- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.147
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle diyorlar genis kadro listesinde olacakmisSara milli takıma mi çağrılmış
5 i de devirip 6 yaparsak o ikiliye lazyoda eklenir febejeketeseAllah'ın izniyle 4 seneyi devirip 5. Seneyi de devirirsek FB ile bjk nin 2027-28 sezonunda birlesecegini düşünüyorum
Aboo bu ne yav ben korktum5 i de devirip 6 yaparsak o ikiliye lazyoda eklenir febejeketese
Ön hazırlık
Nö.yalandan sırf baskı kurmak için ağlıyorlarken yabancı hakem konusunda açıklama yapılıp bütün algıları yerle yeksan edilmeli bu 2 kevaşe kız kardeşin
yeter artık bu ağlak embesillerle uğraşıyoruz kaç senedir ya
Post-truth çağına hoşgeldiniz. Böyle devam edecek bu, sadece spor değil, her konuda. Artık alışmak lazım.Adalı koç için 7 sezon yapıyla uğraştı filan demiş, ulan beyinsiz su aygırı o 7 sezonda seninde şampiyonluğun var. Hani şu averajla şampiyonluğumuzun çalındığı billong sezonu, insan bu kadar aptal olamaz. Kodumun at şikecisi kıçını kurtarmak için bize saldırıyor. Utanmaz it 2 maçtada 10 kişi oynadık yenseydin!
Ekşi sözlük denen terör yuvası için gerçekten bir aksiyon alınmalı. Ne fetöcülüğümüz kaldı, ne israilliğimiz, ne teröristliğimiz, ses çıkarmadıkça burada konuşulan diğer platformlara ve oradanda stadyumlara yayılıyor. Bu ülkede algı çok önemli basit gibi duruyor ama tüm başarılarımızı değersizleştiriyorlar. Kızım ilkokul 3.sınıfta forma ile beden derslerine gidiyor, geçenlerde baba fetöcü ne demek diye sordu bana? Neden sordum dedim, fenerbahçeli erkekler siz fetöcüsünüz diyor bana dedi. Hatta artık okula forma ile gitmek istemiyor.
Ülkede halkın kaos icinde olması surekli çatışması hoşlarına gidiyor halkı bir nevi Afyon gibi futbol sacmaliklariyla uğraştırıyorlar ki zaten halkın düşük olan algı ve zekası baska yerlere kaysın istemiyorlar bu acik netAdalı koç için 7 sezon yapıyla uğraştı filan demiş, ulan beyinsiz su aygırı o 7 sezonda seninde şampiyonluğun var. Hani şu averajla şampiyonluğumuzun çalındığı billong sezonu, insan bu kadar aptal olamaz. Kodumun at şikecisi kıçını kurtarmak için bize saldırıyor. Utanmaz it 2 maçtada 10 kişi oynadık yenseydin!
Ekşi sözlük denen terör yuvası için gerçekten bir aksiyon alınmalı. Ne fetöcülüğümüz kaldı, ne israilliğimiz, ne teröristliğimiz, ses çıkarmadıkça burada konuşulan diğer platformlara ve oradanda stadyumlara yayılıyor. Bu ülkede algı çok önemli basit gibi duruyor ama tüm başarılarımızı değersizleştiriyorlar. Kızım ilkokul 3.sınıfta forma ile beden derslerine gidiyor, geçenlerde baba fetöcü ne demek diye sordu bana? Neden sordun dedim, fenerbahçeli erkekler siz fetöcüsünüz diyor bana dedi. Hatta artık okula forma ile gitmek istemiyor. Ayrıca tüm fenerli çocuklar sahte 5 yıldızlı forma ile geldiği için onlarında 5 yıldızı var filan dedi.
Öyle ama,her şeye olumlu tarafından bakmak lazım7 cüceler pollyanna'yı dağa kaldırmış. "iyi oldu, 40 haramiler de kaldırabilirdi" demiş.
fbli'lerin her gs cl galibiyetinden sonra girdikleri mod. :d