Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atetizm ortalama abi herifte. Yani ben tabii siyahi forvetler ile kıyaslıyorum.Duran oldukca hizli ve kurnaz bi herif. Neyse ki simarik ve catlak. Cin mali Balotelli.
@Sadri Baykam
Bu 11 ile çıkmasını isterim. Transfer dışı konularda Sportif Direktöre neden balayayım onu anlamadım. Bu güne kadar hiç yapmadım. Bu sene şampiyon olursa nefretinden artık vazgeçer misin peki?
Not: GS maç konularına yazmıyorum. Yazdığımda sakatlık vb. bir olumsuzluk oldu o yüzden totem amaçlı.
yusuf arda ahmet bu 3 lünün olduğu kadro değil başakşehiri kırşehiri bile yenemezEe as kadro bu
Yoruldun gittin paşaya takıldın kim verecek bunun hesabını,çıkacaksın u19la yeneceksin başağı,divanda 2 gün önce fatih demircan hocamızın altyapıyla çok ilgilendiğini söylemedi mi,4 senedir hazırlıyor gençleri bu akşam alalım artık o hummalı çalışmanın meyvelerini işte
Eleştiri şampiyonlukta bitseydi 3 senede biterdi,doğruları yapsın şmp olmasın bağrıma basarım ama
Kadroda ilk 11'den oyuncu sayısı İcardi'yi de sayarsak 4 nasıl as kadro bu? Futbolda 1 doğru yok. Futbolda hata yapmayan insan da yok. TD kim olursa olsun hatta benim istediğim çok iyi bir SD ve ekibi gelse bile hatalar olacak.Ee as kadro bu
Yoruldun gittin paşaya takıldın kim verecek bunun hesabını,çıkacaksın u19la yeneceksin başağı,divanda 2 gün önce fatih demircan hocamızın altyapıyla çok ilgilendiğini söylemedi mi,4 senedir hazırlıyor gençleri bu akşam alalım artık o hummalı çalışmanın meyvelerini işte
Eleştiri şampiyonlukta bitseydi 3 senede biterdi,doğruları yapsın şmp olmasın bağrıma basarım ama
Keşke alsak yazıyoruz 2 senedirAral Şimşir'i alırız umarım
Gruptan çıkmak için 6-7 puan yeterli mi...
- Başakşehir: 1/2 rotasyon
- @Fethiyespor: full rotasyon
- İstanbulspor: full rotasyon
- @Alanya: 0 retasyon