GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

besim-tibuk-trumpa-ana-avrat-dümdüz-gidiyor-v0-OHVjYTZxbzEwMXdlMXW0Y6T7_Biu0caF5XYV_SnRbw5juk...webp

5 ocak'tı normalde. sanırım ts ya da fb'in biten bir transferi var. süper kupaya yetişsin diye geri çekmişler süreyi. :D
Onlara kiyak olsun diye degistirilmisse bile sadece onlar icin gecerli bir sey degil. Biz de isimize geldigi gibi kullanabiliriz. Zira bize de faydasi olabilecek bir degisiklik.

Gomis'i tutup paraları düzgün harcasa idik büyük ihtimal Fatih Terim'in 11 12 şampiyonluğu vardı.
Her zaman bir yerlerde bir şekilde sıvamayı başarıyoruz.
okan hoca döneminde hiç sıvamadık, sıvasak bile şampiyonluğu kaybedecek kadar büyük hata olmadı

şaka yapıyorlar herhalde!! 5 milyon vermek yerine 1000 euroya güzel bir teşekkür plaketi yaptırıp yerine genç birini bulsanız.

Saçmasapan çıkışlara ve yan çizmelere son verelim. Başta Sane vs. Feghouli kıyasına giriyorsun biz de bunun saçmasapan bir kıyas olduğunu söylüyoruz. Oradan konuyu bizde oynadıkları süreye getirip ve buna bağlı katkıyla ilgili kıyas yapıyorsun. O zaman Sane için 5 yıl bekleyeceksin. Kıyas adil olmuyor zira öbür türlü. Feghouli çok iyi topçuydu bu arada, senin kıyasına tepki gösterenler de böyle düşünüyor. Adamı bokluyormuşuz gibi algı yapmayı da kes lütfen. İkisi aynı ligin topçusu değil bu kadar basit. Ndiaye de zayıf teknikli, pres yapmayı deli dana gibi koşmak sanan, iki pasla presi boşa çıkan sıradan bir topçuydu. Bizden sonra da en ufak dikiş tutturamadı. Denklemden çıkmasına rağmen şampiyon olduk çünkü x faktör Fernando'ydu.
Okan da babanın oğlu herhalde. Saygısız.
1) Ndiaye denklemden çıkmasına rağmen şampiyon olduk. Çünkü FT Donk diye bir şapkadan tavşan çıkardı. Balık hafızalı seni. Bizden sonra Ndiaye'nin düşüşe geçmesinin bizdeki performansı ile ne alakası var.

2) Ben Feghouli Sane'den kariyer olarak iyi topçu demedim. Sane bizde önce Feghouli kadar katkı versin, tek başına Feghouli gibi şampiyon yapsın (Bursaspor maçıyla başlayan dönemi senin gibi balık hafızalıların unutması normal), hadi şampiyon da yapmasın 2 sezon onun verdiği katkıyı versin önce, sonra konuşuruz demişim.

3) Okan demeye devam edeceğim. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.

4) Sen kim, saygı kim. Uza şimdi.

Feghouli 5 sezonda 8 maç şampiyonlar ligi performansı 1 gol sane bu sene 5 maçta 2 asist.
Kusura bakma. Bu kiyaslamanin mantigi bence yok. Ama dersen ki bekleyip gorelim, 5 sene sonunda Sane ne kadar kupa kazanmis hangi kritik golleri atmis veya attirmis, o zaman tamam derim.

Transferde boğa dönemi ile giriş yaparız yıldız isimlerle. Sonra o yıldızlar gelmeyince normale dönüş başlar ve gerçeklerle yüzleşiriz. Korkutucu bir dönem bu dönem.

Suheyl Batum divan toplantısında iktidarın borazancisi dursuna fena laflar cakti

Kusura bakma. Bu kiyaslamanin mantigi bence yok. Ama dersen ki bekleyip gorelim, 5 sene sonunda Sane ne kadar kupa kazanmis hangi kritik golleri atmis veya attirmis, o zaman tamam derim.
Mevzu bu zaten daha sane 4 ay olmuş feghouli ligde daha iyiydi denmiş mesela neye göre daha iyi adam daha geleli 4 ay olmuş. 4 ayı daha iyi dememin sebeplerinden biri de feghouli'nin derbi golünü hiç hatırlayamadım baktım 5 senede sadece 1 asit yapmış. Bir kanat oyuncusunun ligin en önemli maçlarında skor katkısı yapmamış olması sıkıntılı bir konu bence.

Geri
Üst Alt