- 25 Kasım 2008
- 13.506
- 12.184
- 2.168
Virgil Van Dijk’in transferi için derhal çalışmalara başlanılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela Sane giderse kimi alabiliriz?
Virgil Van Dijk’in transferi için derhal çalışmalara başlanılmalı
Santraforumuz zaten elit de orta saha ve defansa da bir tane elit topçu lazım.Öfff be. Ne topçu ya. Ama 60-70 verip anca alırız. Değer mi, değer lan.
UğurcanMesele şu, kadroyu oluştururken önceliklerimiz,
Mesela Sane'nin gittikten sonra yerine gelecek kişi mi daha önemli yoksa orta saha mı mesela
Yani önceliklendirmeli ve parayı da buna göre harcamalıyız.
Benim düşüncem belli, ben takımda genç ve çalışkan kanat oyuncu tercih ederim her zaman. Bu takımın orta sahası atıyorum Thuram-Torreira-Bernardo Silva olsun, sen Barış ve Yunus kanatlarıyla da çok büyük iş yaparsın.
Sonra veya önce 6 no için müthiş biri bize böyle bir adam lazım orta sahaya. 50-60 milyon euro bonservisi. Orta sahada fizikli, uzun bacaklı oyuncular içimizden geçiyor bizim de böyle fizikte bir orta sahaya ihtiyacımız var en büyük eksiğimiz bence bu.
Uğurcan
Singo Davinson Abdulkerim Jacobs
Stiler Mamzambi
Akliouche Trincao BAY
Osimhen
3 yerli
1 u23
Böylece yedekte 4 erişkin daha olabilir. Gerçi büyük ihtimalle BAY da gider.
Yazin realde çikmak istiyorken camavinga rüyasi gercekleşse ne hoş olur.
Boşuna oyuncu yazıp çiziyorsunuz teknik ekip değişmediği surece avrupa da benzer sorunlar devam edecek cunku hocanın bildiği tek bir oyun planı yok ,yani hocanın eline camavinga kimmich versek yine birsey değişmeyecek
Boşuna oyuncu yazıp çiziyorsunuz teknik ekip değişmediği surece avrupa da benzer sorunlar devam edecek cunku hocanın bildiği tek bir oyun planı yok ,yani hocanın eline camavinga kimmich versek yine birsey değişmeyecek