GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacıosmanoğlu an itibariyle Aspor'da Arda Kardeşler'e giydiriyor. Fener maçındaki Trabzon kıyımına ses çıkaramadı tabi, gücü Antepe yetiyor. Trabzonun da sözde gönlünü almış oluyor tabi bir de, sahte kabadayı.

Uzundurukan da yıkama yağlama yapıyor hemşehrisine. Başkanıma süren verin Türk futbolu bugünden yarına değişmez, ıvır zıvır tımtıkır filan.

Yarın Ali atte olursa, başkanın da atte olacak zeki.

Son düzenleme:
Tarihin en iyi kadrosu ve transfer dönemine bakalım!!! Osimhen yok, forvet yok takımda. Geçen sene morata gibi sağlam forvet vardı elimizde yedekte. Geçen sene kayseri şampiyonluk maçı kadrosuna bakalım, singo dışında kim pozitif katkı verdi anlık kadrodan?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih hoca veya başka biri gelse o da bu şekilde başarılı olamaz avrupada. Fatih hoca avrupa ligi grubunda iyi savunma yaptı temkinli oynattı o şekilde iyi ilerledik ondan önce fatih hoca da böyle dağılıyordu avrupada. Atletik performans konusunda kulüp olarak devrim yapmamız şart. Son 10 senede avrupa bu konuda arayı açtı gitti. Bizim ülke takımları köy takımlarına bile rezil oluyor artık.
Iste yeni hoca ve o devrimle hersey mümkün

Okan burugun tasmalı köpeği değil Galatasaray

Iste yeni hoca ve o devrimle hersey mümkün

Okan burugun tasmalı köpeği değil Galatasaray
Hocalar gelip gidiyor bu düzen değişmiyor. Avrupa seviyesinde idman ve disiplini ancak yönetimin kuracağı profesyonel bir ekip yapabilir bence. Sadece gs'de değil tüm türk futbolunda bu sorun var.

geçen ki maç başlığına da yazdım bizim takım biraz veteransaray. Çoğu koşmaya erinen adamlar gizlenik oynuyorlar. En çok koşanları Sara onun da beli dönmüyor o da o yüzden veteran kalıyor. Osimhen tek başına yükseltiyor bunları o yokken veteransarayız. Savunma da mesela davinson saçmalar gibi olduğunda Günay ağabey bağırıyor çağırıyor bir şeyler yapıyordu. Uğurcan bunları yapamaz 5-6 yer burada da hatasız oynadı dersiniz her maç. Ben bunları yazıyorum sonra birileri gelip ezberden itirazlar yapıyor ama dediğimiz de çıkıyor hep önyargılardan uzaklaşalım gerçekler var bizde.

Hacıosmanoğlu an itibariyle Aspor'da Arda Kardeşler'e giydiriyor. Fener maçındaki Trabzon kıyımına ses çıkaramadı tabi, gücü Antepe yetiyor. Trabzonun da sözde gönlünü almış oluyor tabi bir de, sahte kabadayı.

Uzundurukan da yıkama yağlama yapıyor hemşehrisine. Başkanıma süren verin Türk futbolu bugünden yarına değişmez, ıvır zıvır tımtıkır filan.

Yarın Ali atte olursa, başkanın da atte olacak zeki.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Arda Kardeşler'i TFF'ye çağırdım. Gereğinden fazlasını yapacağımdan kamuoyunun endişesi olmasın. Bizim tek bir hedefimiz var. Adil, adaletli bir şekilde herkese eşit mesafede Türk futbolunu yönetmek." (A Spor)

Ligde istediği sonucu alamayan herkes artık hakemleri yer.

Bu işin sonu hem VAR hem de yabancı orta hakeme gidiyor...

Renktaş yorumlarını vs okuduğum ve seni bildiğim için bu mesajı yazacağım. Başkası olsa uğraşmazdım muhtemelen konu başka yerlere sapar diye.
i love you heart GIF

Galatasaray veya herhangi bir türk kulübü Avrupa kulübü olmayı bırakalı çok oldu. Ülke tarihini araştırdığımız zaman şunu görüyoruz ki, 2000'lere kadar yüzünü batıya dönmeye çalışan ve Avrupa'ya "bizi görmezden gelemezsiniz, biz de buradayız!" diye isyan eden bir toplumsal anlayış söz konusu. Bunlar bazen abartılı ve komik şeylere sebep olsa da bu genel bir tutku var insanlarda, gençlerde. Özentilik var mı? Var. Ama bununla beraber muasır medeniyet anlayışı da söz konusu. Daha iyi olmak, daha modern olmak, daha iyi eğitim almak, daha öteye gidebilmek.

Dayım Fenerbahçe'lidir, 2000 UEFA gecesi sokakta Türk bayrağı sallaya sallaya ağlaya ağlaya dolaşıyordu. İnsanların ağzında "Avrupa avrupa duy sesimizi". Toplumsal bir içgüdü veya toplumsal bir bilinç gibi düşünebilirsin bunu. Eğitimde, sporda, sanatta, yaşamsal standartlarda insanların gitmeye çalıştığı yön belliydi.

Sen bu kadar pisliğe, bataklığa, çamura bulaşmışsan, artık bir arap zihniyeti ile hareket ediyorsan, bundan 40 yıl önceki insanların taşıdığı duygulardan yoksunsan, dünyada çoğu ülkenin gözünde artık doğu avrupa ülkesi değil bi orta asya ülkesiysen, senin hiçbir kulübün de artık Avrupa kulübü değildir, olamaz da.

Gençlik ve spor bayramının hiçbir öneminin kalmadığı, statlarda kutlamaların olmadığı, cahilin cahilliğini kabul etmediği, kimsenin bir şey öğrenmediği, herkesin her şeyi bildiği, liyakatin bu kadar sıfırlandığı bir ortamda, sen ŞL'de bir üst tura çıkınca da Avrupa kulübü olmayacaksın zaten. Olamıyorsun işte.

Galatasaray'ın genleriyle oynandı! Ülkenin genleriyle oynandı kardeşim. Ülke rotasından saptıktan sonra sen sanıyor musun ki Galatasaray rotasından sapmayacak?
Çok benzer düşünüyoruz tam olarak gündemle ilgili bu durumdayım artık :asd:
Interview Crying GIF

Arda Kardeşler muhtemelen hakemlikten el çektirilecek. Kabak Ozan Tufan kılıklı avelin başında patladı.

Hadi gene iyisiniz köftehorlar.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Bu akşamki maçta yapılanın bedeli çok ağırdır. Böyle bir olay Türk futbolunda yaşandığı için şahsım olarak tüm futbolseverlerden özür diliyorum. Gereğini Pazartesi günü yapacağım. Kamuoyunun bilmesini istiyorum." (A Spor)

Kurumların başındaki herkes kendi şahsi ikballerini ön planda tuttuğu sürece bu işler düzelmez. Ortam terörize oluyor sadece şahsım işleriyle.

Aynen ama çok tehlikeli bi hal aldı. Herkes kelle isteyecek başarısız olup istediği sonucu alamadığında.
Gitcek gitcek bunların hepsi gitcek, hiçbiri kalmayacak, ne bu sistem kalacak ne bu sistemin böcekleri, o yüzden kafa yormaya değmez Ulaş.

Hacıosmanoğlu topal ördek gibi muktedir mi ki dediklerini yapsın, tüylerini kabartıp güçlü görünmeye çalışıyor.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Bu akşamki maçta yapılanın bedeli çok ağırdır. Böyle bir olay Türk futbolunda yaşandığı için şahsım olarak tüm futbolseverlerden özür diliyorum. Gereğini Pazartesi günü yapacağım. Kamuoyunun bilmesini istiyorum." (A Spor)

Kurumların başındaki herkes kendi şahsi ikballerini ön planda tuttuğu sürece bu işler düzelmez. Ortam terörize oluyor sadece şahsım işleriyle.
Yapılan dediği de serbest vuruşu hızlı kullandırmamak. Komedi gibi futbol yönetiliyor.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Arda Kardeşler'i TFF'ye çağırdım. Gereğinden fazlasını yapacağımdan kamuoyunun endişesi olmasın. Bizim tek bir hedefimiz var. Adil, adaletli bir şekilde herkese eşit mesafede Türk futbolunu yönetmek." (A Spor)

Ligde istediği sonucu alamayan herkes artık hakemleri yer.

Bu işin sonu hem VAR hem de yabancı orta hakeme gidiyor...
Arda kardeşleri odaya kitlemesin yine sakın

Gitcek gitcek bunların hepsi gitcek, hiçbiri kalmayacak, ne bu sistem kalacak ne bu sistemin böcekleri, o yüzden kafa yormaya değmez Ulaş.

Hacıosmanoğlu topal ördek gibi muktedir mi ki dediklerini yapsın, tüylerini kabartıp güçlü görünmeye çalışıyor.
Hem fb hem de ts refleks gösterip ağladıkları için hamle yapmak istedi. Sanki ilk defa hakem hatası oluyor. Gönül yapıp şirin görünecek güya.

Halbuki sistemin ve bu disiplinin başında sen varsın. Eğer hata varsa ve sistem doğru işlemiyorsa önce sen istifa etmelisin.

Kurumların geldiği nokta içler acısı.

Hem fb hem de ts refleks gösterip ağladıkları için hamle yapmak istedi. Sanki ilk defa hakem hatası oluyor. Gönül yapıp şirin görünecek güya.

Halbuki sistemin ve bu disiplinin başında sen varsın. Eğer hata varsa ve sistem doğru işlemiyorsa önce sen istifa etmelisin.

Kurumların geldiği nokta içler acısı.
Bence Alisinin velisinin yarın koltuktan yaka paça indirileceğinin kokusunu aldı, benim de bir gücüm var başkaları olmadan da yürüyebilirimin, kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim mesajını veriyor.

Yapılan dediği de serbest vuruşu hızlı kullandırmamak. Komedi gibi futbol yönetiliyor.
Ne hatalar yaşandı... Sanırsın golü iptal etti vermedi vs.

Pozisyonu yorumluyor olamaz diye komedi. MHK başkanını görevden al bu akşam görelim.

Neyse bizim maçta olsa biz şikayet etsek birkaç haftaya yine aynı hakemi atardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt