- 18 Eylül 2018
- 15.921
- 12.244
- 1.473
Şu 10 numara isinde yunustan kötüsünü alacaksalar hiç almamaları lazım. Yunus yavaştan sakatlığını atlatıyor. Bize o bölge ickn yunusun iki gömlek ustu oyuncu lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son DakikaGüncelleme
Sadettin Saran, Serdar Bilgili ve Okan Bayülgen de var. Uyuşturucu mevuzundan dolayı ifadeleri alınacak diyelim. Gözaltı değilmiş.
Ne muşambası arkadaş nerden buluyorsunuz böyle topçularıMusabanın serbest kalma bedeli 6ysa hemen alırdım
Normalde o paraya daha iyi topçular alınabilir de biz gider en mal topçuyu alır çöpe atarız parayı
Biz barışa sovuyoruz. Musabaya da aynı şekilde soveriz. Takıma kreatif oyuncu lazım. Sane barış, yunus, sallai kanat olarak gayet atletik oyuncular. Kanat için Ben rakiple taş taş geçecek teknikte oyuncu alınması tarafindayimMusabanın serbest kalma bedeli 6ysa hemen alırdım
Normalde o paraya daha iyi topçular alınabilir de biz gider en mal topçuyu alır çöpe atarız parayı
Heh şöyle. Herkes rengini belli etsin.sağ bek alırsak 1 şubattan itibaren fbli olarak devam ediyorum hayatıma
Dediğim gibi bence de daha iyisi lazım ama bunlar alamazBiz barışa sovuyoruz. Musabaya da aynı şekilde soveriz. Takıma kreatif oyuncu lazım. Sane barış, yunus, sallai kanat olarak gayet atletik oyuncular. Kanat için Ben rakiple taş taş geçecek teknikte oyuncu alınması tarafindayim
Sallai den iyi bize uygun sağ bek bulamayız, 30 milyona bile bulamayız satmayın sakınİngiltere'den bir kulüp Roland Sallai'nin durumunu sordu.
Çok acayip bir teklif olursa iş ciddileşebilir belki ancak Galatasaray, Sallai'yi şu anda kadrosunda tutmak istiyor. (Haluk Yürekli)
Nasıl topçu bu fermanSallai iyi bir rotasyon oyuncusu, ötesi yok
Çalhanoğlu'nun 1-2 tık düşük seviyeli haliNasıl topçu bu ferman