Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 71.765
- 37.255
- 3.843
Fransa ligleri,Eminönü dolapdere gibi git çeşit çeşit oyuncu var ,tabi turkiyeden kaziklanmak istemiyorsan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon'un nesi vardi? Az kazma idi ama gayet guzel uzun toplar atiyordu ayrica oldukca hirsli bir kardesimiz idi. Kendisini bitiren 4-0 yenildigimiz Trabzon deplasmani oldu. Mesela simdi hakemlere soyle posta koyacak birine ihtiyacimiz var.17-18 sezonundan bazı maçlarımızı izledim maicon ve latovlevici hariç tudor müthiş bi takım kurmuş yav parçalar çok doğru seçilmiş
Ulan ya biraz ılımlı olsaydın nolurdu
Sportif direktör olarak kendisini öneriyorum
Frikik olayı falan iyiydi de maliyetinin altında ezildi yaMaicon'un nesi vardi? Az kazma idi ama gayet guzel uzun toplar atiyordu ayrica oldukca hirsli bir kardesimiz idi. Kendisini bitiren 4-0 yenildigimiz Trabzon deplasmani oldu. Mesela simdi hakemlere soyle posta koyacak birine ihtiyacimiz var.
Ekli dosyayı görüntüle 309608
Lato zaten Asamoah işi son dk yatınca mecburiyetten alınmıştı bedavaya filan.17-18 sezonundan bazı maçlarımızı izledim maicon ve latovlevici hariç tudor müthiş bi takım kurmuş yav parçalar çok doğru seçilmiş
Ulan ya biraz ılımlı olsaydın nolurdu
Sportif direktör olarak kendisini öneriyorum