GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CL'de olay bu. Ne takımlar ne avantajlardan turlar verdiler. Burası CL böyle bir yer. Maç öncesi de avantaja rağmen aynılarını yazmıştım. O yüzden 12 yıl sonra gelen CL son 16'ya her türlü sevinilmeliyiz. Dün özellikle 2. yarı o rezalet oyunu ilk önce Okan hoca sonra oynayan oyuncular düşünecek.

Çok iyi hatırlıyorum bu maçı. O dönemi hatırlayanlarda bilir ki en zorlandığımız takım Bologna idi. Hatta Arsenal maçında bile o kadar zorlanmadık (Hagi'nin kırmızısına kadar)

Son 16 turu oynandığında 2 maç arasındaki lig maçına erteleme talep edip onu almalıyız. Sanırsam içerideki Başakşehir maçına denk geliyor onu ne zaman oynasak yeneriz.

Sezon sonu köklü değişiklikler lazım,stoper tandemi ve orta saha tandemi değişmeli daha aç oyuncular alınmalı

Sezon sonu patron ile vedalaşmamız lazım sezon başından beri apo'dan bile daha kötü oynuyor.

Thuram tam bizlikmiş. Locatelli de öyle. Ulan orta sahamız o kadar kötüydü ki rakibin tüm oyuncuları gözüme bi başka görünüyor.

Ya Serdar Kelleci kadar insanı kendinden çabucak soğutan çok az yorumcu vardır
benim Letonya Ligi'nde oynarken Samsun başkanına önerdiğim arokodare plde oynuyor. Bunun Letonyadan önerdiği adam en son kulüpsüzdü. Adaletin bu mu Dünya 😀 scout departmanının başına bunu getirsek millet Emre utkucan geri gelsin ister herhalde

Lille’de Alexandro sol stopere alıp bedava Ozanı alıp Davinson ile vedalaşmak lazım

Alexandro/Apo Singo/Ozan bu şekilde stoper rotasyonu daha iyi olur diye düşünüyorum
Sallai değerini buldu artık onu satıp yerine Arda Okan’ı alıp Boey’in arkasına yazmak daha mantıklı
Jakobstan çıkıp sol beke genç atlet bir oyuncu alınabilir Reims’in sol beki müthiş mesela,
Orta sahada Lemina ile sözleşme uzatmamak lazım bence oraya Thuram gibi Onana gibi uzun hızlı atlet biri lazım, Torreira yerine de Hakan Çalhanoğlu bekliyorum
Son olarakta İcardi yerine Franculino’yu çekmek lazım hem Osimhen ile oynanan oyuna uygun he de ilerde Osimhen giderse yerini alabilecek bir oyuncu

Son 16 turu oynandığında 2 maç arasındaki lig maçına erteleme talep edip onu almalıyız. Sanırsam içerideki Başakşehir maçına denk geliyor onu ne zaman oynasak yeneriz.
Göztepe maçı da var, iki maçın ertelenmesi pek olası değil.

Singo bek olmazsa artık olağanüstü genel kurula falan gidilmeli kulüpte

İlk gole kadar çok çok da kötü sayılmazdı gidişat. 1-2 gol yiyip temiz bir mağlubiyetle dönebilirdik ilk yarı Sanchez batırmasa. O gol motive etti ve umutlandırdı adamları, daha da iştahla saldırmaya başladılar.

Singo 2.Osimhen gibi takılıyor aşırı önemli bi oyuncu. Osimhen hariç kimi kesersen kes bu adamı oynat arkadaş. Rakibimiz her halükarda EPL takımı olacak bu 2 maçta Singo iyi oynarsa en azından piyasasını tekrar yakalamış olur.

Abi takımda sorumluluk alan ve eforlu oynayan kim varsa onları ölümüne gömüyorsunuz.

Barış, Sara. Dün oynarken sorumluluk almaktan kaçmayan, varıyla yoğuyla oynayan 2 oyuncuydu. Yorumlara bakıyorum Lang ve Sane'den çok bu 2 oyuncuya giydirilmiş yine.
Max GSC futbol bilgisi bu kadar işte

İlk gole kadar çok çok da kötü sayılmazdı gidişat. 1-2 gol yiyip temiz bir mağlubiyetle dönebilirdik ilk yarı Sanchez batırmasa. O gol motive etti ve umutlandırdı adamları, daha da iştahla saldırmaya başladılar.

sanchez saçmalamasa ilk yarı gol yemezdik bence

dengeliydi oyun

Ez kaza dün şu kırmızıyı bodoya karşı falan görüp 3 farktan maç çevirmeye calissaydi büyük ihtimalle tarihin en büyük rezilliklerinden biri yaşanırdı.Ancak bizim muazzam sistem ötesi 100m net maaş verdiğimiz takimimiz olunca 2 tane daha yiyip uzatmalara gittik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt