Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.220
- 6.893
- 1.738
Tam aranan kan. Yaz için parasını hazırlasınlar eğer böyle devam ederse.ligin epey üstünde kadromuz mevcut lang tam bir çilingir futbolcu dar alanda iş yapacak türden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam aranan kan. Yaz için parasını hazırlasınlar eğer böyle devam ederse.ligin epey üstünde kadromuz mevcut lang tam bir çilingir futbolcu dar alanda iş yapacak türden
bonservisi alınır diye düşünüyorum bi aksilik yaşamazsa tam sevdiğim tip kanat oyuncusu çalım var şut var ince işler varTam aranan kan. Yaz için parasını hazırlasınlar eğer böyle devam ederse.
valbuena tarzı topçu istiyodum diyodum ya baya benziyor lang da ha topla oynamayı seviyor takımı ilerde tutuyor ortaları iyi flnligin epey üstünde kadromuz mevcut lang tam bir çilingir futbolcu dar alanda iş yapacak türden
Olabilir garip bi pozisyon, o gözle bakınca şimdi farklı yorumlanabilir, ama eğer mavili faul diye çalışıyorsan kırmızı doğru. İkisi de birbirine müdahale etmiş falan gibi düşünüp devam da ettirilebilirmişBana ilk Diaz adamin kolunu tutuyor gibi gelmisti. Ozanin takimini katletti hakem.
Diaza faul calmazsan rakibe de calamazsin cunku ikiside ayni hareketi yapiyor. 2li mucadele de gec ozamanDiaz a faul çalmam bu pozisyonda ama görüşüne saygı duyuyorum
Abi o orta değil bildiğin bomba attı içeri, çok temiz bir ayak içi var. 10 no özellikli bir kanat olması çok iyi bence çizgi oyuncusu değilvalbuena tarzı topçu istiyodum diyodum ya baya benziyor lang da ha topla oynamayı seviyor takımı ilerde tutuyor ortaları iyi fln
O daha makul gibi sanki rtaş ikna oldum bu argümanaDiaza faul calmazsan rakibe de calamazsin cunku ikiside ayni hareketi yapiyor. 2li mucadele de gec ozaman
Ayağına veriyor penaltıyı muhtemelen.Diaza faul calmazsan rakibe de calamazsin cunku ikiside ayni hareketi yapiyor. 2li mucadele de gec ozaman
abi bi oyuncu dribbling yapamayacak duruma geldiyse zaten futbolu bırakması lazım yavsingonun dribbling atmaması lazım dendi stopere kondu adam stoperden 50 metre top sürüyor oğlum manyak mısın
Barış forvet yedeği olmalı, çift forvet olacaksa barışla olmalı.İmdi herkesin sağlam olduğu bir senaryo için 11 inizi nasıl oluşturuyorsunuz? Sol kanat lang da şuanda bence net şekilde.
Davinson bayağı iyi lan 3 maçtır niye taktın adama. 1 tane akli melekelerinin gittiği pozisyon var herifin 6 numaradan kalma hareketleri bırakamıyor.davinson böyle sıçmaya devam edecekse singo oynasın bu arada