Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.194
- 10.432
- 2.413
Allah askina adam gibi scout ekibi ve cok iyi bir SD getirin artik göreve, yil olmus 2026 hala kafamiza göre transfer yapiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdıklarından Aurier dışında hiçbiri menajer önerisi değildi.Plan program yok manejerler kimi öneriyor ise Okan hocaya sorup alıyorlar framkowski aurier angelinho kohn transferleri bunu ispatlıyor
Oyuncu alınıyor Okan hocamın tek blr oyun planı olduğu için bakıyor ki olmuyor direk oynatmadan yolluyor dua etsın ki fener de bjk de rezilleri oynuyor
Orta saha aldırmadın bakalım ne yapacaksın juve maçında 65 e kadar kaç gol yememız bekleyip oyuncu değiştireceksın
Hele oyuncu degısıklı sırasında 5 dakıkada konuşuyor ya kenarda öyle sınır oluyorum ki oyuncu hazırlanırken yardımcını yolla anlatsın ne yapacağını
Hazir ol, yaziyorum.fenerin forvet rotasyonunu atar misiniz biraz eglenelim
devre arası bedava kiralık gönderelim diye mi?İlk 11'i tecrübeli kulübeyi genç isimlerle doldurmalıyız kendini gösteren ana plana dahil olur
Has Hüs'ün tek olduğu analiz videolarını izleyemiyorum ya hiç sarmıyor ama Sinan Yılmaz'la garip bi uyumları var çok sarıyor ikilinin programı
İzlemeyenlere tavsiye ederim
Has Hüs'ün tek olduğu analiz videolarını izleyemiyorum ya hiç sarmıyor ama Sinan Yılmaz'la garip bi uyumları var çok sarıyor ikilinin programı
İzlemeyenlere tavsiye ederim
yav nedim

4-2-3-1 dünyanın en kolay sistemini bile çorba eden hocamız 3-4-3 sisteminde saheserler yaratacaktir eminimSanmıyorum hocam çift forvet olacağını. 3-4-3 oynatır
Uğurcan
Singo davinson Abdül
Boey/sallai torreira sara jakobs
Sane osimhen barış/lang
Juventus ilk maçında şöyle bir 11 tahmin ediyorum. Singo’yu 6 numarada kullanmak istiyor vs hurafe gibime geldi