GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asd şu bile şu ekibin kovulma sebebi ya. Ama onların arkasında premier lig gücü var demeyin sakın.

Olm yeni gördüm vasıfsız Orhan kiralık oyuncular gözlem sorumlusuymuş saddasdadas
Bu işi denedik 13. olduk ligde. Galatasaray ismiyle bu işi yapamazsın. Hele 12 yabancılı yerde çok daha zor.

Bu işi denedik 13. olduk ligde. Galatasaray ismiyle bu işi yapamazsın. Hele 12 yabancılı yerde çok daha zor.
Aynen ,ya beyin yok millette bunu anlayamiyor yada anlıyor ama hocaya sallamak icin bahane arıyor, büyük takımların scout oyuncu isi olmaz ancak kullanmadigimiz u 23 hakkı icin alabiliriz 1 2 genc ,hazır oyuncu almaya mecburuz bizim ligte kupa icin

12 değil 14 yabancı hakkı ve kadromuzda işe yaramaya +1 ile birlikte 11 yabanc var.
Kimse bütün herkes 21 yaşında olsun diye bir söz söylemedi.

+ olarak bügüne kadar şampiyonluklar ve satışlar o 13. Olan oyuncuların da katkısıyla oldu.

O kadronun yıldız diye nitelendirilen oyuncuları kasımpaşadan kovulan babel, bitik pva idi.
O kadroya omurga olarak 26 yaşında torreira, 27 yaşında davinson ve 29 yaşında icardiyi ekledin takım oldun. Gören de zannedecek ki bütün herkesi gönderip yeni kadro kurduk şampiyonluk geldi.

operasyon mu çekmeğe çalışıyorsunuz?
kimlerin adamısınız hepsini ortaya çıkartacağız
Çıkar bakayım bende merak ettim :ROFLMAO: Bunun operasyon ile ilgisi yok, 2. sezon insanlar böyle gitmeyeceğini söylediklerinde "2 sene üst üste şampiyon olmuş birini" bu kadar kolay hiç etmemiz gerektiğini 1 sene daha sabır göstermemiz gerektiğini söyledim. 4. seneye giriyoruz 1. senemizden farkımız yok sanırım ve üstelik mümkün gözüyle bakmadığım bonservisler ödenerek.Şunu kabul etmen gerekir, ŞL AL KL başarı gelmezse,prestijin kaybolur, prestijin iyice kaybolduğunda iyi ve pahalı sponsorlar gelmez. Nottingham Forest diye bir takım var bilirsin, 2 tane UEFA'sı 1 tane Superkupası var, 40 sene olmuş bizim UEFA başarısı da 25 sene oldu heh NF ne kadar insanların umurunda? Süreklilik getiren başarı olmazsa Bayern'de unutulur en büyük örneği PSG Kupa Galipler Kupası 95/96 - 01/02 Intertoto Kupası, PSG 2011'de Araplara satılına kadar yarı unutulmuş bir takımdı.

Hocanın Avrupa için yeteneği, taktik bilgisi, oyun görüşü ne derseniz deyin, yetersizliği zaten tescillenmiş oldu. Liverpool’u yenebilir miyiz? Kuş taşa çarpar, yenersin. Zaten böyle maçları ekstra motivasyonla oyuncular kazanır.
Ama her yıl “Okan Buruk gelişim gösterecek” diye Avrupa’da hüsran yaşayamayız. Ekibini güçlendirmesi lazım, bu çok net.

Ve diken üzerinde olması lazım. Şu maçtan sonra ben hiç kendisini sorguladığını pişmanlık duyduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar şöyle bir tweet'e denk geldim, sanırım bunları paylaşmak yasak değildir.

Erden Timur'un söylediği doğruysa ya da gerçekten böyle birşey söylediyse olay çok vahim zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 303605

ama şöyle bir durum da var. Bu arkadaş niye gitti?

Ekli dosyayı görüntüle 303606

Bu arkadaşların başarısı ne?

Ekli dosyayı görüntüle 303607

Muzaffer Mutlu’nun yaptığı analiz, Scoreface’den aldığı rakibin bir maç önceki istatistiklerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt