol yedi de Allah'tan sayılmadı. Son yediği golü de 30 m verilen bir kaleciden çıkarmasını beklerim.
Yani ne istiyonTakım kompakt durmayıda set oynamayıda bilmiyor monaco ve usg de ki 2 yenilgide bundan kaynaklı. Usg de kompakt durabilsek o maç %90-95 0-0 biter 1 puanı alırdık. Monacoda aynı galibiyet bile alınabilirdi orada hatta. Bu iki temel düzeydeki olay 4.yılda okan hocada halen yok. Kazandıgımiz tüm maçlar yine aynı kafada geçen senedeki maçlarla bu sefer kazanmayi bildik keskindik o kadar.