GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Fransa ligleri,Eminönü dolapdere gibi git çeşit çeşit oyuncu var ,tabi turkiyeden kaziklanmak istemiyorsan

17-18 sezonundan bazı maçlarımızı izledim maicon ve latovlevici hariç tudor müthiş bi takım kurmuş yav parçalar çok doğru seçilmiş

Ulan ya biraz ılımlı olsaydın nolurdu

Sportif direktör olarak kendisini öneriyorum
Maicon'un nesi vardi? Az kazma idi ama gayet guzel uzun toplar atiyordu ayrica oldukca hirsli bir kardesimiz idi. Kendisini bitiren 4-0 yenildigimiz Trabzon deplasmani oldu. Mesela simdi hakemlere soyle posta koyacak birine ihtiyacimiz var.

1000028032.webp

Bizim kolpacilara göre ugarte ismi ön plandaymis. Manu 25 falan sarsa alınacakmış. Ugarte iyi topçu. Çıkış yapacağı yaşta. Ha o paraya vermezler. Bi de şu bonservisleri duyunca torrik belki de son 10 yılın transferidir. 6 milyona alındı torrik. Kaçırdığı maç yok.

Lemina affını isteyebilirdi. Vücudu haftada 3 maçı kaldıramıyor.

17-18 sezonundan bazı maçlarımızı izledim maicon ve latovlevici hariç tudor müthiş bi takım kurmuş yav parçalar çok doğru seçilmiş

Ulan ya biraz ılımlı olsaydın nolurdu

Sportif direktör olarak kendisini öneriyorum
Lato zaten Asamoah işi son dk yatınca mecburiyetten alınmıştı bedavaya filan.

Maicon yerine istenilen herifler ise çok daha iyiydi, Acerbi vs. Ama alamamışlardı. O da biraz son tercih oldu yani.

Özellikle Ndiaye müthiş bir şeydi yav. Şimdi bizde o tarz bir adam olsa takım 10X filan daha iyi olur yani. Belhanda Ndiaye Fernando üçlüsü makine gibiydi. O dönem beğenilmeyen Belhanda bile Sara'nın yanında Faslı Zidane filan kalır. Sıfır abartı yani.

Feghouli-Mariano ikilisinin total IQ'su 300 filandır. O dönemki Feghouli'nin yanından Sane bile geçemez şu an. Hele Mariano, daha da o seviyede oyun aklı ve oyun kurucuculuğu olan beki nah alırız.

Dediğin gibi genel olarak çok çok iyi kadro kurulmuştu.

Yaw 17-18 takimina alinan isimlerden Belhanda ve Gomis o sezindan onceki ik uc yaz hep Turk takimlarina yaziliyordu zaten.

Geri
Üst Alt