GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

vermezsen şampiyon yapmış topcuya vefa
çekersin pozisyonunda cefa

ki kreatif kanat sorunu saneye kadar hep vardı
bi arada rashica vardı iyi perf veren

feghouli top oynadığında takım oynuyordu güzel futbol izliyorduk

fegh kötü oynadığında takımda duruyordu

kreatif topçuydu marianoyla çok iyi anlaşıyorlardı

fegh mariano belhanda üçlemesi fegh kötü olduğunda duruyordu
fegh iyi oynadığında ölümcül üçlüydü
zaten belhandanın iyi oynadığı maçlara bakın hep feghe ve marianoya yakın oynadığında iyidi

fegh çok iyi değildi bir sane asla değil ama gömüldüğü kadar kötü değildi devamlılık sorunu vardı amaaaa oynadığında ise topçuoğlutopçuydu

en sevdiğim arap topçuydu NET

vermezsen şampiyon yapmış topcuya vefa
çekersin pozisyonunda cefa

ki kreatif kanat sorunu saneye kadar hep vardı
bi arada rashica vardı iyi perf veren

feghouli top oynadığında takım oynuyordu güzel futbol izliyorduk

fegh kötü oynadığında takımda duruyordu

kreatif topçuydu marianoyla çok iyi anlaşıyorlardı

fegh mariano belhanda üçlemesi fegh kötü olduğunda duruyordu
fegh iyi oynadığında ölümcül üçlüydü
zaten belhandanın iyi oynadığı maçlara bakın hep feghe ve marianoya yakın oynadığında iyidi

fegh çok iyi değildi bir sane asla değil ama gömüldüğü kadar kötü değildi devamlılık sorunu vardı amaaaa oynadığında ise topçuoğlutopçuydu

en sevdiğim arap topçuydu NET
Başakşehir şampiyonluk maçında attığı rovasatayi unutamiyorum

Icardi nasıl Osimhen‘den daha fazla lig golü atabiliyor yaw

Feghouli yetenek olarak manyak topcuydu, cani istediginde de müthis oynuyordu

Mentalinde sikinti vardi

Gerci disiplin ve hirs olsaydi bize düsmezdi o da var

Yalı çocuğunun tasmalı elemanına göre bizim bütün oyuncular ilk Fener'e önerilmiş.

Eziklik diz boyu.

Lato zaten Asamoah işi son dk yatınca mecburiyetten alınmıştı bedavaya filan.

Maicon yerine istenilen herifler ise çok daha iyiydi, Acerbi vs. Ama alamamışlardı. O da biraz son tercih oldu yani.

Özellikle Ndiaye müthiş bir şeydi yav. Şimdi bizde o tarz bir adam olsa takım 10X filan daha iyi olur yani. Belhanda Ndiaye Fernando üçlüsü makine gibiydi. O dönem beğenilmeyen Belhanda bile Sara'nın yanında Faslı Zidane filan kalır. Sıfır abartı yani.

Feghouli-Mariano ikilisinin total IQ'su 300 filandır. O dönemki Feghouli'nin yanından Sane bile geçemez şu an. Hele Mariano, daha da o seviyede oyun aklı ve oyun kurucuculuğu olan beki nah alırız.

Dediğin gibi genel olarak çok çok iyi kadro kurulmuştu.

Sane feg yorumu hariç katılıyorum feg de oynadığı zaman şahane topçuydu ama bir sane değil bence

Keza gomisi de az abartmışız herif geleni gelmeyeni atmış dün farkına vardım

feghouli hiçbir zaman sanenin yarısı kadar adam olmadı yav
Feghouli'nin kariyerinde Sane kadar adam olup olmamasının bir önemi yok. Ben GS performansından bahsediyorum. Sane önce totalde Feghouli'nin bizde verdiği katkıyı versin. Feghouli'nin direkt bizi şampiyon yaptığı bir yarım devre var. 2 şampiyonlukta da kare as adamdı direkt.

2013 burak mı
2018 gomis mi
2023 icardi mi
2025 osimen mi

Paradan bağımsız düşünürsek hangisi daha iyiydi sizce

Okan'ın kadro planlamasından ve topçudan zerre anlamamasını maskelemek için eski topcular da gömülmeye başlanmış, komediye gel. Feghouli berbattı, Ndiaye topçu değildi. Heeee, heeee. :asd:

Eski topçular hakkında konuşuyoruz adam okanın kadro planlamasından bahsediyor maskelemek falan hahahahddjjds ne anlatıyor allah bilir

Hangi Okan? Lemina yerine Cuesta'yı tercih eden Okan mı? Yav Yiğit Karagöz bile daha fazla anlıyordur oyuncu ve kadro planlamasından. 🤣
Lemina transfer olduğunda ufak bir sakatlığı olduğu fiziksel olarak hazır olmadığı ve AZ maçlarında fiziksel durumundan dolayı oynayamayacağı için kadroya yazılmaması gibi bir gerçek var atladığın.

Geri
Üst Alt