Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.222
- 91.095
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Calf a gelen temasi zorluyor vardaki adam "asagiya bak" diyerek surekli ama hakem ona mi bakip cok basit buluyorum diyor emin degilim.Bu açıdan birşey demek zor, ayağına değiyorsa faul, bana VARdaki yorumu el temasına yapıyor gibi geldi.
aynen bu vardaki serefsizler temas var deyip sadece milisaniye goruntuden hakemi yonlendiriyorlarCalf a gelen temasi zorluyor vardaki adam "asagiya bak" diyerek surekli ama hakem ona mi bakip cok basit buluyorum diyor emin degilim.
Bana kalsa ama EPL ye benzer bir karar cikmis gunun sonunda.
Karar günün sonunda çıkmadı yav, maç devam ederken çıktı. Taş çatlasa saat 9 falanmıştır.Bana kalsa ama EPL ye benzer bir karar cikmis gunun sonunda.
o 80 se osimhen 300 filan herhaldeMillet Can Uzun yazıyor da kulubü bonservisi için 80 milyon euro demişti
Bernardo da olurşu an 30 yaş üstü 2 oyuncu isterim
bruno fernandes
van dijk
Bernardo da olur
Yedek kalmak istemez heralde.Muhammed Şengezer çok iyi bir kaleci. Olur da Günay takımdan ayrılırsa yedeğe alınabilir. Sanıım Uğurcan'dan sonra ligdeki en iyi reflekslere sahip kalecidir. Yan toplarda da hiç fena değil.
Ts, Bjk ve Fb böyle bir adam dururken neden Mert ile Onana ile takılır bilemiyorum.
Gurbetçilerimiz kampanya yapıp hediye etsinlero 80 se osimhen 300 filan herhalde
Muazzam takim ajsjsjsj
Karar günün sonunda çıkmadı yav, maç devam ederken çıktı. Taş çatlasa saat 9 falanmıştır.