GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonu güzel bir değişim lazım. Böyle düşemez takım. Omurga ve belki de hocada da değişim yapılıp yeni bir takım kurulmalı gibi zira bu gün oynanan oyun ilk başta Okan hoca ondan sonra oyuncular için büyük rezillik. Her takımın omurgasının ve hocasının bir vadesi var sanırım bu vade bu sene doluyor.

Şükürler olsun eledik ve bir travma yaşamadık. Lakin özellikle rakip 10 kişi kalmışken o 2. yarıdaki oyunun hesabını ilk önce hoca taraftara sonra takım kendi içinde vermeli. Elesekte düşüncem değişmedi Okan hoca için büyük bir rezaletti bu maç yaptığı hamleler her şeyi çok kötü yaptı bu gün. Bu gün kendisi ve mevcut takımın omurgası olan bir çok oyuncu ile ile ilgili vadesinin bu sene artık dolduğunu hissettiğim bir maçtı. Hatta direk isim de vereyim Okan hoca, Davinson, Torreira, İcardi, Barış, Bardakçı, Jakobs daha eklenebilir başka oyuncular da artık değişmesi lazım olduğunu düşündürdü bu maç bana ve öyle olması da gerekiyor. Bu değişimi kim yapacak iyi yapacak mı? Hiç bir fikrim yok mevcut yönetimin iyi yapacağını pek sanmıyorum.

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere bence bizim takımın ilacı bu değişiklik olacaktır.
Okan Buruk'tan kurtulup Jürgen Klopp bu takımın başına gelmelidir. Gardi mi halleder başkası mı bilmiyorum ama çare Jürgen Klopp

Garanti olarak gitmeli olan oyuncular:
Frankowski, Nelsson, Jelert, Zaniolo
Icardi, Kaan, Ahmed, Sanchez, Sane ve Torreira

Hem maas yükünden kurturmus oluruz, hem elimize az parada gecer.

Iyi teklif gelirse yollanilacak oyuncular:
Baris ve Singo

Osimhenden ne olur bilmiyorum. Bu rezillik sonra bir sonraki turda deplasmanda agir tokatlanirsak, bizim limitin nere oldugunu görüp gitmeyi isteyebilir.

Ha bunlardan önce en önemlisi bir sistemi ve taktigi olan bir hoca lazim. Öyle adam belki bonuslarla beraber 100 milyona yakin maas alan takim yerine, 50-60 milyonluk takimla bile son 24e kalir.

Orta saha diye bas bas bagirdik

Göbegimiz dökülüyor

Asprilla yerine nhaga yazilsaydi daha mi kötü olurdu simdi

şu takımı 1 tane pırpır adam alın artık kenanı ağzımın suyu akarak izledim

Nereden başlasam bilmiyorum ama bir şeyi anlamak lazım.
Geriye çok yaslandigimizda Torri + Sara inanılmaz etkisiz kalıyorlar

Şu pozisyonlara bak mesela buralara bile gelmeyecekti. Bu yetenek eksikliği vb. değil bu tamamen mental oyuncu orada sakin kalamayıp kötü karar veriyor. Bu da hocanın maç öncesi veya maç hazırlığında oyuncuları iyi hazırlayamadığını, rahatlatamadığını gösteriyor ki Okan hoca kendisi bile stres veya heyecan artık ne derseniz ne yapacağını bilmez haldeydi kenarda. Hoca için rezalet bir maç ve tüm eleştirileri hak ettiği bir gün. Biz taraftarlar içinse 12 yıl sonra tekrar CL'de ilk 16'da olduğumuz için çok mutlu olmamız gereken bir zaman. 12 yıl sonra CL'de ilk 16 bu sevinci ve mutluluğu yaşayalım.

Goal Celebrate GIF
Teddy Bear Dancing GIF by BEARISH

O futbolcu verimsiz, bu futbolcu kötü. Bence artık hoca transferi zamanı geliyor ama şu kadroyu iyi bir hoca eline bırakamayacağız, sene sonu çoğu gider. Tekrar yapılanma olur saçma sapan bir yapılanma olur.

Şu pozisyonlara bak mesela buralara bile gelmeyecekti. Bu yetenek eksikliği vb. değil bu tamamen mental oyuncu orada sakin kalamayıp kötü karar veriyor. Bu da hocanın maç öncesi veya maç hazırlığında oyuncuları iyi hazırlayamadığını, rahatlatamadığını gösteriyor ki Okan hoca kendisi bile stres veya heyecan artık ne derseniz ne yapacağını bilmez haldeydi kenarda. Hoca için rezalet bir maç ve tüm eleştirileri hak ettiği bir gün. Biz taraftarlar içinse 12 yıl sonra tekrar CL'de ilk 16'da olduğumuz için çok mutlu olmamız gereken bir zaman. 12 yıl sonra CL'de ilk 16 bu sevinci ve mutluluğu yaşayalım.

Goal Celebrate GIF
Teddy Bear Dancing GIF by BEARISH

Saranın pozisyondan 2 tane yedik, Sane aynı pastan 2 kere attı, birini Sara hiç etti diğerini Lemina.

Barışın pozisyonunda zaten pas yerine şut çekmeyi tercih etti.

Bunları atmamız lazım yani, son vuruş niye özürlü bizim takım anlamıyorum. Bize gelmeden önce canavar gibi şut çeken adamlar, bize gelince saçma sapan şekilde ayaklarının ayarı bozuluyor.

Saranın pozisyondan 2 tane yedik, Sane aynı pastan 2 kere attı, birini Sara hiç etti diğerini Lemina.

Barışın pozisyonunda zaten pas yerine şut çekmeyi tercih etti.

Bunları atmamız lazım yani, son vuruş niye özürlü bizim takım anlamıyorum. Bize gelmeden önce canavar gibi şut çeken adamlar, bize gelince saçma sapan şekilde ayaklarının ayarı bozuluyor.
İlk maç attık işte. Bu maç tamamen ekstra heyecan ve stres yüzünden bu pozisyonları kaçırdığımızı düşünüyorum. Okan hoca bu maç zaten rezaletti oyuncular da ondan etkilenip ekstra stres olmuş olabilirler diye düşündüm açıkcası.

İlk maç attık işte. Bu maç tamamen ekstra heyecan ve stres yüzünden bu pozisyonları kaçırdığımızı düşünüyorum. Okan hoca bu maç zaten rezaletti oyuncular da ondan etkilenip ekstra stres olmuş olabilirler diye düşündüm açıkcası.
Yalnızlık hissi, plansızlık bunların hepsi etken. Okan Buruk skor tutmayı pek beceremiyor, birtek Liverpool'da yapabildi bunu. Sorun bunlar dışında biz 10 maçta 1 iyi oynuyoruz 1 maç vasat geri kalan 8 maç kötüyüz, bireysel kalite ile alıyoruz yok Osimhen şapkadan tavşan çıkaracak, Sane sincap çıkarıp pas verecek falan. Genel kazandığımız maçlara bakınca hep bireysel güç ve yetenek.

Kondisyon kısmına değinmeyeceğim, bugün Juve biraz fazla hayvan gibi enerjisi vardı.

Yalnızlık hissi, plansızlık bunların hepsi etken. Okan Buruk skor tutmayı pek beceremiyor, birtek Liverpool'da yapabildi bunu. Sorun bunlar dışında biz 10 maçta 1 iyi oynuyoruz 1 maç vasat geri kalan 8 maç kötüyüz, bireysel kalite ile alıyoruz yok Osimhen şapkadan tavşan çıkaracak, Sane sincap çıkarıp pas verecek falan. Genel kazandığımız maçlara bakınca hep bireysel güç ve yetenek.

Kondisyon kısmına değinmeyeceğim, bugün Juve biraz fazla hayvan gibi enerjisi vardı.
Okan Buruk'un belli bir oyun tarzı var ve kendisini bunun dışına çıktığında saçmalıyor. Geçmiş emeklerini hiç bir zaman sadece oyuncu vb. bağlamam çünkü bu haksızlık. Nasıl başarısızlık ve kötü oyunda Okan Buruk deniliyorsa başarıda da denilmeli. Bu gün rezaletti ve açıkcası gelecek açısından da ciddi düşündürdü belki sezon sonu zaten takım omurgası da değişmesi gerekirken tam bir değişim daha iyi olabilir düşüncesine sokmadı diyemem bu düşünceye soktu beni. Onun dışında maçtan önce çok defa değindim kaybedecek hiç bir şeyi olmayan ve kendi sahasında olan bir takım her zaman tehlikelidir. Fırsatları bulmuşken bunu kullanamazsan da bu hale gelirsin.

gurur kırıcı bir geceydi
konya maçından sonra verilecek reaksiyon bu olmamalı idi
artık bu topçu grubu gönlümüzü almak ZORUNDADIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt