GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang müthiş psv sezonundan sonra napoli yerine epl gitse muhtemelen epl den çıkmazdı birkaç sene ,conte gibi bir manyağa dustu

Davinson bayağı iyi lan 3 maçtır niye taktın adama. 1 tane akli melekelerinin gittiği pozisyon var herifin 6 numaradan kalma hareketleri bırakamıyor.
iyi olduğunu düşünmüyorum

fake atan herkesin önüne mal gibi atlıyor ayakta kalsa pozisyonu vermicez

ofsayt olan golde de topa dokunamadı

2 gollük hata yaptı

iyi olduğunu düşünmüyorum

fake atan herkesin önüne mal gibi atlıyor ayakta kalsa pozisyonu vermicez

ofsayt olan golde de topa dokunamadı

2 gollük hata yaptı
4 sendir aynı herif o pozisyonları değerlendirmeye almak gerekir mi bilmiyorum.

Maçın genelinde bağayı kesti oyunu bence sezona göre son 3 maçı bayağı iyi.

Patron bu sene berbat abi genel olarak. Bundan yazın gitmek isteği sonucunu çıkarıyorum. Kendisi yedek için fazla lüks kalır, seneye yerini singo ya bırakır diye düşünüyorum.

Noalangın 2 maçlık top kaybı istatistiği nedir

Pek kaybetmiyo gibi

transfer dönemi için düşüncelerin nedir renktaş ? yani 4 büyükler ,rakibimiz saçmaladı gibi @Barış Toraman

Selamlar,
Fenerbahçe dışındakiler bizi ilgilendirmiyor zira yarışta bence yoklar. Fenerbahçe ise güç kazanmadı. Merkeze para verdikleri Kante-Guendoizi oynatıp en formda adamları İsmail'i ekarte edecekler. Forvetsiz kalmalarına değinmiyorum bile. Futbolun adaleti varsa Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması lazım.
Asensio-Talisca dışında skor veya oyun çıkmıyor kalan 15 maçı taşımalarını imkansız görüyorum.

Yaratici oyuncu eksikligimi once Lang buyuk oranda giderecek gibi duruyor.Yunus sakatliktan sonra kipirdanmalar olsa da halen istenklen duzeye gelmedi.Lang bizim icin gerek yas olsun gerek kalite olsun cok onemli

Yazın Bruno, 6 ve Bassey
En azından bu 3 oyuncu alınsın.
Sonrası ne kadar bütçe kaldıysa
Bernardo Silva' nın sözleşmesi bu yaz bitiyor ve Pep ille kalsın demezse almak çok daha kolay. Hem daha çok yönlü oyuncu olması da avantaj; skor katkısı her zaman en önemli husus değildir...

1770579820506.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt