Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 21.488
- 21.677
- 1.698
Maestro dennisden daha iyi gibi
Geçen sene göztepedeki solet ise ikisinden de iyi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam kiralık zaten sana nasıl gelsinOpendayı akıl edebilen olsa keşke
Bonservisiyle gitti diye biliyodum da kiralıkmış dediğin gibi az süre alınca dedim kaçırmayakAdam kiralık zaten sana nasıl gelsin
Aynen sofyadan çıkamamış soket ikisinden iyidir kesinMaestro dennisden daha iyi gibi
YedirmezlerBonservisiyle gitti diye biliyodum da kiralıkmış dediğin gibi az süre alınca dedim kaçırmayak
Çaprazı koptu yoksa leipzig mi ne istiyodu iyileşti döndü şimdiAynen sofyadan çıkamamış soket ikisinden iyidir kesin
isaac solet bayağı iyiydi ya geçen sezon başı göztepe'de. bu neymiş lan dedirtti. sonra ciddi sakatlandı bjk maçında idi sanırım hatta. son durumunu bilmiyom.Aynen sofyadan çıkamamış soket ikisinden iyidir kesin
34 yaş olmasa griezmann
Pota altı sistem topçusu renktaş büyük takımdaki stresi kafaya oynamayi kaldiramazisaac solet bayağı iyiydi ya geçen sezon başı göztepe'de. bu neymiş lan dedirtti. sonra ciddi sakatlandı bjk maçında idi sanırım hatta. son durumunu bilmiyom.
kendisi gitmek istiyormuş gibi bir hava var. doğru olabilir. yedek oyuncu olmak istemiyor. düzenli oynayacağı daha düşük seviye bir yere gitmek istiyor gibi.orta saha bolluğu yaşadığımız bu dönemde futbol aklımız berkanı verir bunlara
onu bilemeyiz yav. sahada gördüğümüze göre şeyediyoz. dediğin doğru da olabilir, büyük takımda seviye de atlayabilir. bilinmez deneyimlemeden...Pota altı sistem topçusu renktaş büyük takımdaki stresi kafaya oynamayi kaldiramaz
Yeni saçı boşuna yapmadı. Yeni saç yeni hayatkendisi gitmek istiyormuş gibi bir hava var. doğru olabilir. yedek oyuncu olmak istemiyor. düzenli oynayacağı daha düşük seviye bir yere gitmek istiyor gibi.
Herif uçuyodu ya izlemiştim onuisaac solet bayağı iyiydi ya geçen sezon başı göztepe'de. bu neymiş lan dedirtti. sonra ciddi sakatlandı bjk maçında idi sanırım hatta. son durumunu bilmiyom.
15 değil, 8-10 milyon da verilmemeli bence. takas + az miktar para ile oluyorsa ok oluruz ancak dennis'e. o da homegrown şeyisine uyacağı için.Herif uçuyodu ya izlemiştim onu
Rapidden sangare vardı bi de onu da beğenmiştim o da fransaya gitmiş
Dennis mennis 10-15 kağıt etmez wyscoutun şifreyi versinler 100 bin euroya 1200 tane dennis buluruz