GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

1766049972101.webp

Stopere yedek genç oyuncu istemiyorum. Manasız bir hamle olduğunu düşünüyorum.

Stoper dediğin full oynamadıça gelişmez ki. Kanat oyuncusu belki 15 maç oynayıp gelişebilir ama stoper öyle bir mevki değil. En çok düzenli oynaması gereken mevki. Sezon ortasında da problemsiz stoper tandemini bozmanın hiçbir anlamı olmaz, bu sezon sonunun konusu olmalı bence.

Yedek stoper dediğin ya gelişimi durmuş ve kalibresi idare eden biri olur ya da eskiden çok çok iyi olup artık yaşı itibariyle senede 15 maç faydalanacağın biri olmalı diye düşünüyorum.

Not: Apokerim’in gayet iyi bir stoper olduğunu düşünüyorum. Bazen yorumlar geliyor Haaland vs Apokerim diye sırf küçümsemek için. Dünya yıldızı stoperler de gördük Haaland gibi oyuncuların karşısında ne yaptılar ne yapamadılar.

Son düzenleme:
Fb perşembe avrupada oynadı diye koca derbiyi ptesi oynattılar

Bizim kıçı kırık maçın tarihini revize etmediler

Donuk bakışlı cahil mongola destek açıklaması yapan gs yönetimi utanç duymalıdır

Griezmann işi ne kadar ciddi, gerçek midir, kolpa mıdır, olasılığı var mıdır, yok mudur, bu konuda hiç bir fikrim yok ama bununla ilgili birkaç bir şey yazmak istiyordum. Gözlemime katılır mısınız bilmem ama Yunus Akgün 10 numara pozisyonunda oynadığında, tabi iyi oynadığında Sane de bambaşka oynuyor ve takımın kalitesi ciddi anlamda artıyor, burada sorun Yunus' un yaptığı iyi şeyleri gerek yaşadığı sakatlıklar, gerek inişli çıkışlı performanslar nedeniyle çok istikrarlı bir şekilde yapamaması. Griezmann bence bu yaşına rağmen Yunus' un yaptığı iyi işleri, elit seviyede, istikrarlı bir şekilde yapabilir ve takıma bir değil, iki sınıf birden atlatabilir. Yunus' un gelişimine de çok büyük katkı sağlayabilir. Eğer oluru varsa, maliyeti de öyle çok astronomik bir rakam olmayacaksa bence kadroya mükemmel bir ekleme olur. Griezmann transferinin hem Sane' nin, hem Osimhen' in performansını artıracağını, Yunus' a da müthiş bir örnek olacağını düşünüyorum. Tekrar ediyorum, bu işin oluru var mıdır, Griezmann gelir mi, bütçe yeter mi hiç bir fikrim yok ama bence olasılık varsa kaçırmamak lazım.

Orta saha transferi için ise benim tek adayım var Manuel Ugarte, 30 milyonsa 30 milyon, 2 Ocakta mı başlıyor transfer dönemi, 3 Ocakta antrenmanda olmasını sağlardım güç bende olsa. Adam neredeyse Lemina' nın klonu gibi ve Galatasaray' a gelen Uruguaylılar genelde başarılı oluyorlar.

Sol stoper için ise ben bu sene çok radikal bir değişikliğe gitmezdim, büyük ihtimalle zaten Şampiyonlar Liginde ilk 24' e kalsak bile kabul edelim playoff eşleşmesinde şansımız az, lig için Davinson-Abdülkerim gayet yeterli ve istikrarlılar da, bu ikiliyi devre arasında bozup, riske girmezdim, eğer yine oluru varsa PSG' den Beraldo' yu satın alma opsiyonuyla kiralar, önümüzdeki sezona hazırlar, işime bakardım. U23 kontenjanını da uyuyor zaten.

Kanat için de zaten Yusuf Demir gönderilecek, bir tane U23 de oraya alınır veya kiralanır, olur biter.

@Sadri Baykam

Bu 11 ile çıkmasını isterim. Transfer dışı konularda Sportif Direktöre neden balayayım onu anlamadım. Bu güne kadar hiç yapmadım. Bu sene şampiyon olursa nefretinden artık vazgeçer misin peki?

Not: GS maç konularına yazmıyorum. Yazdığımda sakatlık vb. bir olumsuzluk oldu o yüzden totem amaçlı.

@Sadri Baykam

Bu 11 ile çıkmasını isterim. Transfer dışı konularda Sportif Direktöre neden balayayım onu anlamadım. Bu güne kadar hiç yapmadım. Bu sene şampiyon olursa nefretinden artık vazgeçer misin peki?

Not: GS maç konularına yazmıyorum. Yazdığımda sakatlık vb. bir olumsuzluk oldu o yüzden totem amaçlı.

Ee as kadro bu

Yoruldun gittin paşaya takıldın kim verecek bunun hesabını,çıkacaksın u19la yeneceksin başağı,divanda 2 gün önce fatih demircan hocamızın altyapıyla çok ilgilendiğini söylemedi mi,4 senedir hazırlıyor gençleri bu akşam alalım artık o hummalı çalışmanın meyvelerini işte

Eleştiri şampiyonlukta bitseydi 3 senede biterdi,doğruları yapsın şmp olmasın bağrıma basarım ama

Ee as kadro bu

Yoruldun gittin paşaya takıldın kim verecek bunun hesabını,çıkacaksın u19la yeneceksin başağı,divanda 2 gün önce fatih demircan hocamızın altyapıyla çok ilgilendiğini söylemedi mi,4 senedir hazırlıyor gençleri bu akşam alalım artık o hummalı çalışmanın meyvelerini işte

Eleştiri şampiyonlukta bitseydi 3 senede biterdi,doğruları yapsın şmp olmasın bağrıma basarım ama
yusuf arda ahmet bu 3 lünün olduğu kadro değil başakşehiri kırşehiri bile yenemez

Ee as kadro bu

Kadroda ilk 11'den oyuncu sayısı İcardi'yi de sayarsak 4 nasıl as kadro bu? Futbolda 1 doğru yok. Futbolda hata yapmayan insan da yok. TD kim olursa olsun hatta benim istediğim çok iyi bir SD ve ekibi gelse bile hatalar olacak.

Bugünkü maçı fazla rotasyon yapmadan ciddiye alıp kazanmamız lazım. Fethiyespor ve İstanbulspor maçlarında rotasyon yapılır.

O 11 çıkarsa hem yönetime hem Okan Buruk'a fena bilenirim. Bu maçı bay geç sonraki 2 veya 3 maça yeni gelenlerle fark için asıl. Bu kadar da saflık yeter yaw.
Ayrıca yayıncı kanal da senin aleyhine konuşan yorumcularla dolu. Her tokat atana da diğer yanak uzatılmaz.
Bu sene şampiyonluk giderse Okan Buruk'u bilmem ama yönetim gider. Ağlaya ağlaya giderler.
" TFF'nin yanlı tutumundan dolayı maça as kadro ile ÇIKAMIYORUZ "
Sahadan çekilin diyen de yok.

Gruptan çıkmak için 6-7 puan yeterli mi...

- Başakşehir: 1/2 rotasyon
- @Fethiyespor: full rotasyon
- İstanbulspor: full rotasyon
- @Alanya: 0 retasyon

Gruptan çıkmak için 6-7 puan yeterli mi...

- Başakşehir: 1/2 rotasyon
- @Fethiyespor: full rotasyon
- İstanbulspor: full rotasyon
- @Alanya: 0 retasyon

Değil muhtemelen

Alanya 3 aldı. Karagümrük ve Bolu’yu yenerek 9 yapar.

Başakşehir de biz dışında Bolu ve Gümrük ile oynayayacak. Son maç ise Trabzon’un iddiası kalmayabilir.

Başakşehir’e yenilmemek şart. Yoksa Alanya’yı da deplasmanda yenmek gerek.

Bizim ilk 11 gayet iyi. Bir tek BAY biraz geriledi ve Jacobs ile Singo'nun hücumu sıkıntılı ama ikisi de defansta çok iyiydiler. Tek sorunumuz yorulan oyuncuların yerine girenler. Orayı zaman kaybetmeden düzeltmek lazım .
Paramız var, x oyuncusunun yerine daha iyisini alacağız diyorlarsa buyursunlar.

Geri
Üst Alt