GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde transfer dönemlerini heyecanla beklerdik ama Okan ve yönetim son 2 senede 300 milyon euroyu öyle bir çöpe attıki zerre heyecanım yok, işe yarayacak adamlar alınacağını da fazla düşünmüyorum.

150 m euroya başkası takım kurardı, biz geçen seneye kıyasla daha iyi miyiz o bile tartışılır hadi yarısı Osimhen de diğer yarısından alınan katkı çok zayıf.

Ondan önceki seneye baksan Lemina dışında hakkını veren tek transfer olmadı, skandal işler.
Kalite olarak daha gerideyiz net.

Kalite olarak daha gerideyiz net.
Yaşadığımız sakatlık sorunu olmasa çok daha kaliteli olduğumuz net. Singo (saaktlık yaşamadığı zaman 50-60 milyon eurolar havada uçuşuyordu), Sane, İlkay, Osimhen(bir şey demeye gerek yok herhalde), Uğurcan(Muslera'nın bizdeki son sezon performansından daha iyi). Bu sebeplerle kalite olarak geride olduğumuza hiç katılmıyorum.

Oynatmayacağı genc alacaklarına hic almasinlar

kadromuz yaşlanıyor ,kadayıf oyuncular alınmamalı artık ,bütün avrupa takımları kadrolarını genclestiriyor

Bu paralara kaptırırsak bizim yönetim bıraksın
Yasaklı kaynak

Bu paralara kaptırırsak bizim yönetim bıraksın
Yasaklı kaynak

Dün febe atletico madrid yada barçayı yenmiş galiba spor yorumcularından birileri febe defansta italya orta sahada ispanya hücumda brezilya gibi demis.Bazilari febe şampiyonluk havasına girdi falan demiş.Isin garip tarafı aynı yorumcular biz depte antalyaya 4 attığımızda Antalya şöyle kötü böyle rezil demişlerdi evet aynen böyle demişlerdi o şerefsizler
Ben de şunu anlamadım 2 hafya önce fenerle oynadık 2 dk top oynamadılar herkes gördü

Şu açıklamanın 5 ay sonrasında bu adama 4-5 tane 100 milyonu bulacak maliyetli adam alınmasını ben "ihanet" olarak yorumlarım.
Bu ancak şu şekilde delinebilirdi. 2-3 oyuncun çok uzun sakatlık yaşar ve sayısal olarak eksik kalırsın anlarım ama şu sözleri söyledikten sonra sana 1'den fazla oyuncu alan yönetim benim gözümde değerini kaybeder.
25-26 maçı geride bırakacağız Ocak sonu itibariyle ondan sonra 17-18 maç ancak kalıyor. Galatasaray yönetimine yalvarıyorum; transfer yapmayın.

Ocak ayı bittiğinde kalacak 17-18 maç haftada tek maça düşeceğiz artık playoflar sonrası. Gelecek 3-4 oyuncunun en az ikisi acilen Ocak ayı başı gelmeli, ocak bittikten sonra transfer olmasada olur. Ocak ve Şubat15e kadar tüm sıkıntı yoğun fikstür burada.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Wolwerhampton’daki Andre’yi bizden kim bu kadar ısrarla istiyor gram anlamıyorum.

Genç Lemina falan diyorlarda bu adamın Lemina ile alakası yok. Lemina ayrıca atlet,çevik ve Onuachu,Abraham gibi fiziğe dayalı isimler ile birebirde kapışan bir isim. Bu herifin bir videosu dönüyor şimdi, yan paslar bile 0.5 hızında gidiyor. Avrupa’da büyük takım falan görmüşlüğü de yok ayrıca.

Sara’ya uyuşuk diyoruz bu adam Edson Alvarez hızında. Hem de PL idmanı yediği haliyle. Yani burada göreceği sezon başıyla çok daha geriye de gidecek. Yani Okan Hoca’nın takım için Badou Ndiye ayarında hem dikine gidecek hem fizikli biri olduğu bu kadar açıkken hala para gömmek istediğimiz isimlere bak. Boy da gene 1.76.

Hiç akıllanmıyoruz.

İlla para gömeceksen Onyedika’yı da aynı paraya alırdın tabi ancak şuan onu da alma Afrika Kupası var bu kadar Afrika’lı bir takımda olmamalı.

1-2 oyuncuya kafaya takıyorlar sonra kulüpleri yerine adam alırsak bakarız, avrupa maçlarına göre bakarız gibi cevap verince başka topçu yokmuş bunu genelleyip son haftaya kadar bekliyorlar.

Karşı taraf senin işine gelmeyen cevap veriyor ise ihtiyacına göre başka alternatiflere gidersin. İstisna varsa da Osimhen gibi isim için olur.

Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşatıp duruyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt