GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Plan program yok manejerler kimi öneriyor ise Okan hocaya sorup alıyorlar framkowski aurier angelinho kohn transferleri bunu ispatlıyor
Oyuncu alınıyor Okan hocamın tek blr oyun planı olduğu için bakıyor ki olmuyor direk oynatmadan yolluyor dua etsın ki fener de bjk de rezilleri oynuyor
Orta saha aldırmadın bakalım ne yapacaksın juve maçında 65 e kadar kaç gol yememız bekleyip oyuncu değiştireceksın
Hele oyuncu degısıklı sırasında 5 dakıkada konuşuyor ya kenarda öyle sınır oluyorum ki oyuncu hazırlanırken yardımcını yolla anlatsın ne yapacağını

Plan program yok manejerler kimi öneriyor ise Okan hocaya sorup alıyorlar framkowski aurier angelinho kohn transferleri bunu ispatlıyor
Oyuncu alınıyor Okan hocamın tek blr oyun planı olduğu için bakıyor ki olmuyor direk oynatmadan yolluyor dua etsın ki fener de bjk de rezilleri oynuyor
Orta saha aldırmadın bakalım ne yapacaksın juve maçında 65 e kadar kaç gol yememız bekleyip oyuncu değiştireceksın
Hele oyuncu degısıklı sırasında 5 dakıkada konuşuyor ya kenarda öyle sınır oluyorum ki oyuncu hazırlanırken yardımcını yolla anlatsın ne yapacağını
Yazdıklarından Aurier dışında hiçbiri menajer önerisi değildi.

Okan’ın kendi istediği adamlardı.

İlk 11'i tecrübeli kulübeyi genç isimlerle doldurmalıyız kendini gösteren ana plana dahil olur

GUKhLvcWoAAPMBT

Has Hüs'ün tek olduğu analiz videolarını izleyemiyorum ya hiç sarmıyor ama Sinan Yılmaz'la garip bi uyumları var çok sarıyor ikilinin programı

İzlemeyenlere tavsiye ederim

Nevzat Dindar: "Okan Buruk, Juventus maçında 6 numarada Singo veya Sallai’den birini oynatmayı düşünüyor. (Nevzat Dindar)

genç oyuncu işi çok abartılıyor

gereksiz işler

bi de yetiştirmekle mi uğraşacaz bilader

Sanmıyorum hocam çift forvet olacağını. 3-4-3 oynatır

Uğurcan
Singo davinson Abdül
Boey/sallai torreira sara jakobs
Sane osimhen barış/lang

Juventus ilk maçında şöyle bir 11 tahmin ediyorum. Singo’yu 6 numarada kullanmak istiyor vs hurafe gibime geldi
4-2-3-1 dünyanın en kolay sistemini bile çorba eden hocamız 3-4-3 sisteminde saheserler yaratacaktir eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt