GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elenip elenmeme mevzu değil. O tarihe kadar herkes 2 Avrupa maçı daha oynayacak. 'İstediğim oyuncuyu da takımlar kadroları eksilmesin diye o tarihi bekletiyor, vermiyor' diyor Gs tarafı kısacası.

Örneğin senin listende mesela Sara var. Bir takım geldi Sara'yı almak istiyor. Sen diyorsun ki, bekle şu Atleti ve City maçları bitsin, sonra görüşelim. O maçlarda eksilmeyeyim.

Doğru ya da yanlıştır demiyorum. 28 Ocak tarihinin vurgulanma sebebi bu.

İşin sonunda 28 Ocak tarihi oldukça geç bir tarih. Kesinlikle daha erkenden 1 2 takviye gerekiyor kadroyu derinleştirmek için.
Önce u23 leri alsınlar ozaman. Diğer 2 si beklensin. Yoksa bunlar 1haftada 1 futtbolcuyu zor alirlar

Serhan Türk: "Galatasaray'da stopere transfer düşünülmüyor."

:ayyas:

"28 Ocak bekelemek durumundayiz"
Athletico Madrid ve City maclari sonrasi yani...

Cezam bitti sonunda. Vay anam vay serhat neler dönmüş ya öyle. Gündemi takip ediyorum da 😁 o değil de hep benim cezalarıma denk geliyor böyle şeyler. Neyse futboldan devam edelim...Yarın şansımızın tutmadığı Kasimpasayi yenip devreye mutlu girelim.

Demekki Avrupa’yı kafada çok düşünmüyoruz bir orta saha ve hücuma bir oyuncu alır ligi götürürüz havası var muhtemelen lig için yeter mi yeter ama 2-3 tanede genç topçu lazım kadro derinliği için yerlide olur gurbetçi falan

ben bu gsyi bırakıyorum göz göre göre fbyi şampiyon yapacaklar!

ihanet içindeler!

Masoncum 2 ayda bir bırakıp geri geliyorsun sigara bırakma işleri gibi oldu bu iş.

Gsc yönetimine açık çağrımdir amatem gibi bir yapı kurulmalı Gs yi bırakıp gidemeyen mason arkadaşımız gibi kullanıcılara psikolojik destek verilmeli ve bünyeleri GS den arindirilmalidir

Sampiyonlar liginde devam edersek transfer yapacaz demiyorlarda takimlar oyuncu vermek istemiyor diyorlar

Okan’ın tüm listesi CL takımlarının 30-40 milyonluk oyuncularıyla dolu demek ki yine. Ders falan almaz diye boşuna demiyoruz.

Lookman zu Fb olmak üzereymiş...

Okan Efendi 28 ocağı beklesin. Adamlar 3 günde 20 Aralık tarihinde (Okanın dediği tarihten 38 gün önce) 2 şampiyonlar ligi oyuncusu indirecek nerdeyse.

Kokainciler lookman transferine girmiş, bunlar ocak ayı bitmeden tamamlar transferleri biz şubatta tüm kasayı yine tsye emanet ederiz gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt