Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.901
- 14.575
- 2.828
Yav
Mahsus mu yapıyorsun
Forumdan çıkıyorum
Ama dedim ya ben Hacıosmanoğlu'yum diye. Roleplay yapıyordum renktaş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav
Mahsus mu yapıyorsun
Forumdan çıkıyorum

Geçen 3 sezon da dahil yabancı hakemler yönetse bu ligin maçlarını, çok daha rahat şampiyon olurduk bence. 2 sezon önce yabancı var getirdiler yarış koptu, bidaha getirmedi fenerasyonPeki sizlere bir soru
tum sezon geneli tff ve hakemler kısmen daha düzgün olsa şampiyonluk ve puan kayıpları fikriniz ne olurdu?
10 puan farkla lider olurdukPeki sizlere bir soru
tum sezon geneli tff ve hakemler kısmen daha düzgün olsa şampiyonluk ve puan kayıpları fikriniz ne olurdu?
Şu anda tur atıyordukPeki sizlere bir soru
Federasyon'un açıkça savaş ilanından sonra, birlik olmayan herkes haindir.
Burada yazdığınız tek harfin bile etkisi var. Savaş baltalarınızı gömün ve kalan 10 maçı koşulsuz şartsız destekleyin.
Başlatmayın İcardi'nizden de, Okan'ınızdan da, haklı olma çabanızdan da. Tamam en çok siz biliyorsunuz. Şu 10 hafta bir şey bilmeyin, sonra yine bilirsiniz.
Bak yukarıda ülkenin resmi federasyonu, cl son 16 arefesindeki ülke takımına nasıl dalga geçer gibi üslupla neler yazıyor. Unutmayın bunu.
10 maç, 2.5-3 ay birlik olun.
ultraslan'ı yönetim yönetiyor zaten ne isterse onu yaparlar. sorumluluk alan birkaç sahici cimbomluyu da küfürle, tehditle susturuyorlar.taraftar grubu neden oyunculara ve hocaya ayar vermiyor hala anlamıs degilim ,onların mac secmesı gevşekligi yüzünden bu haldeyiz
taraftar grubu neden oyunculara ve hocaya ayar vermiyor hala anlamıs degilim ,onların mac secmesı gevşekligi yüzünden bu haldeyiz
ultraslan'ı yönetim yönetiyor zaten ne isterse onu yaparlar. sorumluluk alan birkaç sahici cimbomluyu da küfürle, tehditle susturuyorlar.
umarım öyle olur ama ben takıma ve hoca grubuna güvenemiyorum sene basından beri o guveni birtürlü veremediler banaTabii ki düşüncene saygı duyuyorum renktaş ama bu dönemeçlerde ayar vermeye çalışmak değil destek olmak fayda gösterir. Aynısı Gençlerbirliği'ne yenildiğimiz maç sonrası Fatih Terim'e de yapılmıştı, hatta kendisini tutamayıp gözleri dolmuştu. O sezon şampiyonluk o takım otobüsünün o şekilde karşılanmasıyla geldi.