- 29 Ocak 2024
- 8.414
- 7.254
- 568
Lucesculu rüyalar Sadriİyi geceler kadrosu
Uğurcan
Şalai sançez apo jakobs
Toreira brunofernandes
Sane yunus lookman
Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucesculu rüyalar Sadriİyi geceler kadrosu
Uğurcan
Şalai sançez apo jakobs
Toreira brunofernandes
Sane yunus lookman
Osimhen
Ben fener maçında hiç beğenmemiştim. Benim alacağım oyuncu olmazdı açıkçası. İtalya Ligi'nde tutmayan adamdan olmaz.10 noda oynuyor
yauv ne yumuşağı
çocuk sek erkek fbye koymuşluğu var
Ben fener maçında hiç beğenmemiştim. Benim alacağım oyuncu olmazdı açıkçası. İtalya Ligi'nde tutmayan adamdan olmaz.
Ben de senin gibi düşünüyorum rengim. İkinci yarı oyunun dinamizmi düşmeyecek 2 genç no name isimle bu dönemi atlatalım yeterli. Bu isim orta saha olmalı zaten ucl de play off takımın tam formsuz zamanına denk geliyor. İnşallah geçeriz lakin eğri oturup doğru konuşalım zor yaniIlk 11 konsantre oldugunda iyi bir takim oluyoruz. Kis donemini kiralik ve firsat varsa genc topcularla gecistirmeyi dogru buluyorum.
O iş öyle değil yalnız. Melo zaten Fiorentina'daki performansı ile Juve'ye gitmişti. Serie A'da kendini kanıtlamıştı yani. Juve'de tutmadı. Hatta Fiorentina döneminde de muhtemelen Brezilya milli takımında oynamıştır bir süre. O yılın bidonu ödülü de biraz yanlış biliniyor. O ödülü sezonun en kötü futbolcularına vermiyorlar ki. Büyük beklentilerle/bonservislerle transfer olup beklentiyi karşılayamayan topçulara veriyorlar. Bu David'i alsak Afrikalı'nın atlet olmayan ve çıt kırıldım olanını nasıl buldunuz diye 5 maç sonra sövme ihtimalimiz yüzde 90 filan bana göre. Duran'a da benziyorlar hatta bence tarz olarak. Duran'da da vuruş kalitesi hariç hiçbir şey yok. Rakipler tarafından nasıl kitlendiğini her maç görüyoruz. Adım attırmıyorlar.orada yılın bidonu burada efsanemiz oldu
hatırlatayım dedim
Duran oldukca hizli ve kurnaz bi herif. Neyse ki simarik ve catlak. Cin mali Balotelli.O iş öyle değil yalnız. Melo zaten Fiorentina'daki performansı ile Juve'ye gitmişti. Serie A'da kendini kanıtlamıştı yani. Juve'de tutmadı. Hatta Fiorentina döneminde de muhtemelen Brezilya milli takımında oynamıştır bir süre. O yılın bidonu ödülü de biraz yanlış biliniyor. O ödülü sezonun en kötü futbolcularına vermiyorlar ki. Büyük beklentilerle/bonservislerle transfer olup beklentiyi karşılayamayan topçulara veriyorlar. Bu David'i alsak Afrikalı'nın atlet olmayan ve çıt kırıldım olanını nasıl buldunuz diye 5 maç sonra sövme ihtimalimiz yüzde 90 filan bana göre. Duran'a da benziyorlar hatta bence tarz olarak. Duran'da da vuruş kalitesi hariç hiçbir şey yok. Rakipler tarafından nasıl kitlendiğini her maç görüyoruz. Adım attırmıyorlar.
Ben de anlam veremiyorum yerli orta saha var mı? Orkun gibi davar ararsak bir sürü var. Kesinlikle yabancı genç isimsiz bir orta saha alınmalı. Tahayi bilmem de Aral iyi okur bize. Aral sadece çizgiye basıp oynamıyor orta alanı ceza sahası yayını da çok iyi kullanıyor. Yunusun soldaki hali işteTaha ve Aral'ı alsak başka yerliye gerek yok mümkünse orta sahaya 2 yabancı alınsın neden yerli orta saha aranıyor anlamadım
Y kürek kadrolar yazıp durmayın yeter lan
Kim seni korkuttu?@Alper Altun @Emrah Yıldırım moderatörlüğü ve hemen akabinde forumu bırakıyorum. Arz ederim.
Saygı ve sevgilerimle
Tehdit ediliyorum isim veremeyeceğimKim seni korkuttu?