GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Union SG 145 km kosmus yok ebesininki
Hadi len, bayrak yarışı olsa gittikleri mesafeye bak

images-41.webp

Ben olsam şimdiden hoca bakarım. çünkü başkan, yönetim ve hoca değişecek Galatasarayda.

2 gol yemek mesele değil

Avrupa’nın her yerinde gollerin ekseriyetini kontradan yemek mesele ama

Çıkarken top kaptır, hücumda kolay top kaybet hop gol ye, 3 senedir hep bunu yiyoruz.

Old Trafford’da yediğimiz iki gol de kontra
Munih’ten ilk maç yediklerimiz kontra
Kopenhaglar kontra
Frankfurt atıyor kontra

Arkayı boş bırakıp, savunma düzenimiz yok diye yiyoruz tüm golleri. Set halinde savunma yaptığımız hiçbir sekans yok, birisi öne çıkıyor hop diğeri onun yerine kayıyor hop diğeri onun yerine ve bir yer boş kalıyor.

Bir insan hiç mi akıllanmaz, ne vermeliyiz bu adama daha bizi rezil etmemesi için

Okan buruk konusuna zaten utancımdan bisey yazamıyodum,hocanızi neyden ve kimden koruyorsunuz da yazmama izin vermez oldunuz

GALATASARAY'in avrupada dilloluk yapması hoşunuza gidiyor demekki

Hepinizin sonu geldi istediğiniz kadar yirtinin,bu takim avrupanin bilmem nesi olmayacak

2 gol yemek mesele değil

Avrupa’nın her yerinde gollerin ekseriyetini kontradan yemek mesele ama

Çıkarken top kaptır, hücumda kolay top kaybet hop gol ye, 3 senedir hep bunu yiyoruz.

Old Trafford’da yediğimiz iki gol de kontra
Munih’ten ilk maç yediklerimiz kontra
Kopenhaglar kontra
Frankfurt atıyor kontra

Arkayı boş bırakıp, savunma düzenimiz yok diye yiyoruz tüm golleri. Set halinde savunma yaptığımız hiçbir sekans yok, birisi öne çıkıyor hop diğeri onun yerine kayıyor hop diğeri onun yerine ve bir yer boş kalıyor.

Bir insan hiç mi akıllanmaz, ne vermeliyiz bu adama daha bizi rezil etmemesi için
Bunca yıllık gsliyim, Galatasaray'ın set halinde savunma yaptığını hiç görmedim

Galatasaray avrupanin san marinosu oldu.Liseliler ve ahmet yüce devreye girer umarim

Mancini dönemi Avrupa
FT 21/22
Hamza dönemi kısmen
FT süper final maçı da öyleydi mesela çok kritik maçtır.

Eskiden çok da gerekli değildi, artık şart

en büyük örneği mancininin ilk geldiği juve maçı.Ben hayatımda böyle sağlam savunma yaptığımızı görmemiştim.Amrabat sırtı dönük adamı düşürmese o maçı alırdık hatta.Hiçbir an bile gol yiyeceğiz gibi durmuyordu o maç

@Keramettin TANRIVERDİ Ft dönemi vasat kadro avrupa ligi savunma yaptık doğru, mecburduk başarılı da oldu

Hamzaoğlu ve mancini dönemi bilemiycem, tam hatırlayamadım

Mancini dönemi kompakttık yalnız

Okan buruk konusuna zaten utancımdan bisey yazamıyodum,hocanızi neyden ve kimden koruyorsunuz da yazmama izin vermez oldunuz

GALATASARAY'in avrupada dilloluk yapması hoşunuza gidiyor demekki

Hepinizin sonu geldi istediğiniz kadar yirtinin,bu takim avrupanin bilmem nesi olmayacak
fatih hocan gelmeyecek bu acı da sana bir ömür yeter

en büyük örneği mancininin ilk geldiği juve maçı.Ben hayatımda böyle sağlam savunma yaptığımızı görmemiştim.Amrabat sırtı dönük adamı düşürmese o maçı alırdık hatta.Hiçbir an bile gol yiyeceğiz gibi durmuyordu o maç
3 günde oldu bir de

Çok da zor değil yani aksine sadece hücumla maç kazanmak zor olan

City bile bundan artık verim alamamaya başladı.

Barca sırf savunma yapamıyor diye geçen sene ŞL şampiyonu olamadı.

Güneş tutulması merkur ile kavustu bizde ve saturn karşıtlı.bu otoriteyi sorgulatti ve ciddi eleştiriler getirdi.

Aralıkta tetiklenecek iyice ama okan hoca şubattan sonra toparlasa dahi sadece ligi alabilir

Saturn güneşe karsit geldiğinde başkan ve okan buruk 1998'deki gibi hedef tahtası olur ve bu sefer gidebilirler
Aralık, ocak fikstürüne bakınca ve yine Aralık, ocak düşüşü, dar rotasyonla şubatı göremeyeceği kesin. kendini can havliyle transfer dönemine bile atsa kurtaramaz.

Okan Buruk set bilmiyor demiyorum ama setlere değil oyuncuların bireysel yeteneğine güvenerek plan yapıyor. Oyunculara fazla, hatta gereksiz güveniyor. Ligde işine yarıyor olması bir şey değiştirmez. Taktik odaklı oyun oynatmadığı sürece Avrupa'da bu sonuçlar kaçınılmaz. Bizdeki hocalığı süresince bir tek Bayern deplasmanında o taktik disiplini görmüştüm.

gs avrupa takımı kanzi
150 yılda 2 kupası var ama soran olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt