GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

feghouli hiçbir zaman sanenin yarısı kadar adam olmadı yav
Yahu öyle uzak tarih de değil yani. Feghouli devamlılığı olmayan bir adamdı. Valenciadaki atletizm seviyesine hiç çıkamadı hatta bizde. Üç aylar topçusuydu. Sane'nin yanından bile geçemez kariyer olarak.

2018 takımından şu andaki kadroya girebilecek sadece 2 isim var bana göre.

1. Fernando
2. Gomis

Onlardan da Gomis yedek olur.

Feghouli, Belhanda, Donk, Ndiaye, Mariano, Nagatomo vs hepsini severdik ama defoları Avrupa Seviyesinde oldukça belirgin isimlerdi hepsi.

Feghouli 5 sene kaldı ilk 2 senesinin 2. Devreleri top oynadı onun dışında sahaya sıçmaktan başka hiçbir şey yapmadı yaw totalde 1 sene top oynadı herif, f/p olarak çok başarısız trans

Ndiaye de allah yüzümüze güldü de eplye çaktık leş gibi topçuydu. Gidip geldikten sonra donku kesemedi doğru düzgün zaten

Soso'yu canlı da izledim.

2018 ve 2019 Şubat-Mayıs performansı olmasa şampiyon olamazdık 2 senede de.

Ama kalan dönemlerde performansı oldukça sıradandı.

Ve hatta baya baya kötüydü yani. Mariano da çok klas adamdı ama oyun kurucu bek olduğu için önündeki adam koridor açıp, verkaça girmediği zaman savunmada sıradan bile değildi baya baya kötüydü.

Ha o zaman lig daha kaliteliydi, BEIN çok para vermişti Anadolu kulüpleri de iyi kadrolar kurdu vs. Ama yine de Avrupa'ya gidip Schalke'ye falan ezildiğimizde anladık o seviyenin takımı olmadığını kurulan kadronun.

Yani ligde olan seviye aslında bizim takımın seviyesinin ligin çok üzerinde olmayışının problemiymiş.

Ne Ndiaye, ne Donk, ne Rodrigues sanılan kadar iyiydi.

O takımdan Fernando gittiğinde ve Muslera sakatlandığında anladık takım birden düşünce kerametin esasının kimde olduğunu.

1. Fernando
2. Gomis

Feghouli, Belhanda, Donk, Ndiaye, Mariano, Nagatomo vs hepsini severdik ama defoları Avrupa Seviyesinde oldukça belirgin isimlerdi hepsi.
Belhanda ndiaye mariano nagatomo mevcut karşılıklarından saha üstün Şuan

Uğurcan
Mariano Davinson Abdülkerim Nagatomo
Torreira Ndiaye
Sane Belhanda Barış
Osimhen

Bu kadro monacoyu paramparça ederdi hele mariano ve sane kanadı fena pas üçgenleri kurardı

muriqi, çalhanoğlu, yedek genç ön libero(adam yiyen), aral şimşir, kiralık stoper

bunlar olursa elimiz kolumuzu sallaya şampiyonuz

Öyle yada böyle bu isimlerin şampiyonlukları var ter döktüler emek verdiler şuan bunlar iyi şunlar daha iyi demek için bence bir sezon sonunu bekleyin 2 maç performans veren adamları yazıyorsunuz listeye. Kimseye bir türlü yaranamayan belhanda varya sara'dan 500 gömlek iyi topçuydu. Bu arada benim için mariano çok başka seviyedir topçunun tillahıydı o adam. Bir de rodriges'i çok severdim hala öyle bir adama ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum 1 tane öyle kanat profili olacak kadromuzda osimhen'in aradığı adam o çünkü.

Feghouli yi öyle bir anlatmışlar ki dedim Mahrez bizde ne zaman oynadı. Anlattıkları citydeki Mahrez dönemi çünkü

Göztepedeki Dennis , Ümit Akdağ, Taha Yalçın falan , uçmaya gerek yok İngiltere İspanya takımları bize yedirmezler

Galatasaray Icardi’nin maaşında hatır sayıları iyileştirme yapmayı kabul etti

1. Fernando
2. Gomis

Mariano olsaydı öttüürürdük şimdi

Geri
Üst Alt