- 31 Ağustos 2021
- 70.100
- 50.174
- 3.843
Başladılar gene para yok muhabbetlerine boşuna beklenti olmasın bu dönemden.
Onceden neydi,simdi ortasaha olarak degisti merakim var mesela.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başladılar gene para yok muhabbetlerine boşuna beklenti olmasın bu dönemden.
Mental anlamda genel olarak çok zayıfsınBenim en ufak transfer dönemi takip edecek mental gücüm yok Allah size kolaylık versin inşallah
Önce u23 leri alsınlar ozaman. Diğer 2 si beklensin. Yoksa bunlar 1haftada 1 futtbolcuyu zor alirlarElenip elenmeme mevzu değil. O tarihe kadar herkes 2 Avrupa maçı daha oynayacak. 'İstediğim oyuncuyu da takımlar kadroları eksilmesin diye o tarihi bekletiyor, vermiyor' diyor Gs tarafı kısacası.
Örneğin senin listende mesela Sara var. Bir takım geldi Sara'yı almak istiyor. Sen diyorsun ki, bekle şu Atleti ve City maçları bitsin, sonra görüşelim. O maçlarda eksilmeyeyim.
Doğru ya da yanlıştır demiyorum. 28 Ocak tarihinin vurgulanma sebebi bu.
İşin sonunda 28 Ocak tarihi oldukça geç bir tarih. Kesinlikle daha erkenden 1 2 takviye gerekiyor kadroyu derinleştirmek için.
Karıları takip ederken transferleri takip etmek zor tabi.Benim en ufak transfer dönemi takip edecek mental gücüm yok Allah size kolaylık versin inşallah
Karıları takip ederken transferleri takip etmek zor tabi.

ben bu gsyi bırakıyorum göz göre göre fbyi şampiyon yapacaklar!
ihanet içindeler!
Lookman zu Fb olmak üzereymiş...
Okan Efendi 28 ocağı beklesin. Adamlar 3 günde 20 Aralık tarihinde (Okanın dediği tarihten 38 gün önce) 2 şampiyonlar ligi oyuncusu indirecek nerdeyse.