GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5359.webp

Eksi sözlük denilen oluşumun kapatılması gerek ciddi anlamda tehlikeli,gs ile başlık var günlerdir konusuyorlar gs kitlesi İsraile es değerdir filan diyorlar bu başlığı fener veya 8jk aleyhine acsa birisi ertesi gun mahkemeye gidilirdi ,bizim kulubumuz genelev şeyine dondu

yalandan sırf baskı kurmak için ağlıyorlarken yabancı hakem konusunda açıklama yapılıp bütün algıları yerle yeksan edilmeli bu 2 kevaşe kız kardeşin

yeter artık bu ağlak embesillerle uğraşıyoruz kaç senedir ya

yalandan sırf baskı kurmak için ağlıyorlarken yabancı hakem konusunda açıklama yapılıp bütün algıları yerle yeksan edilmeli bu 2 kevaşe kız kardeşin

yeter artık bu ağlak embesillerle uğraşıyoruz kaç senedir ya
Nö.

Strateji doğru. Karşı taraf sinirden yerlerde yuvarlana dursun deli misali. Bak mesela, Adalı'nın düştüğü hal utanç verici. Muhattap bile olmamak en iyisi.

Adalı koç için 7 sezon yapıyla uğraştı filan demiş, ulan beyinsiz su aygırı o 7 sezonda seninde şampiyonluğun var. Hani şu averajla şampiyonluğumuzun çalındığı billong sezonu, insan bu kadar aptal olamaz. Kodumun at şikecisi kıçını kurtarmak için bize saldırıyor. Utanmaz it 2 maçtada 10 kişi oynadık yenseydin!

Ekşi sözlük denen terör yuvası için gerçekten bir aksiyon alınmalı. Ne fetöcülüğümüz kaldı, ne israilliğimiz, ne teröristliğimiz, ses çıkarmadıkça burada konuşulan diğer platformlara ve oradanda stadyumlara yayılıyor. Bu ülkede algı çok önemli basit gibi duruyor ama tüm başarılarımızı değersizleştiriyorlar. Kızım ilkokul 3.sınıfta forma ile beden derslerine gidiyor, geçenlerde baba fetöcü ne demek diye sordu bana? Neden sordun dedim, fenerbahçeli erkekler siz fetöcüsünüz diyor bana dedi. Hatta artık okula forma ile gitmek istemiyor. Ayrıca tüm fenerli çocuklar sahte 5 yıldızlı forma ile geldiği için onlarında 5 yıldızı var filan dedi.

Son düzenleme:
Adalı koç için 7 sezon yapıyla uğraştı filan demiş, ulan beyinsiz su aygırı o 7 sezonda seninde şampiyonluğun var. Hani şu averajla şampiyonluğumuzun çalındığı billong sezonu, insan bu kadar aptal olamaz. Kodumun at şikecisi kıçını kurtarmak için bize saldırıyor. Utanmaz it 2 maçtada 10 kişi oynadık yenseydin!

Ekşi sözlük denen terör yuvası için gerçekten bir aksiyon alınmalı. Ne fetöcülüğümüz kaldı, ne israilliğimiz, ne teröristliğimiz, ses çıkarmadıkça burada konuşulan diğer platformlara ve oradanda stadyumlara yayılıyor. Bu ülkede algı çok önemli basit gibi duruyor ama tüm başarılarımızı değersizleştiriyorlar. Kızım ilkokul 3.sınıfta forma ile beden derslerine gidiyor, geçenlerde baba fetöcü ne demek diye sordu bana? Neden sordum dedim, fenerbahçeli erkekler siz fetöcüsünüz diyor bana dedi. Hatta artık okula forma ile gitmek istemiyor.
Post-truth çağına hoşgeldiniz. Böyle devam edecek bu, sadece spor değil, her konuda. Artık alışmak lazım.

Ancak algı hiçbir zaman gerçekliğin önüne geçemez merak etme. Gerçek gerçektir.

Ekşi sözlük denen terör yuvası için gerçekten bir aksiyon alınmalı. Ne fetöcülüğümüz kaldı, ne israilliğimiz, ne teröristliğimiz, ses çıkarmadıkça burada konuşulan diğer platformlara ve oradanda stadyumlara yayılıyor. Bu ülkede algı çok önemli basit gibi duruyor ama tüm başarılarımızı değersizleştiriyorlar. Kızım ilkokul 3.sınıfta forma ile beden derslerine gidiyor, geçenlerde baba fetöcü ne demek diye sordu bana? Neden sordun dedim, fenerbahçeli erkekler siz fetöcüsünüz diyor bana dedi. Hatta artık okula forma ile gitmek istemiyor. Ayrıca tüm fenerli çocuklar sahte 5 yıldızlı forma ile geldiği için onlarında 5 yıldızı var filan dedi.
Ülkede halkın kaos icinde olması surekli çatışması hoşlarına gidiyor halkı bir nevi Afyon gibi futbol sacmaliklariyla uğraştırıyorlar ki zaten halkın düşük olan algı ve zekası baska yerlere kaysın istemiyorlar bu acik net
Yoksa Allah askina futbolda olan pisliklerin saha ici ve saha disi düzelmesi cokmu zor
Devlet ciddi anlamda istesin bu isi hizaya sokar ama istemiyorlar aksine kaosun kavgaların dahada artmasını istiyorlar, ve şu da var kulup yöneticileri ve baskanlarda bu düzenin boyle olmasından fazlasiyla memnunlar ozellikle 4 buyukler değişmesini istemiyorlar
Insanlar birbiriyle futbol konuşamıyor cunku en ufak bir tartışmada kavga dayak hersey olabiliyor
O yuzden benim hic umudum yok

Galatasaray
Bursa
Göztepe
Ankara
Eskişehir
Konya
Malatya
Kayseri
Adanademir
Antalya
Samsun
Kocaeli
Sakarya
Giresun
Ordu
Urfa
Antep
Mersin

Şöyle bir lig fena olmaz

7 cüceler pollyanna'yı dağa kaldırmış. "iyi oldu, 40 haramiler de kaldırabilirdi" demiş.

fbli'lerin her gs cl galibiyetinden sonra girdikleri mod. :d
Öyle ama,her şeye olumlu tarafından bakmak lazım

FB her şeye sürekli olumlu yaklaşırken,GS şampiyon olduğu gün bile kaosa giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt