Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.370
- 101.593
- 5.238
bi insan lpool ile niye maç yapar ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okudum başkan denk gelmedim. 'Lig bize yeter' diyen varsa DM'den atarsan sevinirim merak ettim.biraz daha dikkatli okursanız forumu görebilirsiniz
Bu işi denedik 13. olduk ligde. Galatasaray ismiyle bu işi yapamazsın. Hele 12 yabancılı yerde çok daha zor.
asd şu bile şu ekibin kovulma sebebi ya. Ama onların arkasında premier lig gücü var demeyin sakın.
Olm yeni gördüm vasıfsız Orhan kiralık oyuncular gözlem sorumlusuymuş saddasdadas
Net bak.Madem okan gitmiyor okan dışında kulupte ki çayci bile yabancı olmalıdır görüşüne geçtim. Bu konuda ne diyorsun reis
abdullah kavukcuyu da dahil etNet bak.
Aynen ,ya beyin yok millette bunu anlayamiyor yada anlıyor ama hocaya sallamak icin bahane arıyor, büyük takımların scout oyuncu isi olmaz ancak kullanmadigimiz u 23 hakkı icin alabiliriz 1 2 genc ,hazır oyuncu almaya mecburuz bizim ligte kupa icinBu işi denedik 13. olduk ligde. Galatasaray ismiyle bu işi yapamazsın. Hele 12 yabancılı yerde çok daha zor.
12 değil 14 yabancı hakkı ve kadromuzda işe yaramaya +1 ile birlikte 11 yabanc var.Bu işi denedik 13. olduk ligde. Galatasaray ismiyle bu işi yapamazsın. Hele 12 yabancılı yerde çok daha zor.
Bu işi denedik 13. olduk ligde. Galatasaray ismiyle bu işi yapamazsın. Hele 12 yabancılı yerde çok daha zor.
Çıkar bakayım bende merak ettimoperasyon mu çekmeğe çalışıyorsunuz?
kimlerin adamısınız hepsini ortaya çıkartacağız
11 oyuncuyu da böyle oyuncularla doldurmak şart değli 2-3 tane 11e koyarsın mesela ama gerçekten yetenekli olanlar alıncakBu işi denedik 13. olduk ligde. Galatasaray ismiyle bu işi yapamazsın. Hele 12 yabancılı yerde çok daha zor.
Orta-Yüksek bonservis, düşük maaş gibi.11 oyuncuyu da böyle oyuncularla doldurmak şart değli 2-3 tane 11e koyarsın mesela ama gerçekten yetenekli olanlar alıncak
Arkadaşlar şöyle bir tweet'e denk geldim, sanırım bunları paylaşmak yasak değildir.
Erden Timur'un söylediği doğruysa ya da gerçekten böyle birşey söylediyse olay çok vahim zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 303605
ama şöyle bir durum da var. Bu arkadaş niye gitti?
Ekli dosyayı görüntüle 303606
Bu arkadaşların başarısı ne?
Ekli dosyayı görüntüle 303607
O.B'un ortasahayı boşaltması gibi nöbet
O.B'un ortasahayı boşaltması gibi nöbet
izlemeyen kaldı mı bunu