Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhan gene serin hikaye modunda
Bodo elenmesine şaşırdım ama istikrarsız takım bir maç geliyor patates oluyorlar bize karşı oldukları gibiValla ikisini de izledim baya bu sene bence üç aşağı beş yukarı aynılar.
Dün Sporting bu arada sezonun maçını oynadı çünkü Bodo denilen norveç'in balon köylüleri futbol namına hiçbir şey yapmadılar.
Bodo elenmesine şaşırdım ama istikrarsız takım bir maç geliyor patates oluyorlar bize karşı oldukları gibi
Yine de takdir etmek lazımSuni çim vs doğal çim farkı devreye giriyor. Bi de iyi oldukları dönem Norveç ligi bitmişti. Her maça 2-3 hafta hazırlanarak çıktılar. Lig devam ederken oynadıkları tüm maçları patır kütür kaybettiler.
Herkesin tuttuğu SamiyeKilit lütfen
bravo gokhan come4 sene, 8 transfer döneminde orta sahaya 30 milyon filan harcayıp 3 şampiyonluk ve avrupa'da son 16 turu aldık. bu kadar işbilmezliğe yine iyiyiz bence. ama bu sene öne, arkaya kalite eklemelerle bile orta saha ve gerideki zaafiyet ortaya çıktı, miadların dolduğu kanıtlandı. yaza elimizdeki 3-5 kuruşla en doğru eklemeleri yapmazsak seneye bu akşamları bile mumla ararız bence.
Bende bunu düşünüyorum.. 2 sene önce kenarlarda zaha,ziyech ve önde sakat icardi ile bayern deplasmanında kafa kafaya oynadık yine icerde zaha,icardi ve kerem falan vardi..Şu an o takımın 8 tane yemesi gerek gibi geliyorLiverpool macinda da Juventus macinda da City macinda da iliklerime kadar kalite farkini hissettim
Bu durum hic hosuma gitmiyor oyle caresiz ekrana bakiyoruz. Ust uste 5 tane pas yapamiyoruz
Belki bugun girince cok is yapmadilar ama Sane gibi Lang gibi oyuncularla bu sorunu asabiliriz
Fizik kalite ile bi yere kadar... Bu oyun yine oynanarak kazaniliyor
Biraz daha tek pas oyununu oturtmamiz gerekiyor. Tamam kaos duzeyi yuksek gitgelli pres oyununa da alistik ve sevmeyi ogrendik, tamam kapanmayi takim savunmasini maci kitlemeyi ogrenemedik ama bari top ile ayagimizda sahayi ilmek ilmek isleyip goller atsak yahu... Karagumruk kadar bile yapamiyoz bu isi