GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Bodo'yu örnek vermeyin bu arada rol model alınacak bir kulüp değil hiçbir şartta üstelik

Adamlar Norveç'te bambaşka kafada bir takımlar

Adamlar Viking'e şampiyonluğu kaptırdı
ŞL'de 6 maçta 3 veya 4 puan aldılar
Ne başkan değişti ne teknik direktör

Sen burada 1 maç kaybedince her şeye bakışın değişiyor

Velhasıl kimse Bodo'yu örnek almaz zaten, adamlar kendine has bi kültürde kendine has şekilde oynuyorlar işte.

Sezon sonu köklü değişiklikler lazım,stoper tandemi ve orta saha tandemi değişmeli daha aç oyuncular alınmalı
Taraftarın yıldız açlığı bitmiyor onu ne yapacağız, bu sebeple yönetimde taraftara şirin gözükme derdiyle uyarmı uymaz mı olur mu olmaz mı demeden yanlış profillerin peşinde nafile çaba ve zaman harcıyor,tabi hocada aynı kafada.Bodo'nun aynı kadroyu yapıp o futbolu oynasak kaç taraftar memnun olur.Benim için yıldız takımdır,güzel oynayan takımın fazla yıldıza ihtiyacı yoktur.

Yalnız saat ilerledikçe yüzümde anlamsız bi gülümseme oluşmaya başladı

İlk 16'dayız lan hem de şaka maka Liverpool-Ajax-Bodo-A. Madrid-Man City-Juventus maçları oynadıktan sonra yolumuza devam ediyoruz

Bence 2001 2002 şampiyonlar liginden sonraki net en iyi avrupa sezonumuz.

2012'deki çeyrek finalden daha kıymetli buluyorum bu seneyi.

BAY yazmayın artık yeter ya. Adam 3 tane pozisyonu hiç etti. Müsait pozisyonda Osi’ye vermedi, diğer 2 pozisyonda da rakibi eksik yakaladık ve amatör topçu pası attı. Bu kadar kötü olamaz bu seviyede bir oyuncunun pas kalitesi ya.
Yerli lazım. Ferdi bile emaneten duruyor. Almak imkansız

1 maç yalpaladık taraftarın %50si kalp sorunlarıyla diğer %50si mental sorunlarla karşılaştı. Bu suyun karşı tarafındaki soksoklarda psikoloji falan kalmamıştır 3 senede.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız saat ilerledikçe yüzümde anlamsız bi gülümseme oluşmaya başladı

İlk 16'dayız lan hem de şaka maka Liverpool-Ajax-Bodo-A. Madrid-Man City-Juventus maçları oynadıktan sonra yolumuza devam ediyoruz

Bence 2001 2002 şampiyonlar liginden sonraki net en iyi avrupa sezonumuz.

2012'deki çeyrek finalden daha kıymetli buluyorum bu seneyi.

tottenham gelsin çeyrek yapalım

Özeleştiri yapılır, yapılacaktır. Günün sonunda nerede olduğun da çok önemli.

Ait olduğumuz yerde Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Kolay olmayacaktı tabii her şey yaşandı.

On numara PR yaptık yine dün gece tur atlayarak.

Neyse olumlu yönden bakarsak yeni rakibimizin kafasını epey karıştırmış olduk. Ulan Juve gibi oynarsak deplasmanda işi bitiririz diye gelirler elek olur giderler. Sonraki maçta ne olur bilemiyoruz tabi.

Neolursa olsun deplasman maclarina artik 4lu ortasahaya gecmez farz oldu. Torreira Singo Sara.. arkalarindada lemina... ic sahada gegenpress fantazisini uyugulayabilir hocamiz

bunu söyleyince kızanlar olabiliyor ama sizce hoca kadroyu performanslara göre mi kuruyor yoksa isimlerden etkileniyor mu ?

Benim jenerasyon bu maçı iyi hatırlar. Galatasaray tarihinin en gergin, en yoğun, en zor deplasmanlarından biriydi. Skor avantajı dün akşamki gibi elimizdeydi ve yüksek özgüvenli bir top oynayıp turu almıştık. Okan Buruk da sahadaydı.

Bu takımın hocası Terim'di. Özgüveni takıma da aşılamıştı. Hocaların vücut dili takıma da tesir ediyor buna inanıyorum. Okan Buruk da yeni Terim olacaksa önce kendi zihninde bir reforma gitmeli.

Benim jenerasyon bu maçı iyi hatırlar. Galatasaray tarihinin en gergin, en yoğun, en zor deplasmanlarından biriydi. Skor avantajı dün akşamki gibi elimizdeydi ve yüksek özgüvenli bir top oynayıp turu almıştık. Okan Buruk da sahadaydı.

Bu takımın hocası Terim'di. Özgüveni takıma da aşılamıştı. Hocaların vücut dili takıma da tesir ediyor buna inanıyorum. Okan Buruk da yeni Terim olacaksa önce kendi zihninde bir reforma gitmeli.

Sorun şu Okan Buruk oyuncuyken 1 kere pasifize kalmazdı sahada. Süper kupa maçında maçın adamı seçilmişti mesela. Oyuncu olarak gözüpek bir adamdı, TD olarak da aslında böyle. Dün bence 2 sene boyunca elemelerde elenmenin getirdiği özgüvensizliği yaşadı. 5-2 ağır bir skor, taşıması hiç kolay değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt