Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.073
- 39.380
- 3.993
Lang müthiş psv sezonundan sonra napoli yerine epl gitse muhtemelen epl den çıkmazdı birkaç sene ,conte gibi bir manyağa dustu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi olduğunu düşünmüyorumDavinson bayağı iyi lan 3 maçtır niye taktın adama. 1 tane akli melekelerinin gittiği pozisyon var herifin 6 numaradan kalma hareketleri bırakamıyor.
4 sendir aynı herif o pozisyonları değerlendirmeye almak gerekir mi bilmiyorum.iyi olduğunu düşünmüyorum
fake atan herkesin önüne mal gibi atlıyor ayakta kalsa pozisyonu vermicez
ofsayt olan golde de topa dokunamadı
2 gollük hata yaptı
Ffurt maçında kötü olan Singo değildi ki Davinson’du. İki tane kendi kalesine salladısingo harbiden canavar gibi bi herif nereye koyarsan oynar bence frankfurt maçında kötüydü diye hep orada kötü olacak hali yok
liverpool maçında da çok iyiydi onu söylemezler. Gerçi sağ bekti orda ama kalite var adamda.singo harbiden canavar gibi bi herif nereye koyarsan oynar bence frankfurt maçında kötüydü diye hep orada kötü olacak hali yok
genel savunmamız kötüydü o maç saçma sapan bireysel hatalar yüzünden o hale geldi tekrar bi denemek lazım stoperde bana kalırsa üçlünün sağ stoperini müthiş oynarFfurt maçında kötü olan Singo değildi ki Davinson’du. İki tane kendi kalesine salladı![]()
Singo stoper olarak hiç güven vermiyorPatron bu sene berbat abi genel olarak. Bundan yazın gitmek isteği sonucunu çıkarıyorum. Kendisi yedek için fazla lüks kalır, seneye yerini singo ya bırakır diye düşünüyorum.
transfer dönemi için düşüncelerin nedir renktaş ? yani 4 büyükler ,rakibimiz saçmaladı gibi @Barış Toraman
Daha görmedik abi, frankfurt maçını ölçü almıyorum o maç mistik bir maçtı.Singo stoper olarak hiç güven vermiyor
Kenar stoper zaten tam olarak kendi yeri. Ama üçlü bizden uzak olsun amangenel savunmamız kötüydü o maç saçma sapan bireysel hatalar yüzünden o hale geldi tekrar bi denemek lazım stoperde bana kalırsa üçlünün sağ stoperini müthiş oynar
12 kisiyle mi oynayacagizsingo bence ilk 11 oyuncusu kim ne derse desin
Bernardo Silva' nın sözleşmesi bu yaz bitiyor ve Pep ille kalsın demezse almak çok daha kolay. Hem daha çok yönlü oyuncu olması da avantaj; skor katkısı her zaman en önemli husus değildir...Yazın Bruno, 6 ve Bassey
En azından bu 3 oyuncu alınsın.
Sonrası ne kadar bütçe kaldıysa