GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruno ve thuram olsada pek bir şey degismezdi dün biraz daha iyi gözükür 0 çıkabiliyorken 2 kere falan çıkardık o kadar. Thuramın yardirip gitmesi nedeniyle 2 defa. Nasıl ki iç sahada planli ve çoskulu bir sekilde adamlara basıyorsan ve pres bir plansa. Yapılan presten çıkma işi de bir plandır oyunculardan ziyade. Daha iyi uygun oyuncularin varsa daha iyi yaparsin hepsi bu.

Orta sahaya net Hakan Ç (yerli olması çok mühim) + Osimhen level bi merkez oyuncu veya 10 no lazım.
Hakanı yazın alirlar almaya da. Hakanın pek hakanlığıda kalmamıs o belli yani sakatliklardan basını kaldıramıyor herif gelince sövmeyin sonra konusunda nasil hakanla bu vs diye :d

Hakanı yazın alirlar almaya da. Hakanın pek hakanlığıda kalmamıs o belli yani sakatliklardan basını kaldırmıyor herif gelince sövmeyin sonra konusunda nasil hakanla bu vs diye :d

Yok ben Hakan'ın durumunu biliyorum ama Hakan Ç yine her türlü bizde iş yapar diye düşünüyorum. Zaten bence esas olay 10 numaraya gerçekten Osi level bi adam almak. Mesela şerefsiz evladı Sbozlai'nin bizde 10 no olduğunu düşünsene. Muazzam.

Yok ben Hakan'ın durumunu biliyorum ama Hakan Ç yine her türlü bizde iş yapar diye düşünüyorum. Zaten bence esas olay 10 numaraya gerçekten Osi level bi adam almak. Mesela şerefsiz evladı Sbozlai'nin bizde 10 no olduğunu düşünsene. Muazzam.
Szobo iyi adam orasi tartişmasız da ben Brunoyu daha çok isterim o daha da her şeyci ve daha çok skora katki sagliyo.

Beyler neden sürekli ama sürekli karamsarsınız ya

Abi siz özel hayatınızda da böyle misiniz?

Vallahi eşinize sevgilinize yazık lan olm sürekli negatiflik sürekli negatiflik

Kendinizi geçtim çevrenize de hayatı zindan edersiniz
Psikopat derecesinde karamsarlar. Bunların eşine çoluğuna çocuğuna allah sabır versin

burda milletin fikir teatisi kapsamında yazdığı şeyleri alıp başka noktalar üzerinden yorum yapmanın denyoluk olduğunu düşünüyorum
DİSAGRİMINT varsa yazın yoksa da sükunet içersinde okuyun msjları bence

İlkay'a da mutlaka katkı verir denilmişti gelmeden önce. Hakan Ç'ye karşı ciddi endişelerim var ayrıca ucuza falanda gelmez.

Yazın lemina torreira sallai ve sanchez satılmalı

Sanenin de isteyeni çıkarsa kolaylık yapılıp yollanmalı

Icardi zaten gider

Bu topçuların yerlerini kaliteli ve aç adamlarla doldurmak lazım

yav ne hakanı beli dönmeyen oyuncudan bıkmadınız mı şuanki kadronun orta sahası öyle bu osda patladı işte. orta sahada beli dönen dripling yapabilen adam lazın. yaza tamamen değişmeli kalıraa torreira kalmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt