GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk 11 konsantre oldugunda iyi bir takim oluyoruz. Kis donemini kiralik ve firsat varsa genc topcularla gecistirmeyi dogru buluyorum.

Ilk 11 konsantre oldugunda iyi bir takim oluyoruz. Kis donemini kiralik ve firsat varsa genc topcularla gecistirmeyi dogru buluyorum.
Ben de senin gibi düşünüyorum rengim. İkinci yarı oyunun dinamizmi düşmeyecek 2 genç no name isimle bu dönemi atlatalım yeterli. Bu isim orta saha olmalı zaten ucl de play off takımın tam formsuz zamanına denk geliyor. İnşallah geçeriz lakin eğri oturup doğru konuşalım zor yani

orada yılın bidonu burada efsanemiz oldu

hatırlatayım dedim
O iş öyle değil yalnız. Melo zaten Fiorentina'daki performansı ile Juve'ye gitmişti. Serie A'da kendini kanıtlamıştı yani. Juve'de tutmadı. Hatta Fiorentina döneminde de muhtemelen Brezilya milli takımında oynamıştır bir süre. O yılın bidonu ödülü de biraz yanlış biliniyor. O ödülü sezonun en kötü futbolcularına vermiyorlar ki. Büyük beklentilerle/bonservislerle transfer olup beklentiyi karşılayamayan topçulara veriyorlar. Bu David'i alsak Afrikalı'nın atlet olmayan ve çıt kırıldım olanını nasıl buldunuz diye 5 maç sonra sövme ihtimalimiz yüzde 90 filan bana göre. Duran'a da benziyorlar hatta bence tarz olarak. Duran'da da vuruş kalitesi hariç hiçbir şey yok. Rakipler tarafından nasıl kitlendiğini her maç görüyoruz. Adım attırmıyorlar.

O iş öyle değil yalnız. Melo zaten Fiorentina'daki performansı ile Juve'ye gitmişti. Serie A'da kendini kanıtlamıştı yani. Juve'de tutmadı. Hatta Fiorentina döneminde de muhtemelen Brezilya milli takımında oynamıştır bir süre. O yılın bidonu ödülü de biraz yanlış biliniyor. O ödülü sezonun en kötü futbolcularına vermiyorlar ki. Büyük beklentilerle/bonservislerle transfer olup beklentiyi karşılayamayan topçulara veriyorlar. Bu David'i alsak Afrikalı'nın atlet olmayan ve çıt kırıldım olanını nasıl buldunuz diye 5 maç sonra sövme ihtimalimiz yüzde 90 filan bana göre. Duran'a da benziyorlar hatta bence tarz olarak. Duran'da da vuruş kalitesi hariç hiçbir şey yok. Rakipler tarafından nasıl kitlendiğini her maç görüyoruz. Adım attırmıyorlar.
Duran oldukca hizli ve kurnaz bi herif. Neyse ki simarik ve catlak. Cin mali Balotelli.

Taha ve Aral'ı alsak başka yerliye gerek yok mümkünse orta sahaya 2 yabancı alınsın neden yerli orta saha aranıyor anlamadım

Taha ve Aral'ı alsak başka yerliye gerek yok mümkünse orta sahaya 2 yabancı alınsın neden yerli orta saha aranıyor anlamadım
Ben de anlam veremiyorum yerli orta saha var mı? Orkun gibi davar ararsak bir sürü var. Kesinlikle yabancı genç isimsiz bir orta saha alınmalı. Tahayi bilmem de Aral iyi okur bize. Aral sadece çizgiye basıp oynamıyor orta alanı ceza sahası yayını da çok iyi kullanıyor. Yunusun soldaki hali işte

Adamim Ahmed Musa emekli olmus

1000028046.webp

Haciosmanla ilgili nezaman laf etsem fenerli arkadaşlar, en cok sizin kulüp istedi secilmesini Trabzonlu diye ,o yuzden boşuna isyan etmeyin diyorlar

Transfer konusunu kafamdan cikardim valla.

Sezonun gidisati secim ve teknik ekibi direkt etkileyecek. Yaz transfer zamani dusunulerek, sanki farkli yonetim devralacak gibi butcenin icine etmeyerek isler yapilsin yeter.

Cunku illaki yoenticiler vardir "basalim parayi secimi alalim, sonrasina bakariz" diyen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt