Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.068
- 5.619
- 1.983
Bernardo Silva geldi de bitikligi tartisiliyor.Suan bizde olmus olsa cok buyuk hedefler belirleyebilirdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
christoph baumgartnerHiç bir transfer kesin tutar gibi bir şey yok ama böyle bakarsak bir çok oyuncuyu almamamız lazımdı. O yüzden tamamen doğru bir bakış açısı olarak bakmıyorum. Önerin kim mesela? Xavi Simons, Saibari, İbrahim Maza vb. gibi oyuncular gelmiyor. Kang In Lee, Kulusevski bu sezon belki bir ihtimal yada Bernardo Silva da bir ihtimal senin tercihin kim olurdu mesela?
Hayaline sokiyimSeneye gel ulan
Erzurumda depte son dakika kafa golunle 1 pt almak istiyorum vay bir hayalim
Ekli dosyayı görüntüle 318019
Heybetli bi hayal yada amed deplasmanında poçikerim ile son 10 dk forvete atıp gol arıyoruz.Hayaline sokiyim
Heybetli bi hayal yada amed deplasmanında poçikerim ile son 10 dk forvete atıp gol arıyoruz.
Islandım düşünürken![]()
Hangisi ?Thuram için ne kadar isterler? Mutlaka almalıyız
Bize en lazım olanHangisi ?
60-70e verirler rtaş oyuncuya da 10-15 verirsek belki düşünürBize en lazım olan
Olabilir gibi60-70e verirler rtaş oyuncuya da 10-15 verirsek belki düşünür
marcus alıp 442 oynayalımOlabilir gibi
Gelmez bosuna heveslenmeye gerek yok.Thuram için ne kadar isterler? Mutlaka almalıyız
Butun ligler hazirlik maclarinicin durmayacak mi?Montella&hacı ikiz kafasizlari yuzunden lige bomboş bir ara verilecek