GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maçı baştan sona izledim hakemlerin maçın skoruna etki edecek bir hatasını görmedim. Bir ya da 2 pozisyonda fenerlilerden çıkan topları fenere verdi neyseki challenge ile düzeltildi. Kaldı ki Panathinaikos kadro kalitesiyle maçı 10-15 sayı farkla kazanmalıydı bana göre. Buna bile ağlamaları çok enteresan.

Aslinda boyle medyaya ayar verecek iclerinden gececek biri lazim da anladiklari dil o ama iyice bizi saha disina cekerlerm
Yönetim çıkıp cevap vermeli ve kulübün hakkını savunmalı her daim çünkü yönetim zaten saha içinde değil. Saha içindeki futbolcu ve teknik ekip girmemeli bu konulara. Saha dışına çıkmayalım diye diye gs'yi şamar oğlanına çevirirler bu gidişle, herkes iftira, hakaret ediyor dört bir yandan.böyle olmaz gs'nin hakkını şerefini savunmak zorundasın.

Burakın da bizde ilk sezonu çok iyi bence sadece

Onun dışında 20 golü geçtiği sezon yok galiba ligde, oyuna negatif etkisi olan 1 topçu min 25 tane atmalı

Muhtemelen Bruno Quadros gibi birini alacağız 1 maç oynar oynamaz sezon sonu postalayacağız.

Lemina transfer olduğunda ufak bir sakatlığı olduğu fiziksel olarak hazır olmadığı ve AZ maçlarında fiziksel durumundan dolayı oynayamayacağı için kadroya yazılmaması gibi bir gerçek var atladığın.
Lemina'nın ne kadar hazır olmadığını (!) Rize maçında gördük. Giden maçı resmen kurtardı. Rakip TD bile söyledi zaten. AL'ye yazılsa belki turucu geçecektik. Alınmasını istemediği için resmen hazır değil vs diyerek bahane uydurdu, sonra aynı adam gitti ligin kalanında kendisinin kariyerini kurtardı bir nevi. Lemina gelmeseydi şampiyon olabilirdik diyen var mı? Öncesinde taraftarla dalga geçen de kendisiydi. Taraftar orta saha lazım diye düşünüyor sorusuna 12 kişi oynayacağız herhalde diyen de kendisiydi. Elli sefer bunu yazmak istemiyorum ama 500 sefer de yazsam unutulmayacak bir gaftı ve hataydı bu. Kadro planlamasından ve topçudan anlamıyor diyince bazıları sen hocalık yap filan diyor. Kendisinin bizzat aldırdığı 3 tane beki yarım devrede gönderen birisi sence topçudan ve kadro planlamasından anlıyor mudur? Ben de sana sorayım. Cuesta'nın topçu olmadığını, orta saha lazım olduğunu görmek ve söylemek için pro lisanslı hoca olmak mı lazım. Sonra ben takıntılı, narşist filan oluyorum.

2013 burak mı
2018 gomis mi
2023 icardi mi
2025 osimen mi

Paradan bağımsız düşünürsek hangisi daha iyiydi sizce

2023 İcardi
2013 Burak
2025 Osimhen
2018 Gomis

2023 İcardi'yi o kadrodan çıkart ligi 3. bitiririz. Kalan 2 şampiyonluk ve Osimhen de olmazdı.
2013 Burak olmasa gruptan çıkamaz ligde 2. olurduk.
2025 Osimhen olmasa ligde 2. olurduk muhtemelen geçen sene.
2018 Gomis olmasa zorlanırdık ama 2019 gibi şampiyon olabilirdik.

Ama Gomis'in 2022-2023 sezonunda ilk 7-8 hafta attığı goller olmasa yine durumlar değişebilirdi.

Hepsi çok değerli hizmetler verdi.

Karakter, aura ve tribün bağı sebebi ile İcardi çok ayrı yerde yine de. Alt taraf değişebilir kişiden kişiye.

Transfer dönemi ne zamn baslıo

ryan reynolds marvel GIF by Box Office
GS için 8 Şubat'ta hocam

Adam %100 haklıyken 2 saat konuşup hiçbir şey anlatmadı, gitti bi saçmaladı sadece o konuşuluyor şimdi. Her durumda haksız çıkarmayı beceriyor adam bizi inanılmaz ya

Şansal Büyüka: Federasyon başkanı basın toplantısında “beni konuşturmayın” gibi ifadeler kullandı. Dursun Başkan da yaptığı basın toplantısında “sakın ha!” dedi. Bu “sakın ha”yı merak ediyorum; Dursun Başkan bunu niye kullandı, burada bir soru işaretim var.

osi > icardi > gomis > burak
gomisin derbi performansları sönük olmasaydı icardinin açık ara önüne yazardım bu arada

Adam %100 haklıyken 2 saat konuşup hiçbir şey anlatmadı, gitti bi saçmaladı sadece o konuşuluyor şimdi. Her durumda haksız çıkarmayı beceriyor adam bizi inanılmaz ya

Şansal Büyüka: Federasyon başkanı basın toplantısında “beni konuşturmayın” gibi ifadeler kullandı. Dursun Başkan da yaptığı basın toplantısında “sakın ha!” dedi. Bu “sakın ha”yı merak ediyorum; Dursun Başkan bunu niye kullandı, burada bir soru işaretim var.
dostum yine kime gider yapıyorsun

selahattin baki denen yancı biz kime teklif yapsak gidip onların da teklif yaptığını itiraf etmiş. amiplere bi kulübü emanet edersen kendi rezilliklerini yapı diye gizlemeye çalışırlar

Lemina'nın ne kadar hazır olmadığını (!) Rize maçında gördük. Giden maçı resmen kurtardı. Rakip TD bile söyledi zaten. AL'ye yazılsa belki turucu geçecektik. Alınmasını istemediği için resmen hazır değil vs diyerek bahane uydurdu, sonra aynı adam gitti ligin kalanında kendisinin kariyerini kurtardı bir nevi. Lemina gelmeseydi şampiyon olabilirdik diyen var mı? Öncesinde taraftarla dalga geçen de kendisiydi. Taraftar orta saha lazım diye düşünüyor sorusuna 12 kişi oynayacağız herhalde diyen de kendisiydi. Elli sefer bunu yazmak istemiyorum ama 500 sefer de yazsam unutulmayacak bir gaftı ve hataydı bu. Kadro planlamasından ve topçudan anlamıyor diyince bazıları sen hocalık yap filan diyor. Kendisinin bizzat aldırdığı 3 tane beki yarım devrede gönderen birisi sence topçudan ve kadro planlamasından anlıyor mudur? Ben de sana sorayım. Cuesta'nın topçu olmadığını, orta saha lazım olduğunu görmek ve söylemek için pro lisanslı hoca olmak mı lazım. Sonra ben takıntılı, narşist filan oluyorum.
Cuesta hocanın direk istediği bir isim olmadığı o dönem giden ve alınamayan stoper isimlerinden belli. Sonra menajer önerisi ile Cuesta'yı aldılar. Bunlar belli olsa bile transfer işi zaten sadece X hoca ve futboldan anlamayan, menajer oyuncağına dönen 1 yöneticiye bırakılmaması gerektiğini her zaman yazdım burada. Lemina fırsat transferiydi normalde kendisi 5-6 milyon euro maaş ile Arabistan'a gidiyordu o transfere lig izin vermeyince uygun bedellere alabildik. Rize maçında son 30 dakika oynatıldı Lemina fizik olarak hazır olmadığı zaten netti. AZ maçında oynatsaydın belki de sakatlanacaktı. Narsist falan diyemem o kadar tanımıyorum seni lakin takıntılı birisi olduğun ise çok belli. Zira birisini eleştirebilirsin vb. lakin yaptığı ve başardığı şeylerin de hakkını verirsin normalde ama takıntılı olunca başarılarını da görmezden gelirsin yada şans vb. dersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt