GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu açıdan birşey demek zor, ayağına değiyorsa faul, bana VARdaki yorumu el temasına yapıyor gibi geldi.
Calf a gelen temasi zorluyor vardaki adam "asagiya bak" diyerek surekli ama hakem ona mi bakip cok basit buluyorum diyor emin degilim.

Bana kalsa ama EPL ye benzer bir karar cikmis gunun sonunda.

Calf a gelen temasi zorluyor vardaki adam "asagiya bak" diyerek surekli ama hakem ona mi bakip cok basit buluyorum diyor emin degilim.

Bana kalsa ama EPL ye benzer bir karar cikmis gunun sonunda.
aynen bu vardaki serefsizler temas var deyip sadece milisaniye goruntuden hakemi yonlendiriyorlar
kadin cok akilli tum acilari tekrar tekrar istedi
temasi da hareketli oyunda cok basi buldugunu soyleyip faulu vermedi.
epl kalitesinde bir yorum bence de

Muhammed Şengezer çok iyi bir kaleci. Olur da Günay takımdan ayrılırsa yedeğe alınabilir. Sanıım Uğurcan'dan sonra ligdeki en iyi reflekslere sahip kalecidir. Yan toplarda da hiç fena değil.

Ts, Bjk ve Fb böyle bir adam dururken neden Mert ile Onana ile takılır bilemiyorum.

Bernardo silva lewandowski gibi isimler yerine zapelli haberi okuyunca yüzümde gülümseme oluyor 🙂

Muhammed Şengezer çok iyi bir kaleci. Olur da Günay takımdan ayrılırsa yedeğe alınabilir. Sanıım Uğurcan'dan sonra ligdeki en iyi reflekslere sahip kalecidir. Yan toplarda da hiç fena değil.

Ts, Bjk ve Fb böyle bir adam dururken neden Mert ile Onana ile takılır bilemiyorum.
Yedek kalmak istemez heralde.

Bruno ayrılmaz manudan kontratı devam ediyor ve çılgın stats yaptı sezonda. Bernardo olabilir ama gerek var mı daha iyisi Yunus varken tartışılır. Hakan'ı alırız en en fazla yaşlı kontenjandan.

Karar günün sonunda çıkmadı yav, maç devam ederken çıktı. Taş çatlasa saat 9 falanmıştır.
Praise The Lord Applause GIF

Uğur
Singo Davinson Van Dayk Jacobs
Locatelli Thuram
BAY Can Kenan
Osimhen

Not bad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt