Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.642
- 40.358
- 3.413
2 orta saha biri u23Forumumuza gore gene minimum 7 8 oyuncu alinmasi lazim gibi durmakta
1 kanat u23
1 forvet
4transfer yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 orta saha biri u23Forumumuza gore gene minimum 7 8 oyuncu alinmasi lazim gibi durmakta
Kalite olarak daha gerideyiz net.Normalde transfer dönemlerini heyecanla beklerdik ama Okan ve yönetim son 2 senede 300 milyon euroyu öyle bir çöpe attıki zerre heyecanım yok, işe yarayacak adamlar alınacağını da fazla düşünmüyorum.
150 m euroya başkası takım kurardı, biz geçen seneye kıyasla daha iyi miyiz o bile tartışılır hadi yarısı Osimhen de diğer yarısından alınan katkı çok zayıf.
Ondan önceki seneye baksan Lemina dışında hakkını veren tek transfer olmadı, skandal işler.
U23 almazlar yav hayal kurmayalım2 orta saha biri u23
1 kanat u23
1 forvet
4transfer yeter
40-45 varmi yaṣi? Fizik bomba
Mecbur ustad. Simdiki kural 12+2 u23. Seneye 10+4 u23 olmicakmi?U23 almazlar yav hayal kurmayalım
Yaşadığımız sakatlık sorunu olmasa çok daha kaliteli olduğumuz net. Singo (saaktlık yaşamadığı zaman 50-60 milyon eurolar havada uçuşuyordu), Sane, İlkay, Osimhen(bir şey demeye gerek yok herhalde), Uğurcan(Muslera'nın bizdeki son sezon performansından daha iyi). Bu sebeplerle kalite olarak geride olduğumuza hiç katılmıyorum.Kalite olarak daha gerideyiz net.
Şu fotoyu görünce herkesin aklına fiziğinin Icardi’den iyi olduğu geliyor herhalde
Bu paralara kaptırırsak bizim yönetim bıraksın
Yasaklı kaynak
Ben de şunu anlamadım 2 hafya önce fenerle oynadık 2 dk top oynamadılar herkes gördüDün febe atletico madrid yada barçayı yenmiş galiba spor yorumcularından birileri febe defansta italya orta sahada ispanya hücumda brezilya gibi demis.Bazilari febe şampiyonluk havasına girdi falan demiş.Isin garip tarafı aynı yorumcular biz depte antalyaya 4 attığımızda Antalya şöyle kötü böyle rezil demişlerdi evet aynen böyle demişlerdi o şerefsizler
Ocak ayı bittiğinde kalacak 17-18 maç haftada tek maça düşeceğiz artık playoflar sonrası. Gelecek 3-4 oyuncunun en az ikisi acilen Ocak ayı başı gelmeli, ocak bittikten sonra transfer olmasada olur. Ocak ve Şubat15e kadar tüm sıkıntı yoğun fikstür burada.Şu açıklamanın 5 ay sonrasında bu adama 4-5 tane 100 milyonu bulacak maliyetli adam alınmasını ben "ihanet" olarak yorumlarım.
Bu ancak şu şekilde delinebilirdi. 2-3 oyuncun çok uzun sakatlık yaşar ve sayısal olarak eksik kalırsın anlarım ama şu sözleri söyledikten sonra sana 1'den fazla oyuncu alan yönetim benim gözümde değerini kaybeder.
25-26 maçı geride bırakacağız Ocak sonu itibariyle ondan sonra 17-18 maç ancak kalıyor. Galatasaray yönetimine yalvarıyorum; transfer yapmayın.
Arkadaki abla kim
Aramız limoni miBizim kadroya levent atlatacak 2 topçu 1 adet angus bir adet de mctominay tipi toplam 2 topçudur.Yok stopermis yok forvetmis yok kanatmış 2. 3. planda benim için
İcardi'yi kadroda görünce BaroşŞu fotoyu görünce herkesin aklına fiziğinin Icardi’den iyi olduğu geliyor herhalde