GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rezil herifler. Muratın bu duruma düşmesi çok acınası bi durum. Mosmor olmuş patlayacak hala bağırıyor. Yanındaki terbiyesiz de bu kadar küfür ediliyorsa Ergin Ataman nedenini düşünsün diyor. Bu hafta herkes bunların ailesine sövsün statta da nedenini düşünsün alçak herifler

Devran Bülbül denen birini durmasın Dursun sportif aş. nin başına geçirmeyi düşünüyormuş.

🔗 Erhan Telli

Cuesta hocanın direk istediği bir isim olmadığı o dönem giden ve alınamayan stoper isimlerinden belli. Sonra menajer önerisi ile Cuesta'yı aldılar. Bunlar belli olsa bile transfer işi zaten sadece X hoca ve futboldan anlamayan, menajer oyuncağına dönen 1 yöneticiye bırakılmaması gerektiğini her zaman yazdım burada. Lemina fırsat transferiydi normalde kendisi 5-6 milyon euro maaş ile Arabistan'a gidiyordu o transfere lig izin vermeyince uygun bedellere alabildik. Rize maçında son 30 dakika oynatıldı Lemina fizik olarak hazır olmadığı zaten netti. AZ maçında oynatsaydın belki de sakatlanacaktı. Narsist falan diyemem o kadar tanımıyorum seni lakin takıntılı birisi olduğun ise çok belli. Zira birisini eleştirebilirsin vb. lakin yaptığı ve başardığı şeylerin de hakkını verirsin normalde ama takıntılı olunca başarılarını da görmezden gelirsin yada şans vb. dersin.
Üstat senin yaptığın da tam ters yönde bir takıntı oluyor bence cuestanın transfer edilmesinin ya da lemina yerine avrupa yerine yazılmasının aklanacak bir tarafı var mı yani 27 yaşına gelmiş ne büyük takım ne büyük lig görmüş 1.78 boyunda stoperi duyduğu anda dalga mı geçiyorsunuz demesi lazım hocanın bu ya iş bilmezlik ya da umursamazlık öyle yumuşatılacak bir tarafı yok

Yaw hasan gerçekleri niye değiştirmeye çalışıyosun

Lemina hazır değildi madem 4 gün sonra rizede oyuna girdi sahadaki 21 topçudan daha iyi daha diri ve daha hazır nasıl olabildi

Cuestayı da hatip trtde açıkladı okan istemiş,listenin 1.sırasında değil 5.sırasında olması istemedi mi oluyor dünyada 5 tane stoper mi var

Transferden planlamadan anlayan adam 250 bek yedikten sonra 30a singoyu aldırıp ya bu da depar atamıyomuş derse bu aleni maytap geçmektir

Lemina hazır değildi madem 4 gün sonra rizede oyuna girdi sahadaki 21 topçudan daha iyi daha diri ve daha hazır nasıl olabildi

Cuestayı da hatip trtde açıkladı okan istemiş,listenin 1.sırasında değil 5.sırasında olması istemedi mi oluyor dünyada 5 tane stoper mi var

Transferden planlamadan anlayan adam 250 bek yedikten sonra 30a singoyu aldırıp ya bu da depar atamıyomuş derse bu aleni maytap geçmektir
Cuesta hiç listede yok ya o dönem davinson'a soruyorlar kiminle anlaşabilirsin diye son günlerde öyle çıkıyor transfer. O getiren menajerlerde yazın aynı paraya götürürüz demişler hatta.

Devran Bülbül denen birini durmasın Dursun sportif aş. nin başına geçirmeyi düşünüyormuş.

🔗 Erhan Telli
Kendisinin doğru haberini hatırlamıyorum bir ara bırakmıştı gazeteciliği siyasete atılmıştı sanırım. Tekrar gazeteciliğe mi dönmüş? Bu arada bahsettiği isim RAMS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı imiş.

Gerçekleri değiştirmiyorum. Cuesta o dönem listede yok. 10 tane stopere gitti red yediler sonra menajer önerisi ile aldılar Cuesta'yı. Burada Okan Buruk'u neden veto etmiyorsun diye eleştirebilirsin o yarı ama listesinde olan bir oyuncu değildi bildiğin ya bunu alacağı ya alamayacağız dendi. Lemina Rize'de son 30 dakika girdi. Hazır olmadığı için Kasımpaşa maçında oynatılmadı mesela.

1 ay danso pavlovic falan kovaladılar gidip cuesta aldılar, ben bunu istemiyorum hiç kimseyi almayın diyebilmeliydi, bunu diyecek kredisi var artık.

ftye alabilirler miydi mesela cuestayı? Geldiği gün belliydi adamın topçu fln olmadığı

Üstat senin yaptığın da tam ters yönde bir takıntı oluyor bence cuestanın transfer edilmesinin ya da lemina yerine avrupa yerine yazılmasının aklanacak bir tarafı var mı yani 27 yaşına gelmiş ne büyük takım ne büyük lig görmüş 1.78 boyunda stoperi duyduğu anda dalga mı geçiyorsunuz demesi lazım hocanın bu ya iş bilmezlik ya da umursamazlık öyle yumuşatılacak bir tarafı yok
Lemina yerine Avrupa'ya yazılmasının mantığını yazdım birisi AZ maçlarında fiziksel olarak hazır olmadığı için oynayacak durumda değildi oynatılırsa sakatlık ihtimali yüksekti. Davison'dan ilk Az maçında cezalıydı stoper Cuesta yazıldı. Cuesta listede olan biri değildi orada Cuesta'yı alabiliyoruz yada stoper alınmayacak gibi bir durum oluştu Okan hocayı orada Cuesta'yı her ne olursa olsun veto etmediği için eleştiriyi hak eder katılırım ama hatanın büyüğü orada yönetimindir.
Bunlar belli olsa bile transfer işi zaten sadece X hoca ve futboldan anlamayan, menajer oyuncağına dönen 1 yöneticiye bırakılmaması gerektiğini her zaman yazdım burada.
Burada zaten en başından beri transferin hocaya ve 1 yöneticiye bırakılmaması gerektiğini yazmışım. O zamanlarda da aynı düşüncemi hep yazıyordum. Ekibiyle birlikte iyi bir SD gerektiğini düşündüğümü her zaman yazdığım için takıntılı olmadığım ortada oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt