GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela turu geçtiğimizde göztepe maçını hıyarlar haftaiçine koydukları için ertelenecek ve Fenerbahçe o hafta muhtemelen maç fazlası ile önümüze geçecek. Onun peşindeler, öne geçip fenerbahçe liderliğe oturdu buradan vermez artık diye algı yapacaklar
O maca daha cok var puan farkı biraz daha açılırsa mac fazlasida kurtarmaz heleki biz 8jkyi yenersek hersey bosa düşer

🟡🔵 Fenerbahçe'den sakatlık açıklamaları.

👉 Çağlar Söyüncü - Sağ arka adale kısmi yırtık - 2-3 hafta
👉 Anderson Talisca - Sol arka adale kısmi yırtık - normalde en az 3 hafta ama igne ile 2 haftada dondurur bunlar zorla
👉 Ederson - Sol arka adale zorlanma - 1 hafta belki iyi hissederse direk oynar
👉 Jayden Oosterwolde - Sağ kasık zorlanma - max 1 hafta

bizim heyet olsa 1 er hafta eklerdim cunku dogrusu bu aslinda. ama fenerbahce sampiyonluk icin her riski alir

#beINSPORTS

🟡🔵 Fenerbahçe'den sakatlık açıklamaları.

👉 Çağlar Söyüncü - Sağ arka adale kısmi yırtık - 2-3 hafta
👉 Anderson Talisca - Sol arka adale kısmi yırtık - normalde en az 3 hafta ama igne ile 2 haftada dondurur bunlar zorla
👉 Ederson - Sol arka adale zorlanma - 1 hafta belki iyi hissederse direk oynar
👉 Jayden Oosterwolde - Sağ kasık zorlanma - max 1 hafta

bizim heyet olsa 1 er hafta eklerdim cunku dogrusu bu aslinda. ama fenerbahce sampiyonluk icin her riski alir

#beINSPORTS
Kaşık icin fazla iyimser degilmi Melih? Atletizmci arkadaşım da sol kasıkta zorlama olmustu hafif tempo kosulara bile 3 hafta sonrasi baslamisti ki yırtığı yoktu
Kasık sakatlığı aceleye gore iyileşmesi daha sıkıntı demisti

Kaşık icin fazla iyimser degilmi Melih? Atletizmci arkadaşım da sol kasıkta zorlama olmustu hafif tempo kosulara bile 3 hafta sonrasi baslamisti ki yırtığı yoktu
Kasık sakatlığı aceleye gore iyileşmesi daha sıkıntı demisti
tendon ve kemige ne kadar yakin bir yirtilma ona gore degisir.
dedigim gibi fenerbahce risk alacaktir cunku su an atacaklari baska kursunlari yok

kmj bizim oyunda elek ederler patates ederler. Sezonda 2 kırmızısı banko var.
Bunu hedefe kilitletip yardım etmediğin sürece nasıl bir mal olduğu konuşulur durur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt