- 29 Ocak 2024
- 8.240
- 7.005
- 568
Hadi len, bayrak yarışı olsa gittikleri mesafeye bakUnion SG 145 km kosmus yok ebesininki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi len, bayrak yarışı olsa gittikleri mesafeye bakUnion SG 145 km kosmus yok ebesininki
Bizim sahada oynadıklarında muhtemelen 20 km fark olacak 115 biz koşarız onlar 135 koşar, Okan hocamız çıkar topa sahiptik rakibi koşturduk der.Union SG 145 km kosmus yok ebesininki
koşmak bir anlam ifade etmiyor ayabakan hüsnümUnion SG 145 km kosmus yok ebesininki
Bunca yıllık gsliyim, Galatasaray'ın set halinde savunma yaptığını hiç görmedim2 gol yemek mesele değil
Avrupa’nın her yerinde gollerin ekseriyetini kontradan yemek mesele ama
Çıkarken top kaptır, hücumda kolay top kaybet hop gol ye, 3 senedir hep bunu yiyoruz.
Old Trafford’da yediğimiz iki gol de kontra
Munih’ten ilk maç yediklerimiz kontra
Kopenhaglar kontra
Frankfurt atıyor kontra
Arkayı boş bırakıp, savunma düzenimiz yok diye yiyoruz tüm golleri. Set halinde savunma yaptığımız hiçbir sekans yok, birisi öne çıkıyor hop diğeri onun yerine kayıyor hop diğeri onun yerine ve bir yer boş kalıyor.
Bir insan hiç mi akıllanmaz, ne vermeliyiz bu adama daha bizi rezil etmemesi için
Mancini dönemi AvrupaBunca yıllık gsliyim, Galatasaray'ın set halinde savunma yaptığını hiç görmedim
en büyük örneği mancininin ilk geldiği juve maçı.Ben hayatımda böyle sağlam savunma yaptığımızı görmemiştim.Amrabat sırtı dönük adamı düşürmese o maçı alırdık hatta.Hiçbir an bile gol yiyeceğiz gibi durmuyordu o maçBunca yıllık gsliyim, Galatasaray'ın set halinde savunma yaptığını hiç görmedim
fatih hocan gelmeyecek bu acı da sana bir ömür yeterOkan buruk konusuna zaten utancımdan bisey yazamıyodum,hocanızi neyden ve kimden koruyorsunuz da yazmama izin vermez oldunuz
GALATASARAY'in avrupada dilloluk yapması hoşunuza gidiyor demekki
Hepinizin sonu geldi istediğiniz kadar yirtinin,bu takim avrupanin bilmem nesi olmayacak
3 günde oldu bir deen büyük örneği mancininin ilk geldiği juve maçı.Ben hayatımda böyle sağlam savunma yaptığımızı görmemiştim.Amrabat sırtı dönük adamı düşürmese o maçı alırdık hatta.Hiçbir an bile gol yiyeceğiz gibi durmuyordu o maç
Aralık, ocak fikstürüne bakınca ve yine Aralık, ocak düşüşü, dar rotasyonla şubatı göremeyeceği kesin. kendini can havliyle transfer dönemine bile atsa kurtaramaz.Güneş tutulması merkur ile kavustu bizde ve saturn karşıtlı.bu otoriteyi sorgulatti ve ciddi eleştiriler getirdi.
Aralıkta tetiklenecek iyice ama okan hoca şubattan sonra toparlasa dahi sadece ligi alabilir
Saturn güneşe karsit geldiğinde başkan ve okan buruk 1998'deki gibi hedef tahtası olur ve bu sefer gidebilirler
Mancini dönemi Avrupa
FT 21/22
Hamza dönemi kısmen
FT süper final maçı da öyleydi mesela çok kritik maçtır.
Eskiden çok da gerekli değildi, artık şart
harbiden ha o sokunduruk kadro iile şampiyon yaptı adam. yok victoria yok flerquin filan. şu dönemde samsun filan almaz onlarıyauv lucescu dönemi komple ya