GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerizekalı Kayseri penaltı kaçırdı Antalya karşısında bu arada. 0-0

Federasyon'un açıkça savaş ilanından sonra, birlik olmayan herkes haindir.

Burada yazdığınız tek harfin bile etkisi var. Savaş baltalarınızı gömün ve kalan 10 maçı koşulsuz şartsız destekleyin.

Başlatmayın İcardi'nizden de, Okan'ınızdan da, haklı olma çabanızdan da. Tamam en çok siz biliyorsunuz. Şu 10 hafta bir şey bilmeyin, sonra yine bilirsiniz.

Bak yukarıda ülkenin resmi federasyonu, cl son 16 arefesindeki ülke takımına nasıl dalga geçer gibi üslupla neler yazıyor. Unutmayın bunu.

10 maç, 2.5-3 ay birlik olun.

Peki sizlere bir soru
tum sezon geneli tff ve hakemler kısmen daha düzgün olsa şampiyonluk ve puan kayıpları fikriniz ne olurdu?

Sezonun geri kalanında

Torreira - Lemina
Barış - Sara - Lang
------Osimhen

Veya maça göre

Torreira - Sara
Barış - Sane - Lang
------Osimhen

İleri hücum hattımızın net bu olması gerekli.

Duruma göre ikinci yarı Yunus da girer Lemina da. Veya İBB veya Gençlerbirliği maçlarında Lang yerine Barış oynar, sağda Sane oynar yine.

Peki sizlere bir soru
tum sezon geneli tff ve hakemler kısmen daha düzgün olsa şampiyonluk ve puan kayıpları fikriniz ne olurdu?
Geçen 3 sezon da dahil yabancı hakemler yönetse bu ligin maçlarını, çok daha rahat şampiyon olurduk bence. 2 sezon önce yabancı var getirdiler yarış koptu, bidaha getirmedi fenerasyon

Şöyle de garip bir durum var,

Kağıt üstünde 2002 senesinden beri en başarılı Galatasaray sezonu geçiyor Avrupa ve Lig totalinde.

Ama sinir krizlerine giriyoruz çünkü öyle küçük şeylerde öyle rezaletler oldu ki.

Federasyon'un açıkça savaş ilanından sonra, birlik olmayan herkes haindir.

Burada yazdığınız tek harfin bile etkisi var. Savaş baltalarınızı gömün ve kalan 10 maçı koşulsuz şartsız destekleyin.

Başlatmayın İcardi'nizden de, Okan'ınızdan da, haklı olma çabanızdan da. Tamam en çok siz biliyorsunuz. Şu 10 hafta bir şey bilmeyin, sonra yine bilirsiniz.

Bak yukarıda ülkenin resmi federasyonu, cl son 16 arefesindeki ülke takımına nasıl dalga geçer gibi üslupla neler yazıyor. Unutmayın bunu.

10 maç, 2.5-3 ay birlik olun.

Birlik olsan ne olur? Takım 2 maçı kaldıramıyor. Istersen tüm evrenle birlik ol fayda etmez

taraftar grubu neden oyunculara ve hocaya ayar vermiyor hala anlamıs degilim ,onların mac secmesı gevşekligi yüzünden bu haldeyiz

taraftar grubu neden oyunculara ve hocaya ayar vermiyor hala anlamıs degilim ,onların mac secmesı gevşekligi yüzünden bu haldeyiz

Tabii ki düşüncene saygı duyuyorum renktaş ama bu dönemeçlerde ayar vermeye çalışmak değil destek olmak fayda gösterir. Aynısı Gençlerbirliği'ne yenildiğimiz maç sonrası Fatih Terim'e de yapılmıştı, hatta kendisini tutamayıp gözleri dolmuştu. O sezon şampiyonluk o takım otobüsünün o şekilde karşılanmasıyla geldi.

Valla beyler bugün Pazar zaten ama dünkü maçtan sonra hiçbir şey yapamadım tüm günüm berbat geçti yan gelip yatıyorum sadece

Biraz da bence pozitifliğe ve tekrardan toparlanmaya ihtiyacımız var.

Çok negatife maruz kaldık boğulduk

Tabii ki düşüncene saygı duyuyorum renktaş ama bu dönemeçlerde ayar vermeye çalışmak değil destek olmak fayda gösterir. Aynısı Gençlerbirliği'ne yenildiğimiz maç sonrası Fatih Terim'e de yapılmıştı, hatta kendisini tutamayıp gözleri dolmuştu. O sezon şampiyonluk o takım otobüsünün o şekilde karşılanmasıyla geldi.
umarım öyle olur ama ben takıma ve hoca grubuna güvenemiyorum sene basından beri o guveni birtürlü veremediler bana
o yüzden hakemler tff vs vs bunlardan önce takımın ciddiyetsizligi 1.neden bana göre şu durumda olmamızın
o yuzden bence taraftar ayar vermeliydi cunku ucl devam ettıkce bunlar yine mac sececek yıne laubali olacak ,bunu herkes biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt