- 24 Temmuz 2021
- 13.959
- 5.492
- 663
Alexis 25 yaşında onu almislar galibaLigimizde profesyonel yönetilen tek kulüp goztepe ilk transferini yapmis isvicreden genc bir 10 numara almışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alexis 25 yaşında onu almislar galibaLigimizde profesyonel yönetilen tek kulüp goztepe ilk transferini yapmis isvicreden genc bir 10 numara almışlar
Bu herif daha pfdkya sevk olmadı dimi
Yirenky tam istedigim profile benziyor Okan burukun koş koş oyununa uygun. Driplingde yapıyor ama nekadar istikrarlı bilmemAndre dandik adam
Yarenkiyi @Deniz Zorlu ustad yorumlamaliYirenky tam istedigim profile benziyor Okan burukun koş koş oyununa uygun. Driplingde yapıyor ama nekadar istikrarlı bilmem
Beğenmezse sene sonu yollarız ya ne olacak. İlk defa yaptığımız iş mi sanki. Ha ben PES menajerlik modunda bile bu kadar rahat oyuncu gönderemiyordum GS'de iken, o ayrı.Okan buruk beğenir mi bunu
ocak'ın 28ine kadar kalıp kalamayacağımız belli olmayacakİyi hoş isimler çıkıyor da, CL devam edemez isek transfer yapılmaz ki büyük ihtimal.
Yaparlar, yapacaklar biliyoruz heisocak'ın 28ine kadar kalıp kalamayacağımız belli olmayacak
o zamana kadar beklemek gibi avellik yapmazlar diyeceğim de emin olamıyorum tam bunlarlık hareket

Olm 1 kere bile izlemediğin adamları yazıp durma yeterSilas andersen Thomas jorgensen kislyak şunlardan ikisi gelsin cok sevinirim kendi adıma.
en iyi ihtimal 20 ocak falan benceAvrupa da devam edersek kadro bildirim tarihi onemli trans acisindan.Genelde 5 buyuk lig kapandiktan 1 gün sonra oluyordu.Cl ocak sonu belli oluyo zaten.beklenirse elde 4 5 gün felan kalir.Neyse donem acildiginda 2 adam gelmezse sover takip etmem.
Mahmush AslanGurbetçi marmoushu ne vakit ekibimize katacağız
![]()
Muhammed Damar - Oyuncu profili 25/26
Muhammed Damar, 21, Almanya ➤ TSG 1899 Hoffenheim, 2022'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 9 Nis 2004, Berlin, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
İskandinavlar bizde zor be rengim. Ksliyak da çok çıt kırılganSilas andersen Thomas jorgensen kislyak şunlardan ikisi gelsin cok sevinirim kendi adıma.