GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben takimimla gurur duydum bugun. Gerektigi yerde vakit gecirdik ayni yabancilarin bize karsi yaptigi gibi. Hakemi kullandik yeri geldiginde. En onemlisi tur atlayacak kadar mucadele ettik. Utanilacak bir sey goremiyorum. Karsimizdaki rakip Sebinkarahisar degil. Gecmiste Avrupa Sampiyonlugu bulunan elit sayilacak gelenegi olan bir klup. Onumuze bakalim. Umarim Totnim cikar kurada.

Uğur
Singo Davinson Van Dayk Ferdi
Pape Thuram Bruno
Sane Osimhen BAY
BAY yazmayın artık yeter ya. Adam 3 tane pozisyonu hiç etti. Müsait pozisyonda Osi’ye vermedi, diğer 2 pozisyonda da rakibi eksik yakaladık ve amatör topçu pası attı. Bu kadar kötü olamaz bu seviyede bir oyuncunun pas kalitesi ya.

Yaw arkadaslar oncelikle gunaydin hepinize. Yatmadan once sunu da yazayim icinde kalmasin. Biz Galatasaray olarak kac kere bugunku Juve gibi mucadele verdik ve elendik? Rezil rusva ettigimiz halde elendigimiz takimlarin taraftarlari istifa mi istedi? Öldük bittik biz mi dediler? Yapmayin Allah askina. Onumuze bakalim. Biraz destek verin, bravo deyin su takima. Boyle bir kadro Avrupa'da kac tane takimda var? Ben gurur duydum sahsen. Sampiyonlar Ligi'ndeyiz. Yerel ligimizin zayifligindan Avrupa'da istikrarli degiliz ama bu da gececek. Galatasaray daha ileri gittikce diger klupleri de arkasindan surukleyecektir. Ayni PSG'nin son uc dort sezona kadar kendi ligini domine etmesi ama Avrupa'da yarinfinal bile yapamamasina benzer bir durumdayiz. Fransa ligi guclendikce onlar da daha iyi olmaya basladilar. Olacak arkadaslar olacak. Inanin.

Tekrar etmekte fayda görüyorum: Hocadan başlayarak sezon sonu büyük bir değişim olmalı kadro bazında. Davinson, Torreira, Lemina, Sara, İlkay, BAY (iyi teklif gelirse), Icardi'den direkt kurtulmak lazım.

Secimi kim kazanirsa kazansin, ilk hedef,lig de sonuc ne olursa olsun komple teknik ekibi degistirmek olmali.

İcardi’nin sahada jogging yapması çok kanıma dokundu. Acayip sinirliyim kendisine. 3 tane pozisyonu pas kalitesi ve oyun görüşü kötü olduğu için hiç eden Barış’a bile o kadar sinirli değilim. En azından kıçını yırttı. İcardi saldım çayıra Mevlam kayıra…

1 hafta içinde gs yüzyılından gs çöküş dönemine geldik neredeyse. Yemin olsun aklım almıyor bu takımın bu seneki form dalgalanmasını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt