GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli ki Tff bunları söyle demiş bunlarda tekrarlıyor. Bunların bir eğitim falan verdiklerini de sanmıyorum. Saçma sapan işlerine ne geliyorsa ona göre kural büküyorlar sadece.
Baştan aşağı iğrenç bir ittifak ve lobi. Bunlar olmasa biz şl'de çoktan yarı final görmüştük. Bataklık gibi bir ortam

Uğurcan
Singo Davinson Van Dayk Jacobs
Hakan Thuram
Sane Trincao Barcola
Osimhen
Yerli 👍
Mature 👍
Orta yaş 👍
Genç 👍

Belli ki Tff bunları söyle demiş bunlarda tekrarlıyor. Bunların bir eğitim falan verdiklerini de sanmıyorum. Saçma sapan işlerine ne geliyorsa ona göre kural büküyorlar sadece.
Bizim konyada iptal edilen gol icin ne demis bunlar tercüme rezalet hicbirsey anlaşılmıyor

Bizim konyada iptal edilen gol icin ne demis bunlar tercüme rezalet hicbirsey anlaşılmıyor
Penaltı kısmı için değil demişler. Bir de oyuncuyu etkiliyor demişler yani karar doğru demeye getirmişler ama oyuncunun zaten yetişme imkanı yok buna değinmemişler mesela. Oyuncunun yetişme ihtimali olmadığı için etkileyip etkilememesine bakmaya gerek yok aslında doğru olan.

Bunlar mı eğitiyor şimdi hakemleri? Bunlar kuralları işine geldiği duruma göre büküyorlar lan sadece. Berbat ötesi saçma sapan yorumlar. Oyuncu topun üstünden atlıyor daha nasıl pozisyon içinde olabilir kaleci ona çarpıp çarpmayacağını görene kadar hareket edemiyor bu kaleciyi etkilemiş olmuyor mu şimdi? Eğitmen buysa hakemlerin durumu çok normal. Belli ki GS aleyhine diğer büyük takımların lehine karar verin deyip geçmişler.

Burada utanmadan sportmenlik dışı diyor bir de. Dortmund maçında benzer sevinç yapılmış ve sarı kart verilmemiştir. Daha kendileri bilmiyor bence kuralı.

Olum bu adam şaklaban. Tipsiz bir herif.

Bu trt spor’daki herif ne ayak ya hep bizim aleyhimize konuşuyor. Hoca boşa portekizlilere küfretmemiş.

TFF VAR Koordinatörü Joao Capela: "Leroy Sane & Asslani pozisyonunda sarı kart doğru karar. Bu bir borderline olarak kabul ediliyor. Yani sınırda." (TRT Spor)

Seslerini kessinler

TFF VAR Koordinatörü Joao Capela: "Leroy Sane & Asslani pozisyonunda sarı kart doğru karar. Bu bir borderline olarak kabul ediliyor. Yani sınırda." (TRT Spor)

Seslerini kessinler
Bu heriflerin hiç bir dediğini kale almıyorum. Oraya resmen aklamak için çıkmışlar kuralları işine gelene göre büküyorlar.

Ulan bu hacı biz ağzımızı açınca ertesi gün basın toplantısı yapıyordu tjknin bir sovmedigi kaldı ama ortada yok hani bu nasıl iş şimdi

Ts'nin golüne ofsayt diyebilseydi bir nebze açıklamalarını samimi bulabilirdim

O gol dünyanın her yerinde ofsayt

Önümüzdeki sezon alabildiğimiz tüm iyi yerlileri almalıyız bence. (Aral-Deniz Gül-Hakan Ç vs) "tabii ki hıyar gibi yüksek bonservislere değil"

10 numaraya da elit bir isim aldık mı tamamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt