GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana ilk Diaz adamin kolunu tutuyor gibi gelmisti. Ozanin takimini katletti hakem.
Olabilir garip bi pozisyon, o gözle bakınca şimdi farklı yorumlanabilir, ama eğer mavili faul diye çalışıyorsan kırmızı doğru. İkisi de birbirine müdahale etmiş falan gibi düşünüp devam da ettirilebilirmiş

valbuena tarzı topçu istiyodum diyodum ya baya benziyor lang da ha topla oynamayı seviyor takımı ilerde tutuyor ortaları iyi fln
Abi o orta değil bildiğin bomba attı içeri, çok temiz bir ayak içi var. 10 no özellikli bir kanat olması çok iyi bence çizgi oyuncusu değil

İmdi herkesin sağlam olduğu bir senaryo için 11 inizi nasıl oluşturuyorsunuz? Sol kanat lang da şuanda bence net şekilde.

Diaza faul calmazsan rakibe de calamazsin cunku ikiside ayni hareketi yapiyor. 2li mucadele de gec ozaman
Ayağına veriyor penaltıyı muhtemelen.
Ekran Resmi 2026-02-08 22.15.44.webp
Ekran Resmi 2026-02-08 22.15.55.webp

Bu pozisyondan dolayı düşüyor bayernli

pozisyon tertemiz

hakem bavyera meslek lisesi mezunuymuş

Bu Bayern olayı neden topic in ana gündemi halinde geldi rtaşlar

İmdi herkesin sağlam olduğu bir senaryo için 11 inizi nasıl oluşturuyorsunuz? Sol kanat lang da şuanda bence net şekilde.
Barış forvet yedeği olmalı, çift forvet olacaksa barışla olmalı.

Son 2 senede bunu çoğu kez deneyimledik hem osimhene hem icardiye çok iyi servisler yapıp çok da iyi boğuşuyor bu sayede rakibi çekiyor.
Hocanın aklında bir çift oynama sevdası varsa bu osimhen/icardi- barış ile olmalı.

4-3-3

sallai/boey-davinson-abdül-jakobs
torreira-lemina-sara
sane--------------lang
-------osimhen

İlk fırsatta singo ortada denenebilir. çok fena bir şey çıkabilir oradan torreirayı oraya buraya koşturacağına singonun sertliği hızı ve top sürmesini kullanırsak orta sahayı ele geçiririz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt