- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O maca daha cok var puan farkı biraz daha açılırsa mac fazlasida kurtarmaz heleki biz 8jkyi yenersek hersey bosa düşerMesela turu geçtiğimizde göztepe maçını hıyarlar haftaiçine koydukları için ertelenecek ve Fenerbahçe o hafta muhtemelen maç fazlası ile önümüze geçecek. Onun peşindeler, öne geçip fenerbahçe liderliğe oturdu buradan vermez artık diye algı yapacaklar
Fenerbahçe'den sakatlık açıklamaları.
Çağlar Söyüncü - Sağ arka adale kısmi yırtık
Anderson Talisca - Sol arka adale kısmi yırtık
Ederson - Sol arka adale zorlanma
Jayden Oosterwolde - Sağ kasık zorlanma
#beINSPORTS
Benim aklımda 27 28 kalmıştı hiç dikkat etmedim31 yaşındaki sörlota 40 bonservis mi
@Melih Peker hocam bir yorum
Kaşık icin fazla iyimser degilmi Melih? Atletizmci arkadaşım da sol kasıkta zorlama olmustu hafif tempo kosulara bile 3 hafta sonrasi baslamisti ki yırtığı yoktuFenerbahçe'den sakatlık açıklamaları.
Çağlar Söyüncü - Sağ arka adale kısmi yırtık - 2-3 hafta
Anderson Talisca - Sol arka adale kısmi yırtık - normalde en az 3 hafta ama igne ile 2 haftada dondurur bunlar zorla
Ederson - Sol arka adale zorlanma - 1 hafta belki iyi hissederse direk oynar
Jayden Oosterwolde - Sağ kasık zorlanma - max 1 hafta
bizim heyet olsa 1 er hafta eklerdim cunku dogrusu bu aslinda. ama fenerbahce sampiyonluk icin her riski alir
#beINSPORTS
Min Jae alıp Parkinson'a yol vereceğiz gibi duruyor.hiç beğenmediğim bir herf sürekli adı geçiyor tr kulüpleriyle, menejeri burayı sıcakta tutuyor eninde sonunda birine gelir ama daha gelmez gibi.
Işte CL yarı final hamlesi diye buna derimMin Jae alacağıma Van Dijk alırım.
Valla ben de isterim de yaş sağ ayak vs.. hoş liverpool da da solda oynuyor değil mi? Gelip 2 sene bizimkilere liderlik yapsa yeter aslında...Min Jae alacağıma Van Dijk alırım.
o maalesef ya orada kalır yada senelik 30a arabistana gider pek bize düşecebileceğini sanmam yaMin Jae alacağıma Van Dijk alırım.
tendon ve kemige ne kadar yakin bir yirtilma ona gore degisir.Kaşık icin fazla iyimser degilmi Melih? Atletizmci arkadaşım da sol kasıkta zorlama olmustu hafif tempo kosulara bile 3 hafta sonrasi baslamisti ki yırtığı yoktu
Kasık sakatlığı aceleye gore iyileşmesi daha sıkıntı demisti