GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadro bizim için kıymetli ama Top seviye için yetersiz. Yani şans yardım etmezse elemen mümkün değil bu ekipleri. Osimhen hariç 1e1 iyi diyeceğimiz başka oyuncumuz yok. Belki kariyer olarak Sane var ama o da performans olarak yakınlarında bile değil.
Sanchez, Torreira gibi lige mevkilerinde dominasyon kurmuş isimler bile bu takımların istemedikleri, gözden çıkardıkları futbolcular. Bu açıdan değerlendirince gayet kıymetli bir sonuç ev ayağını kazandığımız son16. Ben kendi adıma gayet mutlu oldum bu sene Avrupa açısından umarım sürekli burada oluruz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira ya da sara
Sanches
Baris
Satılıp yerlerine genc istatistikleri iyi oyuncular alalim . Satmak durumu formdan bagimsiz yas sozlesme süresi vb nedenlerden dir ve gayet de olabilir.

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Lemina Torreira
Sane Sara Baris
Icardi

Ts maci böyle olur

icardi
sallai
lemina

yabancı sınırı düşecekse dehlenmesi gereken yabancılar bunlar. seneye çok iyi bir orta saha, stoper ve 10 numara şart.

Aynı kadro bu adamlara verildi mi?
Bu kadar geniş imkan verilmesede 1 kez Sneijder Drogba Melo Burak Selçuk Riera Ebue Muslera(Prime) verildi ancak kadro rotasyon ve defansif olarak çok yetersizdi. Şu kadroyu Terim'in gazlamasını isterdim bambaşka bir kafaya sokabilirdi güncel halimizi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyi bir hocamiz olsada büyük ihtimal yinede elenirdik ama heralde en azindan daha farkli bir futbol izleyip basimiz dik ayrilirdik. CL de artik belki sporting disinda en iyi takimlar kaldi. Yani bu seviye girmemiz icin cok daha iyi bir takim olmamiz gerek ve daha iyi bir hoca sart.

eksikleri gördük

güçlenip daha sağlam geleceğiz

ilk yapılması gerekenler profil olarak aşağıdaki isimlerden almak

thuram
bruno fernandes

eksikleri gördük

thuram
bruno fernandes
bu böyle bi iki oyuncu değiştirerek yapılacak iş değil. adamlar öyle bi basıyor ki aralardaki mesafe hep aynı hiç bosluk yok. metresi metresine. aynı sekilde öyle de kapanıyorlar. aldığın topları uzağa vurmaktan baska sans vermiyorlar. bu üst seviye oyuncuların üst seviye oyunu. o oyuncuları alsan o oyuncularla ezilirdin.

eksikleri gördük

thuram
bruno fernandes
Bu eksiklerin varlığının yazın da farkındaydık ki Emre. Devre arasında da 2 ay bu eksiklerin farkında olarak geçirdik. Eksikleri görmekle eksikleri kapatmaya çalışmak farklı şeyler malesef...

4-0 maglup olmak yetmiyormus gibi bir de Osimhen'i ve Noa'yi kaybettik. Bu nasil lanetli bir geceydi ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt