GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligte sampiyon olamazsan rakibini tv den izlersin o cok sevilen ucl de ,yani bunlar boş laflar, ucl belası dememin sebebi de mevcut oyunc kadrosunu çoğunluğu ve hoca tek kulvari goturebilen yapidalar bu 4 yıldır boyle
Valla Sampiyonlar liginde son 16 ya kalmaya ramak kalmisken belki daha ileriye gitme ihtimali varken Sampiyonlar ligini birakalim lige odaklanalim diye birsey kabul edilemez.Oyunculari konsantre etmek hocanin isi kadro genisliginde problem yok suan.

Kalite olarak görece bize daha yakın, ful kapanmayıp hücum oynayacak takımlara karşı galibiyet şansı daha yüksek bizim takımın. Yani bjk ts göztepe maçları sanıldığı kadar zor geçmeyebilir eğer saçma sapan sakatlıklar yaşamazsak

Bizim maça gelecek şeklinde haberler vardı gelmemiş mi? Eğer bu doğruysa dediği doğru bu bile bir mesaj. O mesajı güzel verdiler gerçi Spor Bakanı vb. herkes oradaydı. Hakemlerde aldıkları mesajı uyguluyorlar.

Geçmiş başkan adayıydı. Bu senede başkan adayı olursa iyi olabilir.

Taraftar olarak kendimizi sorgulamamız lazım. Şu golü beşiktaşın bile aleyhine iptal edemezlerdi ama Galatasaray'ın golünü iptal edebiliyorlar. Galatasaray taraftarı neden bu kadar sessiz?

Sahada gücümüz üst seviyede iken masada gücümüz sıfır

Masadaki durumumuz ile konsantrasyon sorunu bir araya gelince puan kaybı oluyor

Osimhen olmadığı zaman takım küme düşme hattındaki takım görüntüsü veriyor, Okan’ın her zamanki gibi b planı yok ilk 2 sene prime modunu açmış İcardi ile geçen sene ve bu senede Osimhen ile ilerliyor işte..

34 maçın tamamını kazanamazsın elbet kaza olur arada ama Osimhenin olmadığı maçlarda atak yapamadan 90 dkyı tamamlıyorsak sorun büyük

Ayrıca diğer sezonlarda bu viraja min 4-5puan önde girerdik bu sezon derbi kazanamayınca kafa kafaya girebildik, artık yapılacak tek şey deplasmandaki iki derbiyi kazanıp kendi evinde rakibini tokatlayamıyorsan şampiyon olma zaten

şampiyonluğun favorisiyiz hala
17-18 Gençlerbirliği maçı gibi görüyorum Konya maçını
hatta onun bile ötesinde bence bir deplasman mağlubiyeti daha garanti alacağız kalan fikstürde

fakat şampiyon da olacağız diye düşünüyorum

Kayseri Antalya maçı başlamış.
Bakalım organize kötülük haftaya hangi Antalyalı futbolcuyu cezalı duruma düşürecek?

Dünkü hakemler ekstra art niyetliydi de genel olarak bizim ligimizdeki hakemler hem dangalaklar hem de hiç koşmuyorlar koşmamalarına çok uyuz oluyorum 40 metre öteden görmeden faul ya da devam diyorlar kadrajda hakem yok hiçbir pozisyonda

şampiyonluğun favorisiyiz hala
17-18 Gençlerbirliği maçı gibi görüyorum Konya maçını
hatta onun bile ötesinde bence bir deplasman mağlubiyeti daha garanti alacağız kalan fikstürde

fakat şampiyon da olacağız diye düşünüyorum

Benzer kanıdayım. Ben kalan 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet gibi bir sonuç bekliyorum. Fenerbahçe de kalan 11 maçta 8 galibiyet 1 mağlubiyet 2 beraberlik alacak.

Benzer kanıdayım. Ben kalan 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet gibi bir sonuç bekliyorum. Fenerbahçe de kalan 11 maçta 8 galibiyet 1 mağlubiyet 2 beraberlik alacak.
senin benzer kanıda olman önemli değil ki
sen her şeye pozitif açıdan bakmaya çalışıyorsun
düşünüp de bir kanıya varmıyorsun üzülmemek için varıyorsun vardığın kanılara

inş haklı çıkarsın diyelim

Bayern bile cl macindan sonra hamburg'a karsi yenilip puan kaybedebiliyor. Dün madrid cl macindan sonra kaybetti. Bizimde okadar lüksümüz olmali. Olmuyor ama iste cünkü karsi taraf bi mok oynamasada yarista tutuluyor. Normal sartlarda trabzon kadar puani olmali. Dünkü mac onlar olsa o gol iptal olurmuydu? Veya kendileri yese yine iptal olurdu, hepimiz biliyoruz bunu, örnegin samsun maci. Buz gibi golü iptal ettiler ordada. Kocaeliye karsi yine benzer sekilde bizim golü iptal ettiler. Dünkü iptal edilen gol tamamen skandal. Islerine nasil geliyorsa. 4 senedir nelerle ugrasiyoruz ama dur diyemiyoruz. 100 yildir bunu yapiyorlar ama son 4 senedir artik milletin gözüne sokarak yapiyorlar. Bu varda dünyanin her tarafinda yardim amacli bir enstrüman olur, bizde de operasyon odasi gibi birseye dönüstü.

Son düzenleme:
senin benzer kanıda olman önemli değil ki
sen her şeye pozitif açıdan bakmaya çalışıyorsun
düşünüp de bir kanıya varmıyorsun üzülmemek için varıyorsun vardığın kanılara

inş haklı çıkarsın diyelim

Benim pozitif bakabilmemdeki sebep = Bu takımın yapabileceklerini biliyor olmamız. Bu takımda kalan tüm maçlarını kazanacak güç de var, alışkanlık da var. Oyuncu da var vs.

Ama yarın Osimhen 1 ay yok haberi çıksın geçmiş olsun. Bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt