- 18 Temmuz 2009
- 80.826
- 231.040
- 5.093
Yarrenki kim mk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scout31 tayfanın yeni favorisiYarrenki kim mk
Çok iyi olabilir. Wolwes göndermeye razı zaten ama kaç para isterler acaba? Gelmesini isterim şahsen.
Okan buruk beğenir mi bunuNezih girmişse ben inanırım arkadaş.
Saibari kim la iyi oyuncumuHadi abi sabaha kadar bekletmeyin
Alaba
Yrienkyi
Prince Amoako
hadi seri ritim kaçmadan
Bu ikna edilmeyecek oyuncu değil para ile ikna ederler etmesine de kulübü kaç paraya satar o önemli. Wolwes ile transferde Gardi olmaz zaten orası Jorge Mendes'in takımı diye biliyorum onun TR'de çalıştığı isimlerden biriyle yada direk onla yaparsın görüşmeleri.cok iyi topcu da, bizimkinler alabilirmi Gardisiz cok zor gibi.
Goztepede ismi gecen bir orta saha vardi anthony dennis onu alabilir miyiz acabaLigimizde profesyonel yönetilen tek kulüp goztepe ilk transferini yapmis isvicreden genc bir 10 numara almışlar
hiç sanmıyorum ,adamların baskanı oyuncularını ucuza bırakmıyor takas vs de kabul etmiyor 10 milyon filan kabul etmezler bence ,sezon sonuna kadar biraz daha skor yaparsa daha yüksege avrupaa verirlerGoztepede ismi gecen bir orta saha vardi anthony dennis onu alabilir miyiz acaba
En sevdiğim.yonetim seklihiç sanmıyorum ,adamların baskanı oyuncularını ucuza bırakmıyor takas vs de kabul etmiyor 10 milyon filan kabul etmezler bence ,sezon sonuna kadar biraz daha skor yaparsa daha yüksege avrupaa verirler
@Alper Altun @Emrah Yıldırım moderatörlüğü ve hemen akabinde forumu bırakıyorum. Arz ederim.
Saygı ve sevgilerimle