GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musabanın serbest kalma bedeli 6ysa hemen alırdım

Normalde o paraya daha iyi topçular alınabilir de biz gider en mal topçuyu alır çöpe atarız parayı
Biz barışa sovuyoruz. Musabaya da aynı şekilde soveriz. Takıma kreatif oyuncu lazım. Sane barış, yunus, sallai kanat olarak gayet atletik oyuncular. Kanat için Ben rakiple taş taş geçecek teknikte oyuncu alınması tarafindayim

Eksik kadroyla Ocak ayını zor getirdik. Ocak ın ilk haftasına acil transfer yapılması lazımken çok iyi biliyoruz ki Şubat a kadar uzayacak. Her sezon aynı şeyleri yaşıyoruz.

Musaba Samsun'da oynayan mı?
O ancak yedek için olur. Fena da olmaz zira BAY da eskisi gibi savaşmıyor. Bence fiziken yıpranma daha büyük etken. 60 70 gibi çıkarsa sonraki maçlara daha diri çıkar ve rekabete girmesi de iyi.

Biz barışa sovuyoruz. Musabaya da aynı şekilde soveriz. Takıma kreatif oyuncu lazım. Sane barış, yunus, sallai kanat olarak gayet atletik oyuncular. Kanat için Ben rakiple taş taş geçecek teknikte oyuncu alınması tarafindayim
Dediğim gibi bence de daha iyisi lazım ama bunlar alamaz

Saatler öncesinde birisi bugün saranla ilgili operasyon olacağını yazmış tivitırda

Saatler öncesinden evinde arama yapılacağını bilen biri evinde bişi bırakır mı hiç

İngiltere'den bir kulüp Roland Sallai'nin durumunu sordu.

Çok acayip bir teklif olursa iş ciddileşebilir belki ancak Galatasaray, Sallai'yi şu anda kadrosunda tutmak istiyor. (Haluk Yürekli)

İngiltere'den bir kulüp Roland Sallai'nin durumunu sordu.

Çok acayip bir teklif olursa iş ciddileşebilir belki ancak Galatasaray, Sallai'yi şu anda kadrosunda tutmak istiyor. (Haluk Yürekli)
Sallai den iyi bize uygun sağ bek bulamayız, 30 milyona bile bulamayız satmayın sakın

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fabrizio Here We Go‘yu girdi fb veerman isi icin

Adamlar SL oynayan takimdan oyuncu aliyor daha dönem baslamadan ama bizimki 28 Ocak diye tuttursun :)

Sallai iyi bir rotasyon oyuncusu, ötesi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt