GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk maçta da juve kesin favoriydi oranlara göre.
Bu maçta da favori. Bir de her zaman kaybedecek bir şeyi olmayan takım daha tehlikelidir. Bu maç Juve için öyle bir maç o yüzden ciddi saldıracaklardır. Özellikle maç başında bu yüzden konsantreyi düşük tutmadan çata çat mücadele etmeliyiz ilk maçı düşünmeden. Dikkatli oynamalıyız özetle bizim takımda biraz rahatlayınca bireysel hataya meyilli defansta oyuncularımız var çünkü .

Bu maçta da favori. Bir de her zaman kaybedecek bir şeyi olmayan takım daha tehlikelidir. Bu maç Juve için öyle bir maç o yüzden ciddi saldıracaklardır. Özellikle maç başında bu yüzden konsantreyi düşük tutmadan çata çat mücadele etmeliyiz ilk maçı düşünmeden. Dikkatli oynamalıyız özetle bizim takımda biraz rahatlayınca bireysel hataya meyilli defansta oyuncularımız var çünkü .
Gol bulduğumuz sürece sıkıntı olmaz juve'nin en büyük sorunu defans. Son 5 maçta 2 ve üzeri gol yemiş adamlar. Bizde barış osimhen'in kosularindan gol bulursak rahat geçer maç. Yarım saatte 1 gol atabilirsek dağılabilirler

Valla ben de isterim de yaş sağ ayak vs.. hoş liverpool da da solda oynuyor değil mi? Gelip 2 sene bizimkilere liderlik yapsa yeter aslında...
Sol stoper oynuyor yıllardır da talibi çok olur, alamayız zaten de benimki istek.

Min Jae de 30 yaşına geldi, hızını kaybettikçe kötülelecek, pozisyon bilgisi yüksek sayılmaz.

Mali durumumuz cok kötü, bu sene mutlaka sampiyon olmaliyiz bize yardimci olun diye hangi baskan tff baskanina gidip konusmus yavas yavas belli olmaya basladi.

Kodugumun Doberman Toroglusu seni!

Bizim oyuna Bassey iyi gider de Van Diyk gelirse hiç olmazsa orta sahadan paso kafa pası yemeyiz. Gerçi bu sefer de Davinson'i sindirdikleri gibi paso faul çalarlar

Arkadaşlar Van Dijk yaşlandı yorumları görüyorum agalar bu tarz isimler %80'iyle oynadığında takımına seviye atlatıyor ve ligine büyük geliyor zaten. Bunlar özel oyuncular. Hani 40 yaşındaki Messi'nin TSL'de 15 gol 20 asistle bitireceği gerçeği gibi bir şey bu.

bu tff,ülke falan van dijk haketmiyor bu arada van dijk getirecen yasin kol gibi düşük bir varlık gelip her pozisyonda faul çalacak falan.Sadece taraftar hakeder böyle bir şeyi keşke sadece clde oynatabilsek ülkede gelip yaşamasa bile.Düşük yaşam formlarına karşı açıklama yapacak filan

Sol stoper oynuyor yıllardır da talibi çok olur, alamayız zaten de benimki istek.

Min Jae de 30 yaşına geldi, hızını kaybettikçe kötülelecek, pozisyon bilgisi yüksek sayılmaz.
30 oldu mu yahu o? Ben hala 27 28 falandır sanıyordum... zaman ne çabuk geçiyor?

Savunmaya genç oyuncu istemiyorum ya. Stoper ve 6 numara pozisyonu tecrübe gerektiren mevkiler. Takımda genç oyuncu alıp parlatmaya çalışabileceğimiz bek pozisyonlarımız var, 8 numara var, ne bileyim kanatlar var yedek santrafor var.

Bırakın şu takımın stoperleri ve 6 numarası her zaman tecrübeli ve belli bi olgunlukta olsun.

Kaleci
Stoperler
6 numara
10 numara
Santrafor

ilk 11'imizdeki şu 6 oyuncu elit ve tecrübeli oyuncular olmalı bence her zaman. Yaşı önemli değil bence. Geri kalan kısımları genç oyuncularla doldururuz.

hiç beğenmediğim bir herf sürekli adı geçiyor tr kulüpleriyle, menejeri burayı sıcakta tutuyor eninde sonunda birine gelir ama daha gelmez gibi.
Okan buruk oyununda bize net şekilde hızlı stoper lazım. Kim gayet hızlı ve ayagida iyi. Gelirse hayır demeyiz. Ama bayağı maaş ister bu herif. Yüksek maaş vereceksek, kim den daha iyisine vermeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt