GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçtan sonra Stoilov:

"İlk golü hızlı bulduğumuz için şanslıyız, hemen ardından ikiyi attık. Bu gollerden sonra stratejimi değiştirdik. Topu rakibe vererek, kontratakla çıkmayı denedik. Takım olarak çok iyi organize olduk."

@Keramettin TANRIVERDİ

bak bunu yapmalıydık mesela öne geçince. çok basit bir şeyi bile yapamadık. bunların farkındayız. üzgünüz. keşke gs'ın başında gerçekten iyi bir taktisyen + oyuncular ile iyi ilişkileri olan combo bir hoca olsa. ancak malesef ki yok.

saber rider değil mi bu? voltran değil sanırım.
Dikkatli bakarsınız Voltran olduğunu göreceksiniz sayın shredder, rocksteady ve bepob'a selam ☺️

SmartSelect_20250920_114039_Wikipedia.webp

yahu iki gözümün çiçeği, benim dediğim:

"avrupa, asgari disiplin ve liyakati ile türkiye'den 100 yıl önce bir coğrafya" "mevcut zihniyetimizle, bu seviyede DÜZENLİ rekabet etmemiz imkansız" "ancak 10-20 yılda bir denk gelir ve saman alevi başarılar ediniriz" yazdım.

klavyemden frankfurt'un fsi mi çıkmış sevgili üstatım. mesaj orada duruyor. lütfen. örneği veren sensin diyon bir de.

sen "iyi bir taktisyen olsaydı frankfurt'u yenerdik" dedin. ona itirazım yok ki? yaw gs'a denk gelir, bırak frankfurt'u orada yenmeyi, 2. bir avrupa kupasını da alabilir. ancak bu sürdürülebilir olmaz. onu diyorum.

5te 1 maliyetli takımdan fark yemeyi AK-LA-MI-YO-RUM. ben de en az senin kadar üzüldüm, sinirlendim, tüm sorumlunun hoca ve teknik heyet olduğunu düşünüyorum ama bitti. ben taraftarım ve bir sonraki konya maçının kazanılmasını ve ligin sonunda da fb'in önünde şampiyon olunmasını istiyorum sadece. buna da sevineceğim. avrupa'da mağlubiyetler alırsak ligi salalım ne gerek var zaten 25 kere şamp olmuşuz anlayışında değilim ben.

hatta yukarıda ne yazmışım, yarın g.tten uydurma bir ispanyol hoca gelip gs'ı şamp yapacaksa hemen gelsin. 1 saat sonra gelsin. benim hocayla hacıyla işim yok. gs şamp olsun istiyorum. yereli domine etsin istiyorum. avrupa'da da başarılı olsun istiyorum. her şeyi de istiyorum. okan ile ilgili bir gram ihtirasım varsa fbli olayım.

haydi barışak <3
Genel olarak bu ligi alalım öncelik o dedikçe bence Avrupa aklanıyor, bu bakış açısı da bizi değişip gelişmemeye itiyor.

Geçen @Mehmet Eroğlu yazdı mesela Beşiktaş maçı şu Frankfurt maçıyla çok benziyor.

Alkmaar maçı da Spartag maçının aynısıydı.

Böyle çok benzer senaryolar yaşıyor olmamız ısrarla aynı hataları yapmaktan kaynaklanıyor bence bu ülke, takım vs herşeyden bağımsız bir konu, bu Okan’ın yapamayacağı bir şey de değil, doğru ekibi kursa Avrupa’daki tüm orta sıra başarılı takımlar bunu oynuyor zaten.

Göz göre göre aynı şeyleri yapıp farklı sonuç bekleyip üstüne insan gibi yenilmiyor oluşumuza bu kez sonuna kadar tepki gösterme taraftarıyım. Alkmaar maçlarında da benzer tepkiler oldu çıktılar Okan Buruk istifa diye tezahürat yapıp alay ettiler taraftarla.

Bunlar aklandıkça ki direkt aklanmak demiyorum, lig başarısının arkasına süpürüldükçe bir şeyleri de değiştirmeyecek. Hala 70 dakika top oynayıp kalan 20 dakikada enerjimiz kalmadığı için yenildiğimiz Bayern maçını kendisine argüman olarak kullanıyor, bunu ona medya ve taraftar verdi, öyle güzellendiki o maçın niye kaybedildiğine odaklanmadı kimse.

Yanlış yapıyoruz, yanlışların üstüne aynı yanlışları yapıyoruz ve Okan’ın bence Avrupa özelinde bu noktada kredisi bitti, ha gönderilmez ama ligde kazansa dahi günden güne çok daha büyük tepkiler alır böyle giderse.

Diğer takım taraftarlarının ettiği boş lafları dikkate almaya gerek yok

Bir tek bizim için konuşuluyor zaten avrupada başarısız ligde başarılı o zaman şampiyonluk da şaibeli diye hatta buna bazı gsli mallar da çanak tutuyor dün görüldüğü üzere

bjk sergenle şampiyon olup gidip 0 çekmedi mi ya da fb 2001de? bizim uefada namağlup çıkıp ligde 13. Olduğumuz sene kimse gsye bravo falan demedi taşak geçmekle meşguldü hepsi

Takıma sol stoper alın, Davinson sol stoper olmaz diye bas bas bağıran forum yine haklı çıktı. Cuesta dan olmayacağını söylediğimiz gibi. Genç u23 bir yabancı 6 numara alınması gerektiğini söylediğimiz gibi. Eminim şu an transfet dönrmi devam etse Sol stoper aldırırdı. Abdülkerim üzülmesin deyip ilk CL maçında kesmeside enteresan.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya siz nasıl namusuz ne iprenç insanlarsınız ya
2 senedir bu maçların yok 30 dak yok 50 dak diye diye kafa ütülediniz!
her avrupa yenilgisinden sonra örnek verdiniz aslında okan iyi bakın bu maçlarda iyidi diye tüm başarısızlıklarını örtbas ettiniz!

biz buralarda şu söylediklerini söylüyorduk!

hocaları gibiler karakterler aynı!

şuna şu videoyu eklemeyi unutmuşum 😂

Genel olarak bu ligi alalım öncelik o dedikçe bence Avrupa aklanıyor, bu bakış açısı da bizi değişip gelişmemeye itiyor.

Geçen @Mehmet Eroğlu yazdı mesela Beşiktaş maçı şu Frankfurt maçıyla çok benziyor.

Alkmaar maçı da Spartag maçının aynısıydı.

Böyle çok benzer senaryolar yaşıyor olmamız ısrarla aynı hataları yapmaktan kaynaklanıyor bence bu ülke, takım vs herşeyden bağımsız bir konu, bu Okan’ın yapamayacağı bir şey de değil, doğru ekibi kursa Avrupa’daki tüm orta sıra başarılı takımlar bunu oynuyor zaten.

Göz göre göre aynı şeyleri yapıp farklı sonuç bekleyip üstüne insan gibi yenilmiyor oluşumuza bu kez sonuna kadar tepki gösterme taraftarıyım. Alkmaar maçlarında da benzer tepkiler oldu çıktılar Okan Buruk istifa diye tezahürat yapıp alay ettiler taraftarla.

Bunlar aklandıkça ki direkt aklanmak demiyorum, lig başarısının arkasına süpürüldükçe bir şeyleri de değiştirmeyecek. Hala 70 dakika top oynayıp kalan 20 dakikada enerjimiz kalmadığı için yenildiğimiz Bayern maçını kendisine argüman olarak kullanıyor, bunu ona medya ve taraftar verdi, öyle güzellendiki o maçın niye kaybedildiğine odaklanmadı kimse.

Yanlış yapıyoruz, yanlışların üstüne aynı yanlışları yapıyoruz ve Okan’ın bence Avrupa özelinde bu noktada kredisi bitti, ha gönderilmez ama ligde kazansa dahi günden güne çok daha büyük tepkiler alır böyle giderse.
bu sene bence okan'ın son senesi olacak zaten. cl işi buradan dönmez artık. normal bir mağlubiyet olsa belki derdim de, daha ffurt'tan -4 averaj yaptık. lpool + city'den de sağlam - averaj gelir. min 4 galibiyet, 12 puan lazım gibi kalan maçlardan, o da imkansıza yakın.

o yüzden bari ligde kaza yapmayıp, sonuna kadar götürelim ve 4/4 olsun. alabiliyorsak ziraat'i de alalım. avrupa'da da toplayabildiğimiz kadar puan ve üsturuplu sonuçlar.

yaz gelir yeni hoca gündemi konuşulur.

Takıma sol stoper alın, Davinson sol stoper olmaz diye bas bas bağıran forum yine haklı çıktı. Cuesta dan olmayacağını söylediğimiz gibi. Genç u23 bir yabancı 6 numara alınması gerektiğini söylediğimiz gibi. Eminim şu an transfet dönrmi devam etse Sol stoper aldırırdı. Abdülkerim üzülmesin deyip ilk CL maçında kesmeside enteresan.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devre arasinda sol stoper aradılar, bir sürü adamla uğraşıp alamadilar sonra cuestayi aldilar. Yaz geldi cuestayi gönderip yerine kimseyi almadık. Devre arasinda yana yakıla adam ararken yazin ne oldu da aramaktan vazgeçtik. Neye göre planlama yapıyorlar anlayan anlatsın.

Diğer takım taraftarlarının ettiği boş lafları dikkate almaya gerek yok

Bir tek bizim için konuşuluyor zaten avrupada başarısız ligde başarılı o zaman şampiyonluk da şaibeli diye hatta buna bazı gsli mallar da çanak tutuyor dün görüldüğü üzere

bjk sergenle şampiyon olup gidip 0 çekmedi mi ya da fb 2001de? bizim uefada namağlup çıkıp ligde 13. Olduğumuz sene kimse gsye bravo falan demedi taşak geçmekle meşguldü hepsi

Haklisin da bizim artik bu basit muhabbetlerden kurtulmamiz lazim.. Digerleriyle Bizim aramizdaki makas hic olmadigi kadar acildi..
Gs taraftari onun bunun agzina bakmamali tenezzul etmemeliyiz bu islere ..
Ben taraftar olarak Avrupada ezilmeyen bir Galatasaray gormek istiyorum..

bu sene bence okan'ın son senesi olacak zaten. cl işi buradan dönmez artık. normal bir mağlubiyet olsa belki derdim de, daha ffurt'tan -4 averaj yaptık. lpool + city'den de sağlam - averaj gelir. min 4 galibiyet, 12 puan lazım gibi kalan maçlardan, o da imkansıza yakın.

o yüzden bari ligde kaza yapmayıp, sonuna kadar götürelim ve 4/4 olsun. alabiliyorsak ziraat'i de alalım. avrupa'da da toplayabildiğimiz kadar puan ve üsturuplu sonuçlar.

care unai emery beli

singo ve ugurcana verilen paralar cok can slkici yav
singo belki ayni fiyatlara satilir ama ugurcan tam ölü yatirim oldu
yabancilar cöp ciksalar bile bir yere kiralayabiliyorsun ama ugurcan ölene dek seninle artik
hic kimse sana bunun icin bonservis bile vermeyecek
mental olarak cok zayif bir kaleci
normalde altipasin icinde oranin patronu olmak zorunda kaleci
bu herif bunu bile yapamiyor
takim arkadaslarina güven vermiyor gibi bir izlenim birakti malesef bende

singo ve ugurcana verilen paralar cok can slkici yav
singo belki ayni fiyatlara satilir ama ugurcan tam ölü yatirim oldu
yabancilar cöp ciksalar bile bir yere kiralayabiliyorsun ama ugurcan ölene dek seninle artik
hic kimse sana bunun icin bonservis bile vermeyecek
mental olarak cok zayif bir kaleci
normalde altipasin icinde oranin patronu olmak zorunda kaleci
bu herif bunu bile yapamiyor
takim arkadaslarina güven vermiyor gibi bir izlenim birakti malesef bende
Okan bayılıyor yaşlı topçulara. Ben genc bi topçuya önemli bi maçta şans verdiğini hic görmedim. İlla 29 yaşında olacak ve en az 5 milyon euro maas alacak. Kriterleri bunlar.

care unai emery beli
isim bilmem.

- oyuncular ile ilişkileri iyi olacak
- iyi bir taktisyen olacak (lig + avrupa için iki set adapte edecek)
- lig dinamiklerini bilecek

gs yedek kulübesinde bu 3 özelliği toplamak lazım.

eğer bu 3 özellik, tek bir hoca'da toplanamıyorsa (ki çok zor), hoca+ekibinde bu özelliklere sahip kişiler olmalı.

okan buruk bu 3 özelliğin ikisini sağlıyor. oyuncu ilişkileri + lig dinamikleri işi fevkalade. kendisinin ekibine, instagram stalkçıları yerine, başarılı taktisyenler eklenebilirse de okey olurum ben.

bir de erden timur gibi vizyoner ve ne yaptığını bilen bir yönetici.

ali yarın devrilirse, erden bey belki geri döner bir sonraki dönem.

İlk olarak çok iyi bir Sportif Direktör getirmeliyiz bu dönem. Bir de hocanın analiz ve yardım ekibine takviye şart. Özellikle PL'de bazı takımların kullandığı gibi mesela defansa özle antrenör getirilmeli. Her hoca her şeyi iyi yapabilecek gibi bir şey değil eksik olduğu şeyleri ekibi tamamlamalı. PL'de santraforları bile özel çalıştıran antrenörler getiriliyor mesela. Okan hocaya da artık ekibinin Avrupa için yetersiz kaldığı anlatılıp savunma yönü kötü değil mi oraya özel antrenör getirilmeli, planı tartışacak bir antrenör olmalı yanında zamanın Neeskens'i gibi. Bunu bizim yönetimden akıl edecek bir kişi bile çıkmaz. O yüzden şu an asıl tabiri caizse yangın Avrupa çapında olan bir Sportif Direktör konusunda olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt